ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Falsk hjemmeside - kÞb ikke noget fra Valentra! Har bestilt varen og pengene er trukket, men forsendelsen er ikke modtaget. Tracking nummer er ugyldigt - det findes ikke nÃ¥r jeg bruger track & tra... ãã£ãšèŠã
Jeg har nu ventet 6 dage pÃ¥ en forsendelse fra dette firma. Levering er meddelt, men intet modtaget. Pengene er selvfÞlgeligt hÊvet. Virker en anelse lusket. Jeg vil frarÃ¥de at bestille noget fra de... ãã£ãšèŠã
Jeg kunne ikke spore pakken med kjolen, der var undervejs i en mÃ¥ned og var helt anderledes end den kjole jeg havde bestilt og syet af stofstykker OG sÃ¥ sÃ¥ forfÊrdelig ud at den nu bruges til pudseklu... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
1 stjerne til dette fup firma somâŠ
1 stjerne til dette fup firma som overhovedet ikke fortjener en stjerne.
Forkert str. på den vare man bestiller og vil ikke have varen retur men bliver tilbudt % tilbage og beder om oplysninger.
Håber i har en dårlig smag i munden og at i skammer jer.
FÃJ siger jeg bareð«ð£ð
Hvis det er muligt at give minusâŠ
Hvis det er muligt at give minus stjerner, burde det vÊre minus 5 stjerner.
Jeg vil gerne sende mit produkt tilbage, da stÞrrelsen ikke passer, men får flg. svar fra Lasse fra Valentra.
"Vi forstår, at du overvejer at returnere produktet, men vi vil gerne tilbyde en alternativ lÞsning, som både er miljÞvenlig og fordelagtig for dig. SelvfÞlgelig kun hvis du selv foretrÊkker det.
I stedet for at returnere produktet tilbyder vi dig en tilbagebetaling på 30 % af den samlede kÞbspris. Det giver dig mulighed for at beholde produktet og få en del af dine penge tilbage på samme tid.
Vi tror stÊrkt på at reducere unÞdvendige emissioner og affald, og vi håber, at dette alternative tilbud er en attraktiv mulighed for dig. Hvis du accepterer dette forslag, vil vi behandle tilbagebetalingen så hurtigt som muligt.
Lad os vide, om det er acceptabelt for dig. Vi er klar til at hjÊlpe dig og give dig en positiv oplevelse."
Dette er jo ikke acceptabelt! , men at få oplyst en retur adresse, er ganske umuligt.
Absolut ingen anbefalinger herfra.
Jeg kunne ikke spore pakken med kjolen
Jeg kunne ikke spore pakken med kjolen, der var undervejs i en måned og var helt anderledes end den kjole jeg havde bestilt og syet af stofstykker OG så så forfÊrdelig ud at den nu bruges til pudseklude i garagen. Dyre pudseklude, og sidste gang jeg har handlet med valentra.
Rent svindel
Rent svindel.
HÊver pengene, siger de har sendt varen.
Derefter sker der ingenting.
De svarer heller på mails.
Jeg anmelder dem nu til Mastercard.
Plat firma ð¡
Der svares ikke pÃ¥ mail / sender forkert vare / lover at jeg nok skulle fÃ¥ den korekte vare ðµâð«ðµâð«ðµâð«
Pas på svindel I får ikke det I kÞber
Pas på svindel I får ikke det I kÞber
PAS PÃ
!
Modtager ikke bestilte varer ellerâŠ
Modtager ikke bestilte varer eller svar, når man rykker. Pengene hÊvet, så man må via sin bank for at få dem retur
Fup!!Jeg har nu ventet 6 dage pÃ¥ enâŠ
Jeg har nu ventet 6 dage på en forsendelse fra dette firma. Levering er meddelt, men intet modtaget. Pengene er selvfÞlgeligt hÊvet.
Virker en anelse lusket.
Jeg vil fraråde at bestille noget fra dette firma.
Svindel lad vÊre at kÞbe noget
Jeg har for nylig afgivet en ordre hosâŠ
Jeg har for nylig afgivet en ordre hos denne webshop og er meget tilfreds med kvaliteten af tÞjet. Stoffet fÞles godt, og pasformen er prÊcis som beskrevet. DesvÊrre tog leveringstiden lidt lÊngere end forventet på grund af forsinkelser, men jeg blev godt informeret om status undervejs.
Svindelfortagende ðð€¬
Har kÞbt 2 skjorter, fik leveret efter 1 mÃ¥ned 2 skjorter som var latterligt smÃ¥, ville sende retur men efter 10 mails med âLasseâ ville de sende penge retur til mig, det skete sÃ¥ ikke, skrev ny mail sÃ¥ nu kan vi starte forfra, svindelfortagende ðð€¬
Mega svindel
Mega svindel. Bestilte en vare til ca. 350kr. Skriver til deres kundeservice, og en ved navn lasse lover penge bliver sendt retur men der er ingenting sket. Fyr for sa...
SVINDEL
Ãv Þv Þv. Jeg fortryder jeg ikke har lÊst de andre anmeldelser fÞr nu. 500kr er trukket i juli mdr. men bluserne kom aldrig. En ved navn Lasse svare og undskylder nÃ¥r jeg skriver til dem.. og han har holdt mig hen lige indtil nu hvor jeg tjekker firmaet her⊠kÊft det tavligt!!
Det er fÞrste gang jeg oplever fusk.
Deres side ser fuldstÊndig ud som en normal side. Hold kÊft det tankevÊkkende at de kan slippe afsted med det!!!!
Fusk
Fusk! Pengene trÊkkes, trackingnummer kommer, men der sker ingenting. Ãv!
Snyd og bedrag
Snyd og bedrag. Et firma fra Karsakstan der snyder os godtroende for penge.
KÞb IKKE hos dem!!!
Falsk hjemmeside
Falsk hjemmeside - kÞb ikke noget fra Valentra!
Har bestilt varen og pengene er trukket, men forsendelsen er ikke modtaget.
Tracking nummer er ugyldigt - det findes ikke når jeg bruger track & trace funktionen.
Deres âkundeserviceâ svarer faktisk, men med intetsigende svar, med grammatiske fejl, som ser ud til at vÊre auto genererede.
KÞb ikke noget på denne hjemmeside!
Svindel og bedrag
Har kÞbt tre skjorter
Har kÞbt tre skjorter. Pengene er hÊvet og jeg fik besked om at min forsendelse ville blive gjort klar. Siden er intet sket og jeg har ikke fået svar på mine to henvendelser (dels på mail og dels via kontaktformular). Man kan ikke ringe til dem.
Er bange for det er rent fusk.
11/9 - 2024.
Jeg fik aldrig mine skjorter, men efter 10 mails frem og tilbage, lykkedes det at fÃ¥ pengene retur. SÃ¥ Ã¥benbart kun semifusk ð
De sender ikke varerne
De sender ikke varerne - har kÞbt for 550kr - gode råd sÞges.
Dette er fusk.
Dette er fusk.
De tager ens penge og man får aldrig sin vare.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ