Lækkert produkt. (Bruser til vandslange). Solid og gedigen. God information om forsendelse og om hvornår pengene "hæves". Hurtig levering. Alt i alt god oplevelse. Bh Lianne Claiere Bouet
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super lækker produkt: automatisk slangeopruller som vi virkelig er glade for. Høj kvalitet. Samt super hurtig levering, kun ros her fra.
Nu svarede virksomheden og refunderede endelig. De var åbenbart på ferie, men det kunne jeg ikke se nogen steder. Min tidligere besked : Virksomheden svarer simpelthen ikke på nogen af mine 8 for... もっと見る
企業が回答しました
Returnerede en slange. Vandslangen modtog ikke returvaren i første omgang. Men hentede pakken nogle dage senere på posthuset. Imellemtiden havde vi fået en mail om de var på ferie indtil den 21/0... もっと見る
ネガティブなレビューの 83%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Leveret som lovet og flot produkt
Virkelig fin og grundig vejledning
Virkelig fin og grundig vejledning, da jeg ringede ind 👍🙂👍
JA TAK DER VAG RIGTIG GORT
Meget tilfreds med den hurtige levering…
Meget tilfreds med den hurtige levering og de gode produkter
Hurtig og sikker levering.
Hurtig levering
Mange gode produkter til fornuftige…
Mange gode produkter til fornuftige priser. Deres service er meget fin og leverancen er i top
fint udvalg og hurtig levering!
God service
Rigtig fin sted at handle
Vandslangen var i så ringe kvalitet at…
Vandslangen var i så ringe kvalitet at den ikke kunne bruges. Den var så stiv at den ikke kunne spændes fast på fittings så den var tæt. Den var desuden rullet så tæt at der var knæk på slangen som ikke kunne rettes ud. Alt i alt en dårlig oplevelse.

Vandslangen からの回答
Super service
Let at få telefon kontakt og…
Let at få telefon kontakt og rådgivning. Varerne kom som forventet.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。