レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har vÊret kunde hos V85 i snart 9 Ã¥r samlet set, og jeg fortsÊtter som bÃ¥de glad og tilfreds kunde. Jeg har haft flere forskellige biler gennem tiden, og hver gang der har vÊret det mindste,... もっず芋る

Jeg lejede en bil hos V85, og det var en rigtig god oplevelse fra start til slut. Processen var nem og hurtig, og personalet var meget venlige og hjÊlpsomme. De forklarede alt klart og tydeligt,... もっず芋る

Bedste sted at leje bil. Jeg har vÊret kunde u i nogen år, og de gÞre alt for, at tilfredsstille en. Bjarke, Frederik og William modtager mine bedste anbefalinger. Vh Medine

Meget dårlig kommunikation tager ikke telefonen ringede flere dage i trÊk, Sender sms om et telefon mÞde hÞre aldrig fra dem, Skulle bruge bilen lige efter påske men hÞrte aldrig fra dem

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. カヌ リヌス業

圓該䌁業による蚘述

V85 er din udlejer af kvalitetsbiler. Vi er en virksomhed, der har eksisteret siden 1996. hvilket gÞr, at vi har mange års erfaring, når det kommer til udlejning af alle typer af biler, inden for personbiler og varevogne. Vi bestrÊber os altid på, at have den bil, som du lige stå og mangler, hvis vi ikke lige har den på lager, så gÞr vi alt hvad vi kan for at skaffe den hjem til netop dig. Vi elsker glade kunder, og sÞrger altid for, at kunden er helt tilfreds når vi afleverer den bestilte bil. Hos V85 har ikke en bestemt lejeperiode, dvs. at du leje en bil helt ned til en dag af gangen, da vi laver kontrakter på både kort og langtidsleje. Vi har stort fokus på kvalitet og sikrer os altid den bedste lÞsning for vores kunder. Vi tilbyder gode vilkår, komplette lÞsninger, så du kun skal tÊnke på at, tank og kÞr. Vi holder hvad vi lover, og gÞre alt for at alle vores kunder er glade. SelvfÞlgelig er der også en smutter engang imellem i vores virksomhed, vi er kun mennesker. Vores Priser er med GARANTI altid en af de bedste priser du kommer frem til på netop den bil du har udset dig. Vi glÊder os til at byde dig velkommen hos V85.dk.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

586件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 30に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Meget professionel rådgivning

Meget professionel rådgivning. Rart at blive mÞdt af super kompentente folk som ved hvad det handler om.

Kan klart anbefales.

Hurtig svar og tilbagemelding på mine spÞrgsmål ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎3月20日

Hos V85 er det så enkelt og nemt at

Hos V85 er det så enkelt og nemt at leje en bil som det overhovedet kan og skal vÊre! Du betaler pr. Måned. Og det eneste udover det er, at du skal tanke. Det bliver ikke mere simpelt og nemt! Men ikke nok med det er de også super sÞde og fleksible. Og servicen er i top! Hurtig svar når du skal kommunikere og der findes altid en lÞsning uanset hvad behovet er for dig som kunde! Det absolut bedste sted at leje bil! 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra.

2025幎3月21日

V85 fungerer SÅ godt

V85 fungerer SÅ godt ! Jeg har til dato, haft et par kundeforhold hos / med dem, og det er flere sÊrlige grunde til.

- konkurrence vindende vilkår
- gode priser
- let gennem-sigtighed i kontrakten
- biler i fin og god stand.
- godt og stabilt fungerende kundeservice.

2025幎1月21日

Bil leje / ferie Norge

Lejede en bil til en ferie i Norge. Generatoren stod af og vi mÃ¥tte sÞge mod DK pÃ¥ anden vis. Forsikring og hjemtransport spillede til UG. Moralsk opbakning fra V85 ✔ Der var 100% styr pÃ¥ sagerne. PÃ¥ trods en god oplevelse. V85 kan varmt anbefales 😊

2024幎12月28日
自発的なレビュヌ

Jeg kan desvÊrre ikke anbefale den

Jeg kan desvÊrre ikke anbefale den.
Det er ikke nÞdvendigt at svare på e-mails.
Ærgerligt 👎

2025幎2月24日

Hej Herr,
Tak for din henvendelse. Vi benytter udelukkende Messenger som kommunikationskanal, da hele vores kundehåndtering og processer ligger der.

Du er meget velkommen til at skrive til os derinde – sÃ¥ stÃ¥r vi klar til at hjÊlpe dig videre med det samme.

V85 Teamet

Jeg har haft den bfredste oplevelse med

Jeg har haft den bedste oplevelse med V85, og jeg kan virkelig ikke anbefale dem nok! Fra start til slut var servicen helt i top – professionel, hurtig og super venlig. Det var virkelig en fornÞjelse at leje bil herfra, og jeg kommer helt sikkert igen.

FÞrst og fremmest var kundeservicen exceptionel. En stor tak til Frederik, som virkelig gjorde en ekstra indsats for at sikre, at alt gik som det skulle. Han var imÞdekommende, serviceminded og tog sig tid til at besvare alle mine spÞrgsmål. Man kunne tydeligt mÊrke, at han går op i at give kunderne den bedste oplevelse.
Bilerne hos V85 er ogsÃ¥ helt i top! Jeg fik en super fed bil, der var i perfekt stand – ren, velholdt og klar til brug. Det er tydeligt, at de kun tilbyder biler af hÞj kvalitet, og man fÞler sig tryg ved at kÞre i dem.
Hvis du leder efter et pålideligt sted at leje en bil med topservice, fede biler og en problemfri oplevelse, så er V85 helt klart stedet.
Jeg kan varmt anbefale dem og vil uden tvivl vÊlge dem igen nÊste gang!
Tak for en fantastisk oplevelse!

2025幎2月3日

Tilfreds kunde hos V85

Jeg har lejet bil hos V85 - indtil videre i over 1,5 år og er altid blevet pÊnt behandlet.
Lige fra fÞrste dag har de ydet en super kundeservice - og hvis jeg har haft behov for hjÊlp ifbm. service eller lignende, har der aldrig vÊret problemer. Selvom man ofte kommunikerer via Messenger/sms, er der venlige mennesker bagved - dem mÞder man når man besÞger dem.
Klar anbefaling herfra.

2025幎2月12日

1000 Tak vi super glade for jer som kunder

Ingen svar og svarer kÊkt

Jeg er meget chokeret over min “oplevelse” med v85. Jeg kontaktede dem via mail 2 gange, og deres Þnskede kontaktplatform Messenger 5 gange uden svar. Da jeg forsÞger 6. Gang pÃ¥ Messenger svarer de endelig, men meget kÊkt. Jeg svarer tilbage som om ingenting er sket da jeg Þnsker en bil de har pÃ¥ lager. Men igen efterfÞlgende svarer de mig heller ikke der, men er i fuld dialog med min kammerat som de svarer indenfor 10 minutter.
Jeg ved ikke om det noget med mit navn at gÞre da jeg har rÞdder af anden etnisk herkomst, og min ven som skrev samme dag som mig med dansk navn får svar lynhurtigt og god service. Jeg var besluttet for at leje bil igennem dem, da en af mine andre venner henviste mig, dog kan jeg hvertfald sige det ikke kommer til at ske, fordi de svarer mig ikke.

Jeg har siddet med salg i over 10 år, og har aldrig hÞrt eller oplevet noget lignende. Hvem vil ikke have kunder i forretningen? Så hvis du har udenlandsk navn skal du ikke regne med at få svar fra dem, også selvom du dansk statsborger og er fÞdt og opvokset i Danmark.

2025幎2月12日

Hej,

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – og vi er oprigtigt kede af at hÞre, at du har haft sÃ¥dan et forlÞb. Det er bestemt ikke den service, vi Þnsker at levere, og vi forstÃ¥r fuldt ud, at du bliver frustreret, nÃ¥r du fÞler, at der ikke bliver svaret hurtigt eller konsekvent.

Vi vil gerne slå én ting helt fast:
Hos V85 skelner vi aldrig mellem kunder på baggrund af navn, baggrund eller etnicitet.
Vi svarer alle efter samme principper, og alle er lige velkomne hos os.

Det du beskriver, er naturligvis ikke tilfredsstillende, og vi vil meget gerne undersÞge, hvad der er sket. Vores svarhastighed varierer desvÊrre nogle gange, hvis vi har ekstra travlt eller der er tekniske problemer – men det er fortsat vores ansvar, og vi beklager, at du ikke har fÃ¥et den oplevelse, du skulle have haft.

Hvis du vil, må du meget gerne sende os dit fulde navn og tidspunkt for henvendelserne, så vi kan se prÊcis, hvad der er gået galt, og fÞlge op internt.
Du er også mere end velkommen til at kontakte os direkte på telefon, så vi kan hjÊlpe dig med det samme.

Vi håber, du vil give os mulighed for at rette op på det.

V85 Teamet

De fortjener egentlig 5 stjerner

De fortjener egentlig 5 stjerner, jeg havde en god oplevelse med dem da jeg var på udkig efter en bil. De svarede hurtigt tilbage med denne her bil, så god stil for det. MEN den ene stjerne trÊkker ned da jeg syntes at kommunikationen på messenger var meget forvirrende, det svingede mellem 2 forskellige personer, og noget af det der blev skrevet gav ingen mening. Jeg syntes dog bilen var lidt for dyr ift hvad jeg troede den kostede (Dette var min egen fejl) så jeg springer desvÊrre over for denne gang medmindre i får en kampagne på bilen, dog kunne jeg også bruge noget info på hjemmesiden omkring hvorledes der er udlandsforsikring i jeres lÞsninger. Men i fortjener alligevel 4 stjerner for den gode og hurtige respons

2025幎1月30日

Fantastisk service

Jeg har lejet en BMW i over 1 år, den gik i stykker for i december.
Jeg fik en helt fantastisk opbakning og service fra DirektÞren for V85, han tog sig af det hele, så jeg skulle kun aflevere bilen på vÊrkstedet.

2025幎1月6日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。