Goede lesopbouw en je leert eenvoudig alles wat je moet weten. Handig dat elke hoofdstuk afsluit met oefenvragen!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Goede cursus met veel oefen en herhaalmogelijkheden. Helpt je snel naar het echte CBR examen als je dagelijks studeert
Easy and effective way of going over the theory
Zeer goede cursus. Alles werkt makkelijk en wordt prima uitgelegd met plaatjes. Soms wel taaie stof.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Complete online vaarbewijs cursus voor binnenvaart en open water, met 100% slagingsgarantie! Onze cursussen bevatten honderden oefenvragen gebaseerd op echte CBR examens, met uitgebreide uitleg waarom iets goed of fout is.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Duidelijk en goed
Ik heb het eerste hoofdstuk achter de rug. Het ging me goed af omdat ik veel weet over brand en veiligheid. Ik ben benieuwd naar de rest. Morgen hoofdstuk 2. Alles duidelijk en goed uitgelegd.

Vaarbewijs-halen.nl ããã®åç
Ik dacht was met filmpjes en zo en veelâŠ
Ik dacht was met filmpjes en zo en veel vragen en met goede examenstof, maar nee man. zo alleen maar tekst, kon beter een boek kopen, kwam ik goedkoper uit. En tijdens her lezen zo ontduidelijk. Geen aanrader,

Vaarbewijs-halen.nl ããã®åç
Heb de cursus net gedaan
Heb de cursus net gedaan. a.s vrijdag het examen. het is duidelijk en zeer goed te doen. de laatste oefenvragen foutloos gemaakt. als het examen ook zo zal gaan dan heb ik er alle vertrouwen in.

Vaarbewijs-halen.nl ããã®åç
handelen snel en duidelijke afbeeldingen en veel oefen vragen
handelen snel en duidelijke lessen

Vaarbewijs-halen.nl ããã®åç
Uitleg is relatief duidelijk Maar...
Uitleg is relatief duidelijk. Punten voor dat! Maar.... Mist heel veel modules aan leerstof over bruggen, kegels en borden. Voel me een beetje teleurgesteld in de aankoop...

Vaarbewijs-halen.nl ããã®åç
Alles word goed en duidelijk uitgelegd.

Duidelijke tekst en gebruiksvriendelijk
Duidelijke tekst en gebruiksvriendelijk. De bijgevoegde quiz is een waardevolle aanvulling van de cursus.

Mooie overzichtelijke cursus
Mooie overzichtelijke cursus , ik ben in 2 weken tijd geslaagd. Op naar het tweede vaarbewijs .

Dit is een scam
Dit is een scam. Zowel vb-1 als vb-2 zijn waardeloze cursussen. Er zijn geen âhonderdenâ oefenvragen en geen videolessen. De tekst en uitleg is summier en onduidelijk. De inhoud van de cursus omvat slechts een fractie van de examenstof en voor het oefenmateriaal is gebruik gemaakt van de oefentoets die je zelf ook gratis kunt downloaden op de website van het CBR. Het lijken twee toetsen: maar oefentoets 1 is de eerste helft van het gratis te downloaden examen en oefentoets 2 is de andere helft. Dit is geldklopperij. Trap er niet in!
Aanvulling 13-08-2026: vaarbewijs-halen.nl heeft inderdaad contact opgenomen: in ruil voor het verwijderen van mijn recensie zou ik het aankoopbedrag terugkrijgen (een praktijk die verboden is op Trustpilot). Hier ben ik niet mee akkoord gegaan, want daardoor lopen andere consumenten ook in deze val. Schandalig om te lezen dat dit bedrijf alleen met de eigen pr bezig is en niet een goed product wil verkopen. Ik laat me niet omkopen en heb aangifte gedaan.

Vaarbewijs-halen.nl ããã®åç
Helder uitgelegd en goed dat er telkensâŠ
Helder uitgelegd en goed dat er telkens een quiz beschikbaar is die je meermaals indien nodig kan doen

Vaarbewijs-halen.nl ããã®åç
Ik had er meer van verwacht
Ik had er meer van verwacht. Steeds dezelfde vragen die terugkeren geeft je niet echt het idee dat je er wat van opgestoken hebt. Er zijn vast betere.
Een uitgebreide cursus die je echt
Een uitgebreide cursus die je echt klaarstoomt voor het examen. Dankzij de goede voorbereiding ben ik in 1x geslaagd!

Waardeloze online training
Waardeloze online training. Heel veel informatie ontbrak in de training. Er stonden fouten in de oefenvragen. Paar keer een mail gestuurd hierover en nooit een reactie gekregen. Geen telefoonnummer beschikbaar op hun website. Echt heel slecht.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã