レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Falsk hjemmeside - kÞb ikke noget fra Valentra! Har bestilt varen og pengene er trukket, men forsendelsen er ikke modtaget. Tracking nummer er ugyldigt - det findes ikke nÃ¥r jeg bruger track & tra... もっず芋る

Jeg har nu ventet 6 dage pÃ¥ en forsendelse fra dette firma. Levering er meddelt, men intet modtaget. Pengene er selvfÞlgeligt hÊvet. Virker en anelse lusket. Jeg vil frarÃ¥de at bestille noget fra de... もっず芋る

Jeg kunne ikke spore pakken med kjolen, der var undervejs i en mÃ¥ned og var helt anderledes end den kjole jeg havde bestilt og syet af stofstykker OG sÃ¥ sÃ¥ forfÊrdelig ud at den nu bruges til pudseklu... もっず芋る

䌁業情報

1.7

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

20件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

1 stjerne til dette fup firma som

1 stjerne til dette fup firma som overhovedet ikke fortjener en stjerne.

Forkert str. på den vare man bestiller og vil ikke have varen retur men bliver tilbudt % tilbage og beder om oplysninger.

Håber i har en dårlig smag i munden og at i skammer jer.

FØJ siger jeg bare😫😣😝

2025幎3月2日
自発的なレビュヌ

Hvis det er muligt at give minus

Hvis det er muligt at give minus stjerner, burde det vÊre minus 5 stjerner.
Jeg vil gerne sende mit produkt tilbage, da stÞrrelsen ikke passer, men får flg. svar fra Lasse fra Valentra.

"Vi forstår, at du overvejer at returnere produktet, men vi vil gerne tilbyde en alternativ lÞsning, som både er miljÞvenlig og fordelagtig for dig. SelvfÞlgelig kun hvis du selv foretrÊkker det.

I stedet for at returnere produktet tilbyder vi dig en tilbagebetaling på 30 % af den samlede kÞbspris. Det giver dig mulighed for at beholde produktet og få en del af dine penge tilbage på samme tid.

Vi tror stÊrkt på at reducere unÞdvendige emissioner og affald, og vi håber, at dette alternative tilbud er en attraktiv mulighed for dig. Hvis du accepterer dette forslag, vil vi behandle tilbagebetalingen så hurtigt som muligt.

Lad os vide, om det er acceptabelt for dig. Vi er klar til at hjÊlpe dig og give dig en positiv oplevelse."
Dette er jo ikke acceptabelt! , men at få oplyst en retur adresse, er ganske umuligt.

Absolut ingen anbefalinger herfra.

2024幎11月18日
自発的なレビュヌ

Jeg kunne ikke spore pakken med kjolen

Jeg kunne ikke spore pakken med kjolen, der var undervejs i en måned og var helt anderledes end den kjole jeg havde bestilt og syet af stofstykker OG så så forfÊrdelig ud at den nu bruges til pudseklude i garagen. Dyre pudseklude, og sidste gang jeg har handlet med valentra.

2024幎11月8日

Rent svindel

Rent svindel.
HÊver pengene, siger de har sendt varen.
Derefter sker der ingenting.
De svarer heller på mails.

Jeg anmelder dem nu til Mastercard.

2024幎10月19日
自発的なレビュヌ

Jeg har for nylig afgivet en ordre hos

Jeg har for nylig afgivet en ordre hos denne webshop og er meget tilfreds med kvaliteten af tÞjet. Stoffet fÞles godt, og pasformen er prÊcis som beskrevet. DesvÊrre tog leveringstiden lidt lÊngere end forventet på grund af forsinkelser, men jeg blev godt informeret om status undervejs.

2024幎9月22日

Svindelfortagende 👎🀬

Har kÞbt 2 skjorter, fik leveret efter 1 mÃ¥ned 2 skjorter som var latterligt smÃ¥, ville sende retur men efter 10 mails med “Lasse” ville de sende penge retur til mig, det skete sÃ¥ ikke, skrev ny mail sÃ¥ nu kan vi starte forfra, svindelfortagende 👎🀬

2024幎8月30日

SVINDEL

Øv Þv Þv. Jeg fortryder jeg ikke har lÊst de andre anmeldelser fÞr nu. 500kr er trukket i juli mdr. men bluserne kom aldrig. En ved navn Lasse svare og undskylder nÃ¥r jeg skriver til dem.. og han har holdt mig hen lige indtil nu hvor jeg tjekker firmaet her
 kÊft det tavligt!!
Det er fÞrste gang jeg oplever fusk.
Deres side ser fuldstÊndig ud som en normal side. Hold kÊft det tankevÊkkende at de kan slippe afsted med det!!!!

2024幎9月5日

Falsk hjemmeside

Falsk hjemmeside - kÞb ikke noget fra Valentra!
Har bestilt varen og pengene er trukket, men forsendelsen er ikke modtaget.
Tracking nummer er ugyldigt - det findes ikke når jeg bruger track & trace funktionen.
Deres “kundeservice” svarer faktisk, men med intetsigende svar, med grammatiske fejl, som ser ud til at vÊre auto genererede.
KÞb ikke noget på denne hjemmeside!

2024幎7月15日

Har kÞbt tre skjorter

Har kÞbt tre skjorter. Pengene er hÊvet og jeg fik besked om at min forsendelse ville blive gjort klar. Siden er intet sket og jeg har ikke fået svar på mine to henvendelser (dels på mail og dels via kontaktformular). Man kan ikke ringe til dem.
Er bange for det er rent fusk.

11/9 - 2024.
Jeg fik aldrig mine skjorter, men efter 10 mails frem og tilbage, lykkedes det at få pengene retur. Så åbenbart kun semifusk 😊

2024幎7月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ