Wij hebben nu verschillende bekers, lunchpots en een koeltas in gebruik van Vann en zijn groot fan! Wat een geweldige producten en ook nog eens super snel en netjes geleverd. Aanrader!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik had wat problemen met een (1 van de 2) 1 liter fles die ik gekocht had. De verf liet bovenaan los, na email communicatie heb ik een dag later al een nieuwe ontvangen! Top bedrijf, fijne flessen m... ãã£ãšèŠã
Eenvoudig bestel proces, snel geleverd. Prachtige flessen! Fles nummer 7 net gekocht. Doen wat beloofd blijven super lang koel.
De thermobeker oogt mooi en sluit goed af, lekt ook niet. Zoals beloofd dat ijsblokjes 24 uur houdbaar blijven klopt niet, na 4 uur zijn ze gesmolten. Ook condenseert het ijs de buitenkant van de fl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
At VANN, we believe that staying hydrated is essential to being the best version of yourself, whether at work, during your leisure time, or anywhere in between. That's why we've developed the ultimate drinkware for every occasion. Our drinkware is made from the highest quality materials to ensure maximum durability and performance. Whether you are traveling, going to the gym, or just going about your daily office life, VANN offers you the ultimate drinking experience.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super fijne flessen
Super fijne flessen! Heel fijn dat je ook van dop kan wisselen bij de waterfles, je kan dan tussen 3 doppen kiezen. Helemaal top!

VANN bottles ããã®åç
Fijne fles en vrolijke kleur en heelâŠ
Fijne fles en vrolijke kleur en heel handig smalle bottel deze bottel pas goed in mijn tas.
Goed bedrijf die jongens en meisjes van VANN
Behalve dat de flessen helemaal geweldig zijn is het ook een servicegericht bedrijf. Haal je zelf een stommiteit uit dan wordt dat door VANN heel vriendelijk en adequaat opgelost.
Kortom, wil je een drinkfles?, verkrijg hem dan Van Vann
Snelle levering en mooie producten.
Snelle levering en mooie producten.
Echter bij 1 product is een kapot rietje geleverd. En bij een ander product is het rietje te kort voor de fles.

VANN bottles ããã®åç
De bezorging was netjes afgeleverd
De bezorging was netjes afgeleverd. De fles is heel mooi en fijn en makkelijk uit te drinken.
Gewoon goed
Binnen 24 uur geleverd. Top (thermo) fles! Lekt niet, 3 doppen mee geleverd en een schoonmaak borstel. Gewoon t geld waard.
Goede solide producten
Snelle levering. Erg fijne producten. Indien er iets mis is erg behulpzame klantenservice die meteen een oplossing bied. Prijs kwaliteit verhouding uitermate op orde.
Geweldig
Snelle levering en het product voldoet aan de wensen
Ik ben verkocht!
Eerder dronk ik veel te weinig, en ook bijna nooit water. Maar dankzij mijn Vann fles drink ik elke dag water en blijft het water ook lekker lang koud! Super fijne fles met een leuk design.
Hele fijn fles
Hele fijn fles. Thee blijft lekker warm en in het voorjaar zal en koud drankje heerlijk koel blijven, verwacht ik. Het bedrijf biedt ook een uitstekende service!
Sieht klasse aus und hÀlt sehr lange heiÃ
Die Lieferung war sehr schnell und die Flasche ist nicht nur sehr schön sondern hÀlt auch was sie verspricht. Der Tee bleibt wirklich sehr lange heiÃ.
Zeer goede flessen
Zeer goede flessen. Alleen vind ik de oude dop prettiger. Deze er dus ook gelijk bij besteld
Na de reactie van de review. Heel netjes opgelost
De garantie service wordt niet echt op gereageerd.
Ik had 4 flessen gekocht. 1 daarvan lekte de dop al binnen 2 maanden.
1x een reactie gehad en daarna niets meer. Tot op heden nog niet opgelost.
Na deze review toch een reactie gekregen en nu is het zeer netjes opgelost.
Bedankt.

Very good quality
Very good quality, fast delivery. Everything was perfect
Jest super ððð
Ik ben super goed geholpen door Dwi vanâŠ
Ik ben super goed geholpen door Dwi van de customer support nadat ik een fles had ontvangen met schade door verzending. Wat een top service, zeker aan te raden! De flessen zijn van goede kwaliteit en zeker het geld waard.
Ik krijg het rietje er niet op en ikâŠ
Ik krijg het rietje er niet op en ik heb per ongeluk , een dubbele bestelling gedaan maar was telaat met annuleren en had er 1 retour willen sturen , maar dan betaal ik zelf de retour kosten , wat ik niet vind kunnen

Al verschillende artikelen gekocht
Al verschillende artikelen gekocht, fijne kwaliteit.
Vriendelijk ð€
Vriendelijk, effectief, efficiënt. Uitzonderlijke prettige klanten service
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ