Banner for Van Mossel Opel

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een zeer positieve Opelervaring erbij! Heel goed, vriendelijk en kundig te woord gestaan door Nick van de Wiel! Hij is erg gemotiveerd, meedenkend en heeft een goed luisterend oor. De auto werd keu... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

De aanschaf van opel Crossland ging prima. Goed geholpen en veel plezier van de auto. Alleen na 1 jaar daarna moest deze gekeurd worden en bleken remmen aan te lopen die niet versleten zijn van mijn 1... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bij Van Mossel Opel wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de klant. Voorbeelden: De olie pas na 2 jaar/10.000 km verversen, de batterij in de afstandsbediening pas vervangen als he... もっず芋る

䌁業情報

Van Mossel Opel に぀いお

圓該䌁業による蚘述

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Opel:
Van Mossel is officieel Opel-dealer en heeft vestigingen in Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Breda, Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Hulst.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

連絡先

Promotion box for Van Mossel Opel

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4.2

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Persoonlijke begeleiding en topservice

Al enige tijd was ik aan het afwegen wat ik met mijn auto wilde doen. Mijn huidige auto moest vervangen worden en daarom ben ik mij gaan oriënteren op een nieuwe auto, waarbij ik ook de mogelijkheden van lease heb onderzocht. Na contact te hebben gehad met verschillende bedrijven kwam ik bij Van Mossel terecht, waar ik in contact kwam met Federico Boyanov.

Vanaf het eerste moment heeft Federico mij uitstekend geholpen. Hij nam alle tijd om mijn wensen te bespreken, legde de verschillende opties helder uit en dacht actief met mij mee. Wat ik vooral waardeerde, was zijn betrokkenheid en persoonlijke aanpak. Hij hield regelmatig contact, belde uit zichzelf om updates te geven en stond altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Zelfs tijdens de periode rondom zijn knieoperatie vergat hij mij niet en zorgde hij ervoor dat alles bleef doorlopen. Hij begeleidde mij bij het plannen van een proefrit, nam alle details rustig met mij door en zorgde ervoor dat ik een weloverwogen keuze kon maken.

Ook nadat de bestelling was geplaatst, bleef Federico betrokken. Hij hield mij voortdurend op de hoogte van de status van de levering en zorgde ervoor dat ik precies wist waar ik aan toe was.

Dankzij zijn professionele, klantgerichte en persoonlijke begeleiding heb ik een zeer positieve ervaring gehad. Federico is iemand die zijn afspraken nakomt, echt naar de klant luistert en net dat stapje extra zet. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar deskundig en betrouwbaar advies.

Bedankt, Federico!

2026幎5月31日
5぀星のうち4の評䟡

Op Hemelvaartsdag naar Van Mossel Opel

Op Hemelvaartsdag naar Van Mossel Opel dealer geweest in Roosendaal voor een occasion. Helaas was de auto waar ik voor kwam niet aanwezig in de showroom.
Toen naar Opel Breda gereden en was wel het model in de showroom waar ik op zoek naar was. Echter laadruimte viel wat tegen. Tweede keuze was een Opel Frontera. Goed aanbieding gehad en de deal was rond.
Enigste minpunt was dat bij levering de auto niet was vol getankt.

2026幎5月29日
5぀星のうち1の評䟡

Herplaatsing op verzoek van Luuk van

Herplaatsing op verzoek van Luuk van vanmossel/mg: In december 2025 dwong de rechter Opel tot een terugroepactie inzake de airbag. Pas 20 april 2026 ontving ik een brief met een rode balk "gevaar". Medio mei kon ik terecht. Netjes bevestigd en op de dag zelf een reminder appje. Aanvankelijk leek na vervanging van de airbag alles oké. Totdat ik merkte dat de boordcomputer van slag was. Direct bij thuiskomst gemeld. Werd niet teruggebeld. Volgende ochtend gebeld. Dame had een cursus gevolgd om alles terug te wijzen naar de klant. Dus dan maar een ingebrekestelling. Was dit niet van de regen in de drup? Geen reactie. Weer gebeld ..... "oh u wilde een afspraak maken?" . Maar gedaan want ik zag de spoed ervan. Deze keer geen bevestiging of reminder. Tja als het gaat om aansprakelijkheid wil je natuurlijk het dossier schoonhouden. Kom ik binnen en vraag aan de recptie of ik wel ingepland sta. Want geen bevestiging gehad. "Oh dat doen we niet altijd." Beetje laconiek. Mijn naam stond in het systeen en werd gevraag was er loss was. Hetgeen ik al uitgebreid en herhaaldelijk per telefoon en mail had verteld. "Nou we hebben er al 3000 gedaan en niemand had dit." Ik antwoord dat er 1 de eerste moet zijn. Wodr dus allesbehalve serieus genomen. 40 minuten later komt er een monteur naar me toe en legt me e.e.a. in de auto uit. Vriendelijke man. En omdat zijn uitleg min of meer gelijk is aan die van mijn autogekke buurman, (voorlopig) genogen mee genomen. Wat een (bijna vijandig) klantencontact en receptie zeg. Terwijl het (wellicht) simpel was op te lossen. Heel dom ook. Zo kost het ze meer geld. Want ik wil eind dit jaar een nieuwe auto, zeker geen van Van Mossel. Heel slechte service, klantencommunicatie.

2026幎5月19日

Binnen 3 weken vanaf de eerste afspraak

Binnen 3 weken vanaf de eerste afspraak voor een private lease, de auto al afgeleverd gekregen. Goede service, vriendelijke medewerkers

2026幎5月15日

Van Mossel Opel からの回答

Wat fijn om te horen dat de levering van uw private lease auto zo snel is verlopen. We zijn blij met uw complimenten over onze service en medewerkers. Bedankt voor uw positieve feedback!

5぀星のうち4の評䟡

Opel Mokka

Een Opel Mokka e gekocht we zijn er heel blij mee.
De Verkoper Federico heeft ons goed geholpen
We hopen er veel veilige km mee te kunnen rijden

Martie en Astrid Schuurmans

2026幎5月24日

Van Mossel Opel からの回答

Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de Opel Mokka e en de hulp van onze verkoper! We wensen jullie veel veilige kilometers toe. Bedankt voor de mooie woorden! Wat hadden we moeten doen voor een 5 sterren review?

Wij zijn heel tevreden

Wij zijn heel tevreden. Alles verliep soepel

2026幎5月21日

Van Mossel Opel からの回答

We zijn blij dat alles soepel verliep. Bedankt voor de positieve feedback!

5぀星のうち2の評䟡

Een man aan de balie mag wel wat

Een man aan de balie mag wel wat vriendelijker zijn als je je auto aanbiedt voor onderhoud is geen aardige man

2026幎5月20日

Van Mossel Opel からの回答

Bedankt voor uw feedback. We betreuren het dat uw ervaring aan de balie niet prettig was. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen dit intern bespreken.

5぀星のうち5の評䟡

Fijne garage met prettig personeel

We waren op zoek naar een andere auto en kwamen voor een occasion bij Van Mossel in Middelharnis terecht. We werden gelijk prettig ontvangen door Bovey Verhoeff. Na een proefrit waren we heel enthousiast. Omdat we voor onze auto ook nog een mooie prijs kregen, waren we er snel samen uit. Inmiddels hebben we de auto opgehaald en zijn we met een heel goed gevoel over deze garage naar huis gereden.

2026幎5月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス