Van Beekum Specerijen レビュー 149

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Erg veel keuze met goede beschrijving tegen evengoede prijs. Bestellen, levering, betalen verloopt altijd erg vlot en correct. Ik ben een zeer tevreden klant.

5つ星のうち5の評価

Overzichtelijke website. Bestelling netjes verpakt geleverd. Kruiden zijn heerlijk. Heb zoutvrij gekozen en nog even de dosering wat beter onder de knie krijgen. Je merkt wel direct wat zout doet met... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dat ging raar bij mij, ik ben 50 jaar van beroep kok geweest waarvan 30 jaar met een eigen zaak. In verband met pensioen gaan in 2019 verkocht. Om af te kikken van de vele uren werk ging ik pakketten... もっと見る

企業情報

1. 調味料提供業者
  2. 食品メーカー
  3. 食品雑貨店
  4. スパイス専門店

当該企業による記述

Van Beekum Specerijen is een familiebedrijf dat al sinds 1908 gespecialiseerd is in hoogwaardige kruiden en specerijen. We bieden ambachtelijke kruidenmixen en unieke BBQ-rubs, en leveren ook maatwerk voor de horeca. Kwaliteit, ambacht en duurzaamheid staan bij ons voorop: elke mix wordt met vakmanschap samengesteld en duurzaam geproduceerd. Dankzij ruim een eeuw ervaring, een breed assortiment en klantgerichte service kiezen klanten voor Van Beekum Specerijen als hun vertrouwde kruidenspecialist.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Groot assortiment voor top prijzen.

Ik heb jaren zelf in een beenhouwerij gewerkt en zoals de prijzen van het vlees de laatste tijd zijn gestegen besloten om terug thuis alles zelf beginnen te maken zoals gehaktbereidingen, Gyros, BBQ artikelen,enz...
Na lang zoeken terecht gekomen bij Van Beekum Specerijen hun website.
Groot assortiment en echt alles wat je nodig hebt voor zelf aan de slag te gaan.
Bovendien grote keuze en als particulier kan je ook kleinere hoeveelheden bestellen aan zeer democratische prijzen.
En ja niet te vergeten hun kruiden, marinades, enz... zijn gewoon zeer lekker.😉👌

2026年3月25日

Prima communicatir

Prima communicatie mbt het verzendproces. Correcte product, wat tegenwoordig al een verrassing is. Enige is dat de houdbaarheidsdatum minder dan 1 jaar is, en bij gewoon gebruik is dat kort.

2026年3月14日

PROFESSIONEEL

Voor de duidelijkheid en deskundige uitleg bij een vraag.
Voor de beroeps ernst bij deze uitleg.
Voor de vriendelijkheid en behulp bij een bestelling.
En prijs / kwaliteit / eerlijkheid.
Echt een aanrader voor eerste maal klant.
Proficiat broers Van Beekum.

2026年3月4日
5つ星のうち4の評価

Ik heb een pak zout gekocht en dit is…

Ik heb een pak zout gekocht en dit is nu ik geloof al de 20ste mail die ik krijg. Van Beekum staat ondertussen al in mijn spamlijst van Gmail en nu krijg ik nog een mail van Trustpilot voor een review, nou bij deze dan.

Dat waardeer ik dan wel weer zo'n reactie, dat beloon ik (van 1 naar 4 sterren).
Het verzoek voor een review kwam in een mail van 'webwinkelkeur.nl'

"Hoe beoordeel je Van Beekum Specerijen? Klik op de sterren voor het schrijven van een review op Trustpilot"

En Trustpilot maakt er dan "review zonder uitnodiging" van, en ik ben wel degelijk uitgenodigd.

2026年2月15日
Van Beekum Specerijen ロゴ

Van Beekum Specerijen からの回答

Hoi Jaap, bedankt voor je feedback. We begrijpen je bericht. We gaan onze mailingdruk de komende tijd verlagen. We hebben dit vaker te horen gekregen en nemen dit zeer serieus. Wij vragen als het goed is niet reviews in trustpilot. Heb je dat in je mail gekregen?

ps. Bedankt voor de extra informatie. We gaan ook de mailings vanuit webwinkelkeur eens goed onder de loep nemen.

The best !!!!!!

Beste , ik heb dat in een chat bericht aan jullie meegedeeld dat alles wat ik van jullie heb gekocht , Super !!!!!! was , mijn paté , frikandellen en grillworst waren super met de kruiden en toebehoren , doe zo VERDER !!!!!!

2026年2月21日

Dikke 10 plus

Heerlijke kruiden. Verrassende mixen.
Snelle, nette levering.
Goede verpakt.
Dit is de tweede keer al dat ik bestel en vrienden en familie vertel ik erover.
Dikke 10 plus

2026年2月15日