Banner for Van Mossel Mega Occasion Centrum

4.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

We hebben hier een auto gekocht en zijn super blij met onze aankoop! We zijn heel goed en vriendelijk geholpen, vooral door Ermin. Echt fijne service en vriendelijke mensen die daar werken. Alles ver... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We kwamen kijken naar een VW Golf Variant welke we op de site hadden zien staan. Onze verkoopadviseur Kenan Avci regelde meteen een proefrit. Door zijn enthousiasme en kennis van de auto hebben wij... もっと見る

企業情報

1. 中古車ディーラー
  2. 自動車修理店
  3. 自動車販売店

Van Mossel Mega Occasion Centrum について

当該企業による記述

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Mega Occasion Centrum:
Op zoek naar een geschikte occasion? Daarvoor kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum. Met vestigingen in Utrecht, Tilburg, Hengelo, Goes en Leeuwarden zit er altijd wel een bij jou in de buurt.
Op zoek naar een exclusieve jong gebruikte occasion in het topsegment? Dan moet je bij onze vestiging in Amsterdam zijn.
Op zoek naar een 4x4, terreinwagen of SUV? Van Mossel Outdoor Occasions in Oisterwijk heeft de beste auto's staan.
Heb je niet zo'n groot budget beschikbaar maar wil je wel graag een kwaliteitsoccasion? Dan kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum Budget Cars in Waalwijk.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

連絡先

Promotion box for Van Mossel Mega Occasion Centrum

Vind jouw ideale occasion

Bekijk onze actuele voorraad en rij weg in jouw droomauto!

4.2

この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Perfecte service

Vorig jaar een Kia gekocht bij van Mossel. Helaas blijk dat er binnen het jaar een aantal mankementen waren aan de auto. Een deel is opgelost via de BOVAG. Helaas was een eerdere reparatie aan de bekleding van de bestuurdersstoel kapot gegaan. Dit viel niet onder de BOVAG. Echter contact gezocht met Sander en ben netjes geholpen. Stoel is nu helemaal gemaakt. Mooi dat er mee wordt gedacht en dat er altijd vriendlijk gereageerd wordt.

2026年5月21日

Van Mossel Mega Occasion Centrum からの回答

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen met de reparatie van de stoelbekleding, ook al viel dit niet onder de BOVAG-garantie. We waarderen uw begrip en de positieve feedback over onze service.

5つ星のうち1の評価

Wat een slechte service word hier…

Wat een slechte service word hier verleend zeg. Eind januari een Citroën c4 grand tourer gekocht. Verkoopgesprek was prima. Echter bij aflevering kwamen wij er thuis achter dat er wat garantie punten waren. Contact opgenomen met de betreffende verkoper. Deze is echter zeer slecht bereikbaar en als ze zeggen dat ze terug bellen gebeurt dat niet. Je moet zelf overal meermaals achteraan gaan. Hoedenplank ontbrak bij aflevering, 2de sleutel was niet ingeleerd. Remmen trilde, lane assist geeft storing. Radio kraakt bij DAB regelmatig (en nee dit is niet omdat je dan net tussen 2 zendmasten in zit want dan valt geluid helemaal weg voor korte tijd) Deze ruis is kort en tijdens het afspelen van de radio. Erg hinderlijk. Wij hebben een hoop geld betaald voor deze auto en werken er hard voor. Bewust gekozen voor 1 jaar Bovag garantie (+1000 euro ). Ook omdat wij niet uit de buurt komen en dan bij elke van Mossel vestiging terrecht kunnen voor garantie. Maar als het vervolgens weken duurt voordat er duidelijkheid/goedkeuring komt van het hoofdkantoor is dat jaar bovag garantie zo voorbij. Inmiddels zijn we bijna 4 maanden verder en zijn er dingen nog niet opgelost. Als je dan je sleutel moet laten inleren bij een Citroën dealer en het voor moet schieten, is dat voor mij geen probleem maar als je vervolgens een maand op je geld moet wachten vind ik ronduit slecht. Ik hoop dat de problemen die we nu nog met de auto hebben snel opgelost worden

2026年5月19日

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te lezen dat het traject na aankoop van uw auto niet naar verwachting is verlopen en dat u zich hierin onvoldoende geholpen voelt.

Wij nemen uw opmerkingen en de door u genoemde punten serieus. Graag kom ik persoonlijk met u in contact om uw ervaring te bespreken en samen te kijken naar een passende oplossing. Helaas kunnen wij op basis van deze review geen contactgegevens van u terugvinden.

Wilt u daarom contact met mij opnemen via 06-21951738?

Kaï Winckler
Vestigingsdirecteur
Van Mossel Mega Occasion Centrum Budget Cars

Hoi ,

Hoi ,
Op 10 april heb ik een review geschreven over de auto die we gekocht hebben bij van mossel mega occasion Tilburg. We hadden wat kleine dingetjes geconstateerd die aangepast ( gerepareerd) moesten worden. Daar wil ik nu een feedback over geven. Mijn complimenten naar de planner van de werkplaats. Hij heeft alles netjes gepland en geregeld dat de spullen die gerepareerd moesten worden in huis waren. De monteur heeft de auto netjes afgewerkt en op dit moment constateer ik geen problemen. Ook nog een plus punt voor de werkplaats planner. Hij heeft een luisterend oor en is niet beroerd om van zijn stoel af te komen om jou te helpen. Met het plaatsen van een onderdeel op jou auto.
Ik heb er vertrouwen in dat nu kan genieten van mijn opel corsa e

2026年5月6日
5つ星のうち5の評価

Prima en nette afhandeling gehad

Prima en nette afhandeling gehad. Verkoper Mark heeft ons zeer netjes behandeld. Alle bijzonderheden en statuswijzigingen werden netjes gecommuniceerd met ons. Dit toont dat er goede service verleend wordt.
Ik zou hier zeker een auto weer kopen.

2026年4月24日
5つ星のうち3の評価

Contact

Ik heb een onwijs leuke auto gekocht en de prijs/kwaliteit verhouding was prima. Ook de inruilprijs voor mijn in te leveren auto was prima. Maar het contact met de verkoper liet te wensen over. Daar zit zeker nog een verbeterpunt in.

2026年4月29日

Verkoopservice

Tijdens aankoop nieuwe auto zeer professioneel geholpen door verkoper Dejan Vlamings. Heldere communicatie en afspraken nakomen, top.

2026年4月11日

Van Mossel Mega Occasion Centrum からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn dat de aankoop van uw nieuwe auto zo positief is verlopen. We zullen uw complimenten zeker doorgeven aan Déjan. Veel plezier met uw nieuwe auto en graag tot een volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Wij zijn heel vriendelijk en met kennis…

Wij zijn heel vriendelijk en met kennis te woord gestaan en geholpen. Hassan heeft ons vertrouwen gegeven in hem en uw bedrijf, dank u wel!

2026年4月23日

Van Mossel Mega Occasion Centrum からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en de positieve feedback. We geven uw complimenten met veel plezier door aan Hasan!

Accuut onderhoud, gelijk geholpen

Vanuit Assen voor accuut onderhoud in Leeuwarden terechtgekomen. De auto zou alleen uitgelezen worden, maar ze hebben het probleem ook gelijk verholpen. Ik moest even wachten, maar kon ondertussen gebruik maken van een leenfiets. Superfijn geholpen dus. Heel tevreden.

2026年4月23日

Van Mossel Mega Occasioncenter Waalwijk

Door zijn enthousiasme en kennis van de auto hebben wij de auto gekocht.
Kenan dank je wel voor je hulp en de snelle levering, hij rijdt fantastisch!

2026年4月21日

Goed geholpen

In tegenstelling tot het filiaal in Leiderdorp ben ik hier super goed geholpen door verkoper Liam. Hij nam de tijd en heeft mij goed geholpen!!

2026年4月16日
5つ星のうち5の評価

Wij zijn erg tevreden over onze…

Wij zijn erg tevreden over onze ervaring bij Van Mossel Tilburg. Vooral Eyüp Bey was gedurende het hele proces zeer behulpzaam, professioneel en vriendelijk. Hij nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden en zorgde ervoor dat alles soepel en betrouwbaar verliep.

We hebben echt het gevoel dat klanttevredenheid hier centraal staat. Zeker een aanrader. Nogmaals bedankt!

2026年4月17日

Trustpilot エクスペリエンス