レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Skriver man kan få en gratis vurdering af sit hus - når man så bestiller en vurdering og siger man ikke vil sælge her og nu, får man at vide en vurdering koster penge.

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Siden er meget utroværdig og bare reklame for de kan tjene penge på at sende navne til diverse ejendomsmæglere.. Jeg bad om en vurdering og ingen kontakt fra ejendomsmæglere og fik besked om at jeg v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg fik en nogenlunde pris på mit hus Jeg tror også at det er nogenlunde prisen Blev straks kontaktet af mægler John Frandsen Vil bede om en salgspris

企業が回答しました

企業情報

1. 不動産業者

さまざまな外部ソースから提供された情報

Gratis rapport over din bolig

3.0

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Virksomheden har sendt mig spam via…

Virksomheden har sendt mig spam via e-mail. Jeg har naturligvis aldrig givet samtykke.

Jeg har på et tidspunkt tilmeldt mig valuea.dk, men har modtaget spam fra en helt anden afsender og er helt sikker på, at jeg ikke har sagt ja til at modtage mails med "Få 3 gratis tilbud på en billig forsikring og spar cirka 2.700 kr":

"Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er tilmeldt konkurrencen fra rabato.dk. Nyhedsbrevet udsendes 3-4 gange pr. måned. Du kan afmelde nyhedsbrevet her Bemærk! Hvis du afmelder nyhedsbrevet, er du ikke længere med i konkurrencerne, og dine lodder slettes."

Betingelserne på valuea.dk -> betingelser.php bør de vende med en jurist.

2025年1月14日

Hej Mikkel!
I betingelserne der hvor du tilmeldte dig, står der tydeligt at du kan modtage periodiske nyhedbreve fra os. Dem har du accepteret, så din anmeldelse er yderst urimelig. Vi har overholdt lovgivningen, og det er ikke vores skyld du ikke læser betingelserne da du tilmeldte dig.
For god ordens skyld har jeg gennemgået alle sites og fjernet din mail der hvor det var relevant.

--------------

ENDNU engang viser "TRUST"-pilot hvor utroværdige disse anmeldelser, og "TRUST"-pilot egentlig er! Denne bruger har modtaget en EMAIL fordi denne har tilmeldt sig en gratis service, og SELV godkendt at modtage en Email. Hvor svært kan det være!

Selvom der er gjort indsigelse mod denne anmeldelse, GODKENDER "TRUST"-pilot den stadig. En "chat-robot" fra dem giver ikke engang et svar. Helt vildt elendigt!!

Valuea, tjek alle alliancer

Må give en stjerne for at få anmeldelsen igennem, det er fup og fidus, først gav Valuea en bedømmelse på min bolig, ganske tilfreds, tak. Derefter ville de give et skøn over mit syn( alliance med de grådige øjenlæger- ganske velkendt) så sprænger kæden af. Hold jer væk fra denne side og tjek alliancer med øjenlæger og muligvis andre grådige læger.

2024年10月4日

Valuea.dk からの回答

Dette har absolut intet med Valuea at gøre. Vi servicerer boligejere og har intet med øjenlæger eller andre. Du må have forvekslet os med noget andet, og anmeldelsen er på ingen måde relevant.

Iøvrigt fuldstændg VILDT at "Trust"pilot godkender denne anmeldelse på trods af klager herfra. For dårligt og utroværdigt! Valuea har absolut INTET at gøre med læger at gøre. Alligevel godkender "Trust"pilot denne "anmeldelse" efter 3 indsigelser herfra. For dårlig og utroværdigt af I godkender denne.

Useriøst foretagende

Useriøst foretagende, og ikke til at afmelde igen

2024年7月16日

Hej Michael
Såvidt vi kan se, blev du afmeldt da du udfyldte nej tak formularen. Hvis du har haft flere profiler, kan dette være årsagen. Skriv gerne og vi kigger på det med det samme og får dig 100% afmeldt

5つ星のうち1の評価

Har aldrig været på jeres…

Har aldrig været på jeres hjemmeside...har ikke indtastet noget...men bliver flere gange ringed op... meget useriøst!

2023年6月19日

Hej Anja!
Der sker desværre en gang imellem, at andre taster andres informationer ind. Det kan være svært at dæmme op for. Skriv gerne og vi kigger på det med det samme.

5つ星のうち1の評価

Hold Jer langt væk fra dette firma. e reklame…

Hold Jer langt væk fra dette reklame firma..
Blev kontaktet af en ejendomsmægler, trods det jeg havde oplyst de ikke måtte give data videre.

2021年1月21日

Hej John
Du har udfyldt vores formular, hvor der under betingelser står at du muligvis kan blive kontaktet af en fagmand, hvis der er yderligere spørgsmål til din bolig. Dette er for at kunne give dig den bedste og mest nøjagtige værdi, som vi fremsender til din mail som en fyldestgørende rapport.

Ubrugelig

Vurdering som forventet. Ubrugelig. Videre sender personlige oplysninger til tredjemand uden samtykke. Kan klart anbefale ikke at benytte sig af dette firma.

2020年11月14日

Hej Kim

Useriøs side

Useriøs side, spild af tid.

Sendte dem oplysninger, fik aldrig et svar - men blev ringet op af en ejendomsmægler, trods det jeg havde oplyst de ikke måtte give data til tredjemand.

2020年5月17日

Hej John
Tak for din anmeldelse. Tjek eventuelt din SPAM mappe?

5つ星のうち1の評価

Smart ide med at indtaste…

Smart ide med at indtaste ejendomsoplysningerne og få en vurderingspris. Men resultatet er værdiløst. Bebyggelsen sælges til 2.5-2.7 Mkr og valuea's vurdering var 3.9 Mkr. Ubrugeligt

2019年8月10日

Hej Jørgen
Enig! Desværre rammer vi forkert en gang imellem, det er ikke muligt at tage højde for om du har fået nyt køkken, nyt tag eller andet der trækker op eller ned. Vi baserer vores tal på de offentlige opslag, inklusiv den offentlige vurdering, som desværre er ganske misvisende og har været det længe.
Vi har oppet os siden sidst og rammer langt bedre nu. Den offentlige vurdering vægter nu kun 15% og selve vurderingen af din bolig, tilegnes mere de andre salg af lignende boliger i dit område. Fjernvurdering er vanskelig, og skal kun forståes som en ledetråd for, om din bolig er steget eller faldet i værdi i en årrække. Altså i forhold til lignende salg i samme perioder og områder. Prøv gerne at indtaste din bolig igen på www.valuea.dk så bør du kunne se en forskel fra August 2019.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。