レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Van 1986 tot 1992 heb ik bij Van Gelder gewerkt 0.m. als loonadministrateur. Een onbetrouwbare organisatie. Toen al hielden ze zich niet aan de CAO. Nu komen ze gemaakte pensioenafspraken niet na. Op... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Beunhazen bedrijf. Krijg je netjes een brief met een contactpersoon erop die je kan bereiken als er wat mis is. Wordt er op een willekeurige zaterdag ineens asfalt weggehaald, daarna worden er vanaf e... もっと見る

5つ星のうち1の評価

-betreden zonder toestemming pand om glasvezel aan te leggen -richten schade aan tijdens aanleggen. -uitgevoerde werkzaamheden zien er zeer amateuristisch uit. Mijn neefje van 3 zou het beter... もっと見る

企業情報

1. インターネット プロバイダー

さまざまな外部ソースから提供された情報

Vertrouwd verder - Projecten realiseren door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

En weer een slechte review voor de…

En weer een slechte review voor de firma van Gelder groep..... Een afspraak is inderdaad niet te maken met dit bedrijf.
Je zou toch zeggen van je fouten moet je leren maar dit bedrijf doet dat blijkbaar niet.
Weer een dag vrij genomen voor Jan met de korte achternaam.

2025年3月10日
5つ星のうち1の評価

Van Gelder Telecom is echt een…

Van Gelder Telecom is echt een waardeloos bedrijf. Opdrachtgever in ons geval is Delta. Twee jaar na aanvraag glasvezel krijgen we dan toch een mail met de volgende inhoud:

Het is bijna zover. Uw woning wordt aangesloten op glasvezel!

Geachte heer, mevrouw,

Binnenkort is het zover. Een glasvezelmonteur van Van Gelder Telecom komt dan bij u langs om een eigen glasvezelaansluitpunt in uw woning te installeren.
Zou u hiervoor contact met ons op willen nemen, zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen?
Nadat uw woning is aangesloten, informeert uw provider u hoe en wanneer u gebruik kunt maken van de glasvezeldiensten.

Voorstel afspraak:

30-08-2024 tussen 10:00 en 12:00 uur.

Kijk, dan denk je: eindelijk is het zo ver. Komt er iemand (uiteraard een allochtoon die slecht Nederlands spreekt) een dag later dan de genoemde datum en die komt dan tot de ontdekking dat er nog helemaal geen kabel geschoten is tot aan de gevel, dus de aansluiting aan huis kon niet worden gerealiseerd. Daarna hoor je NIETS meer. En als je dan de klantenservice belt met de mededeling dat de hele straat al lang is aangesloten, maar onze woning om de één of andere reden is overgeslagen, dan krijg je als antwoord dat men volgend jaar wellicht de aansluiting gaat realiseren. Als ik dan zeg dat als ik een fout maak en op die manier met mijn klanten om zou gaan, krijg ik het botte antwoord dat ik het maar met deze "toezegging" moet doen.

2024年12月6日
5つ星のうち1の評価

Al drie maanden geen internet in huis

Al drie maanden geen internet in huis. 3 jaar geleden overgestapt op glasvezel van Odido. Perfecte verbinding tot 3 maanden geleden… Van de een op de andere dag wifi weg. 50 telefoontjes, 40x modem opnieuw opstarten, 5 harde resets, 2 x nieuw modem, 4 monteurs over de vloer, overgestapt naar KPN en daar begint t van voren af aan… en alles komt steeds weer uit bij ‘de netbeheerder’. Mijn woning is verkeerd gepatched in de centrale kast. En de enige die erbij kan is van Gelder. Een afspraak is niet te maken…. Steeds weer wordt de ticket verwijderd omdat het zou zijn opgelost! Om krankzinnig van te worden!

2024年9月22日

Horrible

Horrible. Unless company.
Offered ideas for solution and ideas for support but they just unless in the worst way possible. Would not recommend in any way.

2024年7月24日

Monteur kwam glasvezel aansluiten

Monteur kwam glasvezel aansluiten, heeft met zijn kniebeschermers flink wat krassen op mijn vloer achtergelaten. Na het achterlaten van een klacht op de website heb ik nog steeds niet ondernomen. Blijkbaar maakt het niet uit hoe het werk wordt gedaan, als het maar van hun bord af is. Als dit een teken is hoe ze de rest van hun werk doen!

2024年5月6日

Wat een prutsers

Wat een prutsers. Zit je te wachten op de mensen die je gasaansluiting komen afsluiten (we gaan gasloos verder), komt er niemand opdagen. Na een paar uur wachten gebeld om te horen dat ze niet komen en “er nog niet aan toegekomen waren om dit aan ons door te geven”. Vallen je schoenen toch van uit?! Moest je zelf eens niet thuis zijn, dan volgt vast een rekening…

2024年3月13日

Van Gelder levert wanprestatie

Van Gelder heeft bij mij voor Delta glasvezel aangelegd. Ze hebben de glasvezel aansluiting aan de buitenkant van de gevel gelegd i.p.v. in de woning.
Als je vraagt dit te herstellen geven ze niet thuis. Ontzettend slechte firma. Het is dat je geen nul sterren kunt geven, maar deze firma heeft echt niets verdient.

2024年2月23日

Van Gelder blijft in gebreke

Een ster is eigenlijk nog te veel. Van Gelder heeft op mijn huisadres de glasvezel aansluiting tijdens mijn afwezigheid op een verkeerde plaats geschoten. Zij weigeren nu hun fout te herstellen en stellen dat er op mijn adres geen aansluiting mogelijk is. Van Gelder blijft in gebreke puur uit kostenoverweging. Onbegrijpelijk dat KPN met hen als onderaannemer in zee is gegaan. Dit kost KPN abbonees.

2024年2月13日
5つ星のうち1の評価

Na bijna een jaar nog niet in staat om…

Na bijna een jaar nog niet in staat om enkele meters glasvezel aan te leggen. Bijzonder dat een bedrijf zo kan bestaan.

Communiceren het blijkbaar ook niet door aan installateurs. Informatie die men telefonisch geeft klopt naar mijn inziens ook niet. Weten ook niet wanneer men dit gaat kunnen oplossen. Wat een janboel.

2024年2月12日
5つ星のうち1の評価

Schade aan gevel en fundering

Wij hebben schade aan onze gevel en onze fundering na het aanleggen van het glasvezelnetwerk. Via KPN bericht gekregen dat van Gelder dit in behandeling heeft. Na een maand nog niets gehoord. Net gebeld; een uiterst nerveuze man die steeds hetzelfde herhaalde; het is in behandeling maar over een termijn valt niets te zeggen (dus kan een maand of een jaar duren). Het is dus ook een scheur in de fundering waar onze voorgevel op rust. Niet echt fijn op zijn zachts gezegd. Contact is verder niet mogelijk, doorverbinden mocht hij niet. Slechte service, mij lijkt dat het nog behoorlijk gevaarlijk kan worden als deze schade niet op tijd hersteld wordt. Enorm spijt van het feit dat we toestemming hebben gegeven voor de aanleg. Ik heb hier eigenlijk ook helemaal geen behoefte aan; internet was al prima. Ik ga morgen opnieuw proberen te bellen, hopelijk krijg ik dan meer en klantvriendelijker informatie. Duurt het mij te lang, dan gaan we het melden bij o.a. de krant, inclusief de foto's. Zo ga je niet met mensen/huizen/schade om!

2024年1月25日

Knake bedrijf

Wacht al 8 weken dat ze de storing op glasvezel hebben opgelost. Meerdere keren gebeld, geen oplossing. Klantenservice is slechter dan slecht, laten je niet eens uitpraten. Aan dit bedrijf niet beginnen!!

2023年11月14日
5つ星のうち1の評価

Graven illegaal op je terrein.

-Betreden en graven meerdere keren zonder toestemming ons privé (oprit en voortuin) terrein om door ons duidelijk geweigerde glasvezel trachten aan te leggen. Wij hebben Delta de opdrachtgever van alle ellende NOOIT! toestemming gegeven dat de onderaannemer Van Gelder Nijkerk hier glasvezel aan te leggen. Tot 3x toe is dit wel geprobeerd en 3x hebben wij het hoofdkantoor Van Gelder Nijkerk gebeld en aangegeven dat wij GEEN! glasvezel van Delta willen en wensen!!!, 3x heeft het hoofdkantoor beloofd dat wij geen last meer zouden ervaren van Van Gelder met zijn Syrische werknemers die vaak geen woord Nederlands spreken. Ongelofelijk dat een Delta/Van Gelder dergelijke agressieve colportage methoden hanteren om glasvezelaansluitingen koste wat het kost je illegaal aanleg glasvezelkabel door je strot te drukken.
Voordat Van Gelder begon met graven in de straat hadden wij en onze buren een prachtige groene grasberm, nu is het 1 groot Maanlandschap! De grond is niet geëgaliseerd en niet ingezaaid. Bedankt amateurs Van Gelder Nijkerk en Delta voor deze vernietiging van onze straat!!.

Voor de burgers die nog te maken krijgen met Van Gelder inzake graafwerkzaamheden in opdracht van Delta : heel veel sterkte! Maak vooral foto's van de situatie voor Van Gelder en na Van Gelder en zoek de verschillen.....

2023年10月30日
5つ星のうち1の評価

Deze mensen beloven helaas veel

Deze mensen beloven helaas veel, komen geen enkele afspraak na.

Ze willen glasvezel aanleggen, geef ze toestemming binnen 6 weken zou binnen de aansluiting gelegd worden, inmiddels ruim een jaar verder ligt de kabel nog steeds buiten, geen aansluiting binnen, bij contact loze beloftes….

2023年10月24日
5つ星のうち5の評価

Verwijderen gasleiding

Afgelopen vrijdag is van ,Gelder geweest voor het verwijderen van onze gasleiding. Onze ervaring met van Gelder is ondanks alle slechte recensies die wij gelezen hebben zeer positief. Schouw was binnen 3 dagen geregeld
en gasleiding 1 week later keurig verwijderd door vriendelijke medewerkers fa van Gelder.

2023年9月8日

レビューの対象になっている企業の方へ