2.3

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Bestel hier niets

Bestel hier niets, dit is een fake bedrijf!
In het begin houden ze je via e-mail voortdurend op de hoogte en laten ze weten dat je pakket onderweg is en binnen twee dagen geleverd zal worden.
Na verloop van tijd probeer je zelf contact op te nemen, maar dan blijkt dat zowel het e-mailadres als het telefoonnummer niet bestaan.
Mensen, wees dus gewaarschuwd. Bestel hier niets, want de kans is groot dat je je geld kwijt bent.

2026幎7月14日

27 juli Luuk bootschoenen besteld.Een

27 juli Luuk bootschoenen besteld.Een paar keer een e-mail gestuurd wanneer ik de bestelling kon verwachten.Niks meer gehoord.Als ik op de bestelling klik komt er meerdere getallen en niet wanneer de bestelling komt.Ik ben naar niet bezorgd.nl gegaan en de zaak is in behandeling.Ik hoop dat ik mijn geld terug kan krijgen maar hier trap ik niet meer in.

2024幎9月19日

Oplichters eersteklas

Oplichters eersteklas. Schoenen besteld;
1. Chinese troep
2. Klantenservice geeft niet tot amper thuis
3. Heb een mail teruggekregen dat ik ze op eigen kosten mag retourneren naar "hun "magazijn" in China

Ga nooit in zee met deze dropshipoplichters. Zielige gastjes met wie ik juridisch nog een appeltje te schillen heb. Puur uit principe

2024幎7月30日

Nep winkels van Finn Veldman en Sam Luining

De eigenaren van Van Rijn Fashion zijn 2 jochies van begin twintig: Finnean Veldman en Sam Luining. Ze opereren ook onder LV-commerce, Luining E-commerce (Kleine Tom 9 Nuenen KVK 80838065) en ongetwijfeld inmiddels een nieuwe naam.Ze adverteren met mooie plaatjes maar het product is rommel, echt rommel. Ik heb 1 mail gekregen van klantenservice Finnean Veldman in slecht Nederlands waarom ik het product wil retourneren. Daarna alleen stilte. Het adres van Van Rijn Fashion is niet meer in gebruik door hen, er is geen telefoonnummer, de website is offline gehaald, hun Kvk adres is van een Meneer Veldman geboren in 1938 (opa & oma?) en het maakt ze niet uit wie ze beschadigen: ze gaan gewoon door met hun dropshipping activiteiten. Ik hoop dat Fontys Hogeschool/Windesheim meer succes heeft met hun andere studenten bijbrengen hoe je fatsoenlijk zaken doet, bij deze twee is dat mislukt in ieder geval.

2024幎8月15日

Scam

Nette site, Nederlands adres.
Mooie schoenen gekocht voor €60, na twee dagen een mail dat het onderweg is uit China...
Contact opgenomen om te annuleren - - > Geen reactie.
Bestelling ontvangen, 3 maal geprobeerd contact op te nemen om te retourneren, want dat mag tot 30 dagen na ontvangst. Geen reactie.

2024幎8月8日

Pas op! Van Rijn Fashion: geen klantenservice

Op 24 juli jl plaatste ik een bestelling bij Van Rijn Fashion. Ik ontving een bevestiging maar daarna geen update oid over leverdatum. Ik stuurde een verzoek voor bericht over status en/of afleverdatum, geen reactie. Wel gelukkig de bestelling op 6 augustus!
Maar helaas voldoet het artikel niet aan de verwachtingen en wil ik retourneren.

Zoals in de retourvoorwaarden vermeld heb ik Rijn Fashion direct gemaild met het verzoek mij een retourlabel te sturen. Geen reactie.
Herinnering gestuurd, geen reactie. Zojuist nog maar een herinnering gestuurd.
Zo slecht dit. En zo irritant.

2024幎8月15日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ