Vandaken Vastgoedonderhoud B.V. レビュー 6

2.6

企業情報

1. 屋根ふき業者

当該企業による記述

Van Daken Vastgoedonderhoud B.V. is een bekend bedrijf in Amsterdam dat gespecialiseerd is in allerlei soorten dakwerk. We zijn toegewijd aan kwaliteit en tevredenheid van onze klanten. Ons ervaren team kan alles aanpakken, van dakreparaties tot -renovaties en -onderhoud. Of je nu een plat dak, een schuin dak of een dak met speciale materialen hebt, we hebben de kennis om het werk goed te doen. En het beste van alles is dat we gratis dakinspecties aanbieden. Wil je dat we je dak bekijken? Neem dan contact met ons op via onze website of telefoonnummer.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

ik deel hier mijn persoonlijke ervaring…

ik deel hier mijn persoonlijke ervaring met dit dakdekkersbedrijf.

na een lekkage melding en werkzaamheden aan mijn dak bleef het probhleem helaas bestaan. sindsdien heb ik meerdere keren geprobeerd contact op te nemen om het probleem te laten oplossen, maar tot op heden heb ik geen reactie ontvangen.
wat mij daarnaast opviel toen ik het bedrijf opzocht bij de KVK, is dat de bestuurder van de BV zelf een positieve review lijkt te hebben geplaatst op trustpilot onder de naam "Redwan Er Rechouny" voor mij roept dat vragen op over de betrouwbaarheid van de beoordelingen.

ik hoop dat het bedrijf alsnog contact met mij opneemt om het probleem op te lossen. tot die rijd wil ik andere mensen adviseren om goed onderzoek te doen voordat zij met dit bedrijf in zee gaan

2026年1月8日
5つ星のうち1の評価

Van daken vastgoedonderhoud is zeker…

Van daken vastgoedonderhoud is zeker geen aanrader! het dak werd vernieuwd door onervaren dakdekkers die zonder enige beveiliging heeft gewerkt, wat resulteerde in slechte kwaliteit.bij oplevering werden we onder druk gezet om direct te betalen zonder dat we 1 dag mochten wachten op de volgende regenbui! inmiddels hebben we alweer een lekkage en moeetn we 3 weken wachten tot er een monteur van ze langskomt om dit op te lossen.

2026年2月4日

Mijn ervaring met dit…

Mijn ervaring met dit dakdekkersbedrijf!

Het werk aan het dak werd naar mijn menimng afgeraffeld. Er stond voornamelijk jong en naar mijn indruk onervaren personeelop het dak en het geheel maakte geen proffesioneel indruk. toen de werkzaamheden klaar waren werd er meteen druk gezet om zo snel mogelijk te betalen, waarbij zelfs gevraagd of ik het contant wilde betalen. dat gaf mij persoonlijk geen prettig gevoel.

aanvankelijk was ik niet eens van plan om een review te schrijven. maar na de eerste regenbui bleek dat mijn vrijwel nieuwe dak al lekkage had. toen ik dit meldde bij het bedrijf had ik het gevoel dat mijn klacht niet serieus werd genomen. inmiddels krijg ik het bedrijf ook niet meer te pakken om het probleem op te lossen.

datr vind ik er teleurstellend, zeker omdat je verwacht dat een nieuw geplaatst dak gewoon goed dicht is en dat een bedrijf verantwoordelijkheid neemt als er iets mis blijkt te zijn.

om eerlijk te zijn gebruik ik hier niet mijn echte naam, omdat ik liever geen problemen wil krijgen na het plaatsen van een negatieve review.
mijn advies aan anderen: wees voorzichtig, stel duidelijke vragen en leg afspraken goed vast voordat je met dit bedrijf in zee gaat

2026年2月23日
5つ星のうち5の評価

Een bedrijf met kundige en ervaren vakmensen

Het zijn vriendelijke en nette werk mannen met kennis van zaken! Uiterst vriendelijk ! Ons dak en die van de buren hebben ze perfect gedaan. Ze gaan door tot dat ze klaar zijn , bij ons gingen ze tot laat door vanwege wat tegenslag door regen. Maar zonder te zeuren zijn ze gewoon door gegaan!

2026年1月21日

Trustpilot エクスペリエンス