ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tilaus ja toimitus toimivat normaalisti. Itse tuote on valitettavasti pettymys koska rannekkeen metalliosasta alkoi pinnoite kuoriutumaan muutaman pÀivÀn kÀytön jÀlkeen vaikka olen ottanut jokaiseks... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tilasin korun ja maksoin
Tilasin korun ja maksoin. TykÀstyi ostokseeni ja oli tarkoitus lahjaksi. MitÀÀ ilmoitusta paketin tulosta ei tullut. Kun viesti vihdoin tuli nii siinÀ luki etten ollut noutanut tilaustani tarpeeksi ajoissa!!! Siis WHAT? Se koru oli lÀhtenyt takasin lÀhettÀjÀlle jo edell pÀivÀnÀ. Siis koko homms pelkkÀÀ kusetusta ja rahastusta
Ihan hirveÀÀ roskaa
Ihan hirveÀÀ roskaa. Koru ei vastaa yhtÀÀn kuvaustaan, vÀrikin ihan omituinen. Koru rikkoutui heti ja asiakaspalvelu ei ota kantaa. Luvattua vaihtoa saati palautusta ei saa. HirveÀÀ paskaa!
ÃlÀ tilaa missÀÀn nimessÀ
ÃlÀ tilaa missÀÀn nimessÀ. Halpaa kiinakrÀÀsÀÀ ylihintaan eikÀ tuotteita pysty palauttamaan. Asiakaspalvelu vastaa satunnaisesti ja aivan ohi viestien ilman ettÀ koko tuotetta saa ikinÀ edes palautettua. TÀssÀ tilanteessa edes klarna ei auttanut vÀlissÀ rahojen takaisin saamisessa koska itse yritykseltÀ ei saa millÀÀn palautustietoja.
Surkeaa asiakaspalvelua
Koru on kaunis, mutta meni heti ensimmÀisenÀ pÀivÀnÀ katki ihan itsekseen. Asiakaspalvelu on erittÀin huonoa. Reklamoin korun heti ja jouduin lÀhettÀmÀÀn monta kertaa lisÀtietoja ja kuvia. En saanut enÀÀ uutta korua tai rahoja takaisin, koska reklamaatiosta oli yli 30 pÀivÀÀ asiakaspalvelun pitkittymisen takia
Huono laatu ja reklamaatioprosessi
Hei. Vaimoni osti tÀmÀn minulle joululahjaksi. YllÀtys oli ihana mutta pian kÀytön jÀlkeen noin viikossa kivi oli vain tippunut pois johonnkin. Asiasta reklamoitiin heti mutta vastaus oli tyly, reklamaatio tehtiin liian myöhÀÀn. Kannattaa miettiÀ jotain muuta yritystÀ kuin tÀtÀ jos haluaa vastaavanlaisen lahjan antaa
ÃLÃ TILAA TÃÃLTÃ
Huonolaatuista kiinakrÀÀsÀÀ ja palautusta koskeviin viesteihin vastataan hitaasti ja tahallisesti mitÀÀn ymmÀrtÀmÀttÀ. Maksoin tyhmÀnÀ heti ostoksen, joten valitettavasti nÀmÀ rahat taisivat mennÀ ihan harakoille. Tilasin nimikorun lahjaksi, enkÀ todellakaan kehtaa antaa sitÀ eteenpÀin.
ÃLÃ TILAA
ÃLÃ TILAA.
Kiina krÀÀsÀÀ!! He lÀhettivÀt vÀÀrÀt tuotteet. Tassu rannekorussa vÀÀrÀt nimet ja valokuva riipuksen kuva ei edes nÀy. Olen koittanut palauttaa tuotteet.
Vastaavat viiveillÀ viesteihin eikÀ vastaa edes kysmykseen. Palautus ei toimi jankkaa vaan âolemme ilmoittaneet tiimillemme ja he ovat teihin yhteydessÀâ eivÀt ota yhteyttÀ ja itse joutunut kysymÀÀn useasti onko tilanne selvitetty. EikÀ anna mitÀÀn osoitetta mihin voin tuotteet palauttaa.
Onneksi tilasin klarnalla ja heidÀn kanssa selvittÀnyt tilannetta 4 kuukautta!!! Toisen laskun he onneksi jo korvasivat mutta toisesta vielÀ taistelen.
Teen kyseisestÀ kusetus firmasta rikosilmoituksen.
Koru meni heti katki :(
Koru oli kÀytössÀni 2pv ja meni heti katki. Asiakaspaveluun olen ollut yhetydessÀ mahdollisesta hyvityksestÀ mutta eipÀ ole kuulunut mitÀÀn sieltÀ suunnasta. En suosittele tilaamaan!
Tuote ei saapunut
Rahat lÀhtivÀt tililtÀ, tilausvahvistusta ei tullut, joten kyselin perÀÀn. SÀhköpostiin vastattiin, ettei tilaustasi löydy heiltÀ ja muutaman viestinvaihdon jÀlkeen tuli viesti viron kielellÀ. Luulin todella löytÀneeni suomalaisen firman, kun kerran firmalla oli kÀyntiosoite HelsingissÀ. Olen todella pettynyt.
Palautus ei toimi
Toimitus toimii ja paketti saapui ongelmitta. Ilmeisesti kuljetuksen tekee joku kiinalainen kuljetusyhtiö nimeltÀ YunExpress. Olettaisin, ettÀ korut valmistetaan kiinassa, josta ne sitten tulevat Suomeen. Suomen sisÀllÀ kuljetuksesta vastasi itsellÀ Matkahuolto.
Suurimpana ongelmana palautuksiin koskeva asiakaspalvelu. Vastaukset tulevat 3-10 vrk vÀlein. Aluksi vastasivat ihan asiallisesti mutta jossain kohtaa eivÀt aina vastanneet esitettyyn kysymykseen vaan hokivat samoja lauseita, ettÀ "paketti matkalla" tai "pakettisi toimitus valmis" jne, vaikka asiani koski nimenomaan palauttamista/perumista.
Asiakaspalvelusta minua kehotettiin olemaan noutamatta pakettia, jotta paketti palautuisi heille automaattisesti. En siis noutanut ohjeiden mukaan pakettia ja lopulta se sitten palautuikin automaattisesti johonkin ulkomaalaiseen varastoon, jonka vuoksi he eivÀt ilmeisesti hyvÀksy palautustani :D Itse kaupan kanssa edestakaisin viestittelyssÀ mennyt yli kuukausi ja yritÀn nyt vielÀ vÀÀntÀÀ klarnan kautta asiaa toista kuukautta.
PÀivitys 10.5.2024: Klarnan tutkinta ei hyvÀksynyt syytÀni palautukseen. Ilmeisesti jos ei vastaanota pakettia, nii se ei ole virallinen palautus eikÀ sillÀ ole vaikutusarvoa, vaikka minulla oli todisteet ettÀ kauppa oli kehottanut tekemÀÀn nÀin.
En saanut rahoja takaisinðð»
Korusta irtosi alle kuukaudessaâŠ
Korusta irtosi alle kuukaudessa kuvahelmi ja kyseinen firma ei ota reklamaatiota vastaan. En suosittele siis kenellekÀÀn.
Tilaus+toimitus ongelmitta
Tilasin mustan rannekorun jossa valokuvahelmi nyt tammikuun -24 lopussa ja se saapui 12 pÀivÀn kuluttua pakettiautomaattiin. Koru on ihana ja valokuva nÀyttÀÀ juuri siltÀ miltÀ halusinkin! TÀÀllÀ on mainintoja siitÀ, ettÀ maali lÀhtee korusta - aika nÀyttÀÀ miten tÀmÀn kanssa kÀy, koru on menossa lahjaksi joten en itse pÀÀse testaamaan. Ainakin tilaus & toimitus & miltÀ valokuva nÀyttÀÀ oli halutunlainen! VÀhÀn jÀnskÀtti tilata tÀltÀ sivustolta, mutta ainakin nyt alkuun vaikuttaa ettÀ riski kannatti :)
Olen tyytyvÀinen valokuvakoruun
Olen tyytyvÀinen valokuvakoruun, jonka tilasin teiltÀ. PoikaystÀvÀni tykkÀÀ siitÀ todella paljon, ja olen iloinen ettÀ löysin sen teiltÀ. LisÀksi toimitus oli nopeaa, mikÀ teki kokemuksesta entistÀ paremman! :)
Koko tuotetta ei koskaan tullut jaâŠ
Koko tuotetta ei koskaan tullut ja sÀhköpostit olivat ihan mitÀ sattuu. Vastauksia tuli milloin millÀkin eri kielellÀ eikÀ koskaan kÀynyt jÀrkeen. Rahojani en ikinÀ saanut takaisin. Ihan huijausta koko homma.
Olen erittÀin tyytyvÀinen ostokseen.
Olen erittÀin tyytyvÀinen ostokseen.
Kaunis koru jonka avulla tÀrkeÀ muisto pysyy aina mukanani.â€ïž
Palautusta koskeviin sÀhköposteihinâŠ
Palautusta koskeviin sÀhköposteihin vastaavat tosi pitkÀn viiveen jÀlkeen ja antavat höpöhöpö palautusosoitetta, joka tuntemattomien tietojen takia palautuu takaisin. Ja itse joudut vielÀ maksamaan sen palautuksen, mikÀ ei edes mene perille. EivÀtkÀ suostu lÀhettÀmÀÀn toimivaa palautusosoitetta eikÀ perumaan kauppoja.
Rakastan tÀtÀ korua todella paljon
Lovely Personal giftâ€ïž
Lovely Personal giftâ€ïž