Zeer tevreden over dit bedrijf Correcte levering, zeer goede communicatie , vriendelijk Gewoon top en in vergelijking met andere prijzen zeer interessant voor zelfde producten Echt wel we gaa... もっと見る
企業が回答しました
Na een mindere ervaring (vorige keer een verkeerd product gekregen) nu een positief bericht. De hocker die ik graag wilde hebben was weer op voorraad. Vooraf contact gehad om te ontdekken of ik nu wel... もっと見る
企業が回答しました
Niet hier kopen, zal me niets verbazen als de goede reviews hier nep zijn. Niet de juiste maat barstoelen ontvangen (had ik zelfs van te voren per mail contact over gehad dat het de lage krukken zoude... もっと見る
Onlangs een geweldig mooie kandelaar aangeschaft voor mijn nieuwe interieur! Artikel was met zorg keurig netjes verpakt en was snel geleverd! De kandelaar was qua prijs ook nog eens een stuk voordel... もっと見る
企業が回答しました
Vameto biedt een breed assortiment aan meubels van toonaangevende Europese merken, waaronder Zuiver, Dutchbone, Boldmonkey en White Label Living. Als officiële partner van deze gerenommeerde meubelmerken profiteert Vameto van exclusieve voordelen, waardoor wij deze meubels met aanzienlijke kortingen kunnen aanbieden.
Hazenkoog 28B, 1822BT, Alkmaar, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super meubels voor een schappelijke prijs. Ontvangen in perfecte staat. Niks op aan te merken!

Vameto からの回答
Bestelde artikelen werden correct geleverd. Niet alle bestelde artikelen bleken leverbaar, maar dit werd netjes opgelost.

Vameto からの回答
Alle spullen zagen er super uit! Netjes en optijd geleverd.

Vameto からの回答
Leuke bank gekocht, goede service van het bedrijf ze waren er precies op de afgesproken tijd.
Vorige week een stoel besteld en vandaag in huis. Net zo mooi als op de foto en hij zit formidabel!
Topbedrijf!
Mike.
Kwalitatief prachtig meubilair. Ontzettend blij met mijn nieuwe stoelen! Altijd goed contact gehad met verkoper en snelle service!
Ik had een lamp besteld van Zuiver. Al snel ontving ik een bestelbevestiging en het pakket was snel geleverd. De kwaliteit van de lamp is zeer goed. Erg blij met het product en de service! Ik bestel zeker nog een keer.
Goeie product omschrijving en snelle levering. Contact was perfect dus zeker een aanrader
Goede kwaliteit en snelle levering! Fijn om zaken mee te doen.
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!
Super leuke spullen van zeer mooie A-merken. Zeker de moeite waard om nog een keer de website te bezoeken.
Super bedankt!
Mooie artikelen voor een hele goede prijs. Zou het iedereen aanraden!
Leuke verkoper, snel geregeld en kon meteen mijn bestelling ophalen.
Goede kwaliteit spullen en duidelijke communicatie. Producten zijn goed binnengekomen en voldoen aan de verwachtingen.
Erg fijn geholpen met goede kwaliteit spullen.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。