Jeg har vÊret kunde hos V85 i snart 9 Ã¥r samlet set, og jeg fortsÊtter som bÃ¥de glad og tilfreds kunde. Jeg har haft flere forskellige biler gennem tiden, og hver gang der har vÊret det mindste,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg lejede en bil hos V85, og det var en rigtig god oplevelse fra start til slut. Processen var nem og hurtig, og personalet var meget venlige og hjÊlpsomme. De forklarede alt klart og tydeligt,... ãã£ãšèŠã
Bedste sted at leje bil. Jeg har vÊret kunde u i nogen år, og de gÞre alt for, at tilfredsstille en. Bjarke, Frederik og William modtager mine bedste anbefalinger. Vh Medine
Meget dårlig kommunikation tager ikke telefonen ringede flere dage i trÊk, Sender sms om et telefon mÞde hÞre aldrig fra dem, Skulle bruge bilen lige efter påske men hÞrte aldrig fra dem
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
V85 er din udlejer af kvalitetsbiler. Vi er en virksomhed, der har eksisteret siden 1996. hvilket gÞr, at vi har mange års erfaring, når det kommer til udlejning af alle typer af biler, inden for personbiler og varevogne. Vi bestrÊber os altid på, at have den bil, som du lige stå og mangler, hvis vi ikke lige har den på lager, så gÞr vi alt hvad vi kan for at skaffe den hjem til netop dig. Vi elsker glade kunder, og sÞrger altid for, at kunden er helt tilfreds når vi afleverer den bestilte bil. Hos V85 har ikke en bestemt lejeperiode, dvs. at du leje en bil helt ned til en dag af gangen, da vi laver kontrakter på både kort og langtidsleje. Vi har stort fokus på kvalitet og sikrer os altid den bedste lÞsning for vores kunder. Vi tilbyder gode vilkår, komplette lÞsninger, så du kun skal tÊnke på at, tank og kÞr. Vi holder hvad vi lover, og gÞre alt for at alle vores kunder er glade. SelvfÞlgelig er der også en smutter engang imellem i vores virksomhed, vi er kun mennesker. Vores Priser er med GARANTI altid en af de bedste priser du kommer frem til på netop den bil du har udset dig. Vi glÊder os til at byde dig velkommen hos V85.dk.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 30ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Manglende hjÊlp
En af V85âs lejebiler har skadet vores bil (der er vidner og politiet er inde over).
Deres lejer af bilen er fuldstÊndig ligeglad og vi skal derfor selv betale skaden.
V85 kan/vil ikke hjÊlpe med at få lejer til at melde ind til forsikringsselskabet, og de svarer ikke lÊngere på mine beskeder. De burde som minimum sÞrge for at deres lejer vedkender sig skaden.
V85 yder en Fantastisk Service!ðª
Trods det var dagen fÞr deres 30 års jubilÊum(Jeg kunne godt fornemme det var en presset/stresset dag), tog de sig tiden til at skrive mange beskeder frem og tilbage med mig.
Og da de nok godt kunne fornemme at jeg ikke var den nemmeste kunde, spurgte de om det ikke var nemmere jeg kom ind forbi samme dag(Jeg SKULLE bare bruge en bil de kommende dage), så det gjorde jeg.
Da jeg ankom kunne jeg igen mÊrke de havde travlt, men Frederik tog godt imod mig og gik en tur rundt på pladsen med mig, og sammen fandt vi lige den bil jeg havde behov for!
Fantastisk service fra V85!ððª
Fantastisk service
Fantastisk service, lÊkker bil og altid til rÃ¥dighed. Vi tog fra SjÊlland og det var det hele vÊrd ððŒ
Super koncept
Super koncept og mega fleksibelt.
Jeg har vÊret kunde i knap 4 år og vÊret meget tilfreds.
Ringer for at lave en forspÞrgsel pÃ¥ atâŠ
Ringer for at lave en forspÞrgsel pÃ¥ at leje en bil, fÃ¥r at vide man skal sende en mail. Uge senere fÃ¥r jeg et svar pÃ¥ mail, om jeg har fÃ¥et svar pÃ¥ min forespÞrgsel i stedet for at faktisk svare pÃ¥ min forspÞrgselâŠ
Forrygende Service varm anbefaling!
Har vÊret kunde og samarbejdet med/hos V85âi et Ã¥r. Kun positive ting. Meget fair mennesker.
Frederik: God til og hjÊlpe og finde lÞsninger sammen med dig
Bjarke: Den bedste mand, han holder sine aftaler han sÞrger for alt spiller meget fair mand! Har kun haft de bedste oplevelser med ham. Har haft Passat, Audier, Peugot 208. Alt har bare spillet uanset bilen og mit behov. Den ene bil skulle fixes og det blev gjort! Er du utilfreds skal du blot fortÊlle dem om det og de lÞser det! Varm anbefaling herfra. Jeg har stiftet bekendtskab med Bjarke og kan fortÊlle jer de ting folk skriver IKKE passer. Er hverken betalt, sponsoreret eller noget.
v85 gjorde en ekstra ordinÊr indsats
v85 gjorde en ekstra ordinÊr indsats da jeg skulle have min bil udleveret. De er meget serviceminded og der er altid nogen der svarer på mine henvendelser.
Fantastisk god service det hele var sÃ¥âŠ
Fantastisk god service det hele var så let og enkelt !!
God service, og hurtig respons.
Frederik er serviceminded, og altid ved telefonen.
Ydermere spiller det ift, lejen. Ingen ekstra udgifter, og V85 overholder aftalen med alt inkl.
Jeg kan kun anbefale V85
Jeg kan kun anbefale V85, havde en rigtig god oplevelse hos dem, de er meget fleksible, åbent og imÞdekommende, og de arbejder på at yder den bedste service. Kan stÊrkt anbefalde V85.
Fremragende service fra V85âŠ
Fremragende service fra V85 biludlejning gennem tre år
Jeg har vÊret kunde hos V85 i tre år, og min oplevelse har altid vÊret fantastisk. Leveringen til min adresse. Bilerne er altid i fremragende stand og meget rene.
Kundeservice har også vÊret imponerende. de er altid hjÊlpsomme og reagerer hurtigt på mine spÞrgsmål. Jeg kan varmt anbefale V85 til alle, der har brug for en pålidelig biludlejningsservice.
Dejligt med en fast betaling
Dejligt med en fast betaling, så man altid ved hvad bilen koster. Ingen ekstra betalinger for noget, da de står får al service, reparation osv.
Fantastisk sted at leje bil
Fantastisk sted at leje bil, kan ikke sÊtte en finger på min oplevelse
Altid god service når man kommer hos V85. Det fungere godt i hverdagen med en lejet bil og når man ringer/sms får man en fantastisk service hver gang.
Varm anbefaling herfra
Har vÊret kunde ved V85 i 3 måneder nu, og er super tilfreds!
Fik en fair pris og det var nemt og hurtigt.
Varm anbefaling herfra
V85 - kÞr bil trygt og uden bekymringer!
Kom og skulle leje en Mercedes C-klasse i en måned.
MÞdte både Louise, Frederik og Bjarke da jeg kom.
Frederik hjalp mig med at finde bilen og forklarer mig at jeg kunne kÞre bil helt uden bekymringer.
Super god service, gode til at svare på mine spÞrgsmål og godt humÞr!
Jeg kommer med glÊde igen!
De er profesionelle i deres fag! ð
Super service og fantastisk bil
Super service og fantastisk bil.
Mega fedt koncept, kan varmt anbefales
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ