Vangietema

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Wat een oplichters die twee dames heb zeker 6 weken geleden een trui besteld kreeg steeds een mailtje over vertraging en dan zeggen als het niet binnen 7 dagen geleverd wordt laat het weten. Heb getra... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

1 ster is het minimum om een review te schrijven, maar mijn beoordeling is eigenlijk -5. Vieze vuile oplichters zijn deze zgn 2 dames. Midden februari wat besteld en nog niets ontvangen, allee... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Eigenlijk 0 sterren. Medio februari een trui besteld, nog niks ontvangen en ook geen mogelijkheid om te mailen. Dus: vooral niks bestellen via deze site!

連絡先

Voelt zich besodemieterd

En ook ik zit al maanden te wachten op truien die ik besteld heb! Afgelopen week een vraag gegeven als antwoord op een email die ik gestuurd, met de vraag waar mijn bestelling blijft! Wat denk je geen antwoord eigenlijk had ik 5 rode sterren willen aanklikken maar dat lukt me niet

2026幎3月28日
5぀星のうち1の評䟡

Jammer dat ik geen nul sterren kan

Jammer dat ik geen nul sterren kan geven
ongelofelijk slecht bedrijf.
Ik bestelde een trui.Heel lang moeten op wachten.Telkens mails met excuses.Die trui was veel te groot naar gelang de maat en ik vroeg een retouradres.Tot op heden nog niets ontvangen..onwettig!Ik probeer mijn geld terug te krijgen via chargeback
afwachten.Tip:koop hier nooit.Zo verschenen ze altijd op Instagram..,nu niet meer te zien

2026幎2月5日

Opruiming / alles moet weg / maar niet heus💬

hetzelfde laken ‘n pak, ‘prachtige trui’ met ‘n ingebreide kat 70% korting / opruiming besteld/ voor nu €39,95, vooraf betaald met iDeal❗Hoezo wachten 👉 op levering als een voorraad ‘opgeruimd’ moet worden?!Koper(s) weliswaar aan het lijntje houden / duurt nog even, rekening houden met nog ‘n weekje
 etc. etc,
Kan ons het schelen (denken zij) geld is weer opgestreken/ tikt lekker door/ macht van het getal / slapend rijk worden / that’s it. 👉 om vervolgens van de aardbol te verdwijnen 🫠 : 2 collega’s van Gietema Arnhem met naam & faam, maar niet heus!
jarenlang ‘n vertrouwd adres daar !? Pleur op ..
dit moet niet kunnen/mogen .. please help ❗

2026幎3月20日

Trui besteld en betaald

Trui besteld en betaald, wel ontvangen, maar de trui was lang niet zo mooi als het plaatje, en was veel te groot. Wilde het retour sturen, maar kreeg bericht dat dit niet kon omdat de trui in de reclame was. Heb dit nagekeken maar nergens staat dat spullen die zijn afgeprijsd niet retour kunnen. Heb ze hierover een paar keer gemaild, maar er komt geen reactie meer van deze oplichters/boeven.

2026幎3月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス