Banner for Van Mossel Audi

Van Mossel Audi レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Goede zaak. Waren flexibel met leveringsdatum, waardoor ik op een geschikt tijdstip mijn nieuwe auto kon ophalen. Service was uitstekend van Gert en zijn zoon.

5぀星のうち5の評䟡

De verkoop is prima gegaan, door wat kleine probleempjes intern is de aflevering gestagneerd. Door verkoper Sjors Beeks is er alles aan gedaan om een en ander netjes te regelen en zijn we als tevreden... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering heb ik een ontzettend mooie ervaring gehad. Bij de aankoop ben ik prettig geholpen door Bart, die goed meedacht en alle tijd nam om de mogelijkheden te b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gisteren de eerste auto van onze dochter opgehaald. Zowel bij verkoop als bij aflevering geholpen door Halil. Geweldig! Wat een klantvriendelijkheid en enthousiasme. Naast de goede uitleg bij verkoop... もっず芋る

䌁業情報

Van Mossel Audi に぀いお

圓該䌁業による蚘述

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Audi:
Van Mossel is officieel Audi-dealer en heeft vestigingen in Hapert, Tilburg, Valkenswaard en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

連絡先

Promotion box for Van Mossel Audi

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 241ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Ongezien een jong gebruikte Audi gekocht

Ongezien een jong gebruikte Audi gekocht, auto is keurig volgens afspraak geleverd.

2026幎9月1日

Beste Henk,

Dank voor de 5 sterren en mooie review. Heel veel plezier mooie en vooral veilige kilometers toegewenst.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service. Ze nemen echt de tijd.

2026幎8月28日

Beste Sam,

Dank voor de 5 sterren en mooie compliment, goede mooie en veilige kilometers toegewenst.

5぀星のうち5の評䟡

fijne ontvangst en zeer goede uitleg

fijne ontvangst en zeer goede uitleg van de auto

2026幎8月18日

Beste Dennis,

Dank voor de 5 sterren en mooie compliment en fijn te lezen dat alles geheel naar wens is verlopen. Mooie goede en veilige kilometers toegewenst.

Goede ontvangst door Bart van der Ven

Goede ontvangst door Bart van der Ven. Vriendelijk en deskundig geholpen. Hoewel de afstand naar Tilburg ongeveer 100 km. is ga ik zeker daar in ouderhoud. Ook aflevering professioneel en prima verlopen. Zeer tevreden.

2026幎8月6日

Geachte heer Dorst,

Dank voor uw mooie review, de 5 sterren en compliment aan collega Bart! Mooie goede en veilige kilometers toegewenst.

Aankoop prachtige A3 2023

Vorige week heeft onze dochter bij Halil een prachtige jong gebruikte Audi A3 gekocht
Heel spannend voor eerst zelf de auto opgehaald. De ontvangst en de aflevering waren echt super een kenteken met je eigen naam erop wouw
Ook de aftersales super bij vragen zelfs later in het weekend gewoon advies krijgen
Dit verdiend een dikke 10
Nogmaals Halil super bedankt

2026幎8月13日

Beste Werner,

Dank voor dit mooie compliment aan ons bedrijf, de sales en de after sales afdeling. Graag weer tot in de toekomst en goede mooie en veilige kilometers toegewenst.

Van A4 naar een A5 👍

Na 4 week is er nog steeds contact over mijn aankoop vanuit Van Mossel Audi Tilburg , 👍 Kunnen we nog iets voor u betekenen en wat is uw rij ervaring van de eerste km met de nieuwe A5 Avant ???? Dan zeg ik in 1 klap 200% tevreden wat een genoot om met zo’n auto te mogen rond rijden. ❀❀❀

Dank je wel Gert Schriek.

2026幎8月12日

Beste Corne,

Wat een mooie review dank hiervoor. Voor de verkoop, aflevering en nazorg is Gert hierin zeker een kei in! Mooie goede en veilige kilometers toegewenst.

Ontzettend goed ervaring

Vandaag zijn wij bij Van Mossel Audi Tilburg ontzettend goed geholpen door Stijn. Wij hadden geen afspraak gemaakt, maar werden meteen geholpen. We kregen het niet voor elkaar om de telefoon met de auto via Android Auto te verbinden. Hadden hiervoor drie telefoonwinkels bezocht, maar niemand kon het juiste antwoord geven. Behalve Stijn. Hij heeft ons keurig en zeer snel geholpen, waar wij hem zeer dankbaar voor zijn.
Jan en Sandra

2026幎8月11日

Beste Sandra,

Dank voor de 5 sterren en mooie compliment aan collega Stijn. Graag weer topt ziens in de toekomst.

nieuwe auto

prachtige auto gekocht met deskundig, uitgebreid en vriedelijk advies

2026幎8月10日

Beste,

Dank voor de 5 sterren en mooi compliment aan collega Gert! Ik wens u mooie goede en veilige kilometers toe.

5぀星のうち1の評䟡

Auto is voor uitlezen geweest

Auto is voor uitlezen geweest
Auto had false lucht onregelmatig lopen. En nog meer.
Ik zoude graag weten waar die false lucht vandaan komt . Maar ja voor 250 ongeveer hoor je ja uw auto heeft valse lucht waar die vandaan komt kijken ze niet eens.
Na dat ik zelft aan het zoeken ben geweest was pcv klep.
Dus uitlezen bij van mossel heeft geen zin
Ik ben er niet tevreden.

2026幎8月1日

Geachte heer Kaplan, beste Burhan,

Ik ga deze casus maandag met de werkplaats bespreken en wij komen er dan bij u op terug. Enorm vervelend dat het gevoel niet naar wens is.

5぀星のうち5の評䟡

Wat fijn om zo ontvangen te worden!! n

Wat fijn om zo ontvangen te worden. Afgelopen vrijdag hebben we de knoop doorgehakt en heerlijk de auto Audi besteld! Wat zijn we fijn geholpen door Rob,lekkere koffie gehad en proef rit gemaakt. Op naar Oktober als hij binnenkomt!

2026幎7月24日

Beste Els en Wim,

Dank voor de 5 sterren en leuke review! Was een goed en gezellig gesprek en dank voor de gunning van de order van de nieuwe Audi. Ik kijk ook uit naar de levering hiervan maar spreek jullie zeker nog een keer voor de aflevering.

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijk en goede service.

2026幎7月22日

Beste Sander,

Dank voor de 5 sterren en duidelijke review aan de collega's van after sales, ook namens de collega's after sales hartelijke dank en graag weer tot ziens.

5぀星のうち5の評䟡

Het is een heel fijn en warm welkom in

Het is een heel fijn en warm welkom in deze vestiging.
Gert is een heel fijne en behulpzame verkoper en heeft me heel goed geinformeerd. De service is uitstekend.

2026幎7月15日

Beste Peter,

Dank (natuurlijk ook namens Gert) voor de 5 sterren en mooie tekst. Goede en veilige kilometers toegewenst.

vestigingsdirecteur van Mossel Audi Tilburg

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen woensdag mijn nieuwe auto

Afgelopen woensdag mijn nieuwe auto opgehaald bij de audi garage in Tilburg. Super vriendelijk geholpen door Gert.
Neemt de tijd om alles duidelijk en overzichtelijk uit te leggen zodat je daarna vol vertrouwen de weg op gaat.
Dankjewel Gert voor je hulp, super te vrede over de auto en de service!

2026幎7月15日

Beste Rowella,

Dank voor de 5 sterren en mooie tekst. Goed te lezen dat je helemaal tevreden bent met de auto en dat de levering volledig naar wens is gegaan. Mooie goede en veilige kilometers toegewenst.

Top service

Betrouwbaar bedrijf met service in een hoog vaandel.

2026幎7月19日

Beste Patrick,

Dank voor dit mooie compliment aan ons bedrijf en bijzonder de afdeling after sales.
Graag weer tot in de toekomst goede veilige kilometers toegewenst.

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige auto Deal met top service!

Na al inmiddels 20 auto's te hebben gezien in heel Nederland, op zaterdag 11 juli op pad naar Van Mossel in Valkenswaard voor een mooie Seat Ateca.

Afspraak gemaakt met de adviseur Sjors, dat we na de middag zouden komen. Helaas het verkeer zat niet mee, dus na 3 uur in da auto toch net voor sluiting in Valkenswaard.
De Ateca stond al buiten te shinen, en binnen koud water op ons te wachten, top geregeld!
Met onze zoon een proefrit gemaakt, en de auto precies wat hij wilde (is voor hem van belang i.v.m. met de aanpassingen die nog voor hem moeten gebeuren als rolstoelgebruiker.

Ondertussen Sjors naar de inruilauto gekeken en vlot de mogelijke inruilwaarde bepaald. Dus tijd voor een gesprek; en moet zeggen dat het een heel fijn en open gesprek was met Sjors. Hij was erg transparant over de inruilwaarde en heeft een prachtige deal met ons kunnen maken. Zoveel anders als bij de andere bedrijven die we hadden gesproken.

Dus Sjors super bedankt voor de service, maar ook voor het meedenken! Komende vrijdag komen we de auto halen!

2026幎7月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス