Van Soest heeft ons na waterschade door noodweer fantastisch geholpen. Na de bewuste avond hadden we direct via de verzekeraar contact en werden droogmachines geplaatst. Support bij ruimen en schoonma... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Onprofessioneel en veel gebakken lucht. Slaan je inboedel op, maar als de spullen terug worden gebracht en er zijn gebreken, dan geven ze niet thuis. Beloven van alles, maar komen die niet na. Ik zal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende service van Soest Calamiteiten B.V. . Vanaf het begin tot het einde is alles perfect verlopen. Ze kwamen netjes op tijd, hielden zich... ãã£ãšèŠã
Na een heftige lekkage hebben wij van Soest benaderd om bij ons de wanden en vloeren te drogen. Deze kwamen binnen 2 uur bij ons. Nadat een ze een inventarisatie deden, werd direct actie onderno... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Van Soest Calamiteiten B.V. is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het beredderen van uw vastgoed en inventaris na calamiteiten. We werken door het hele land en hebben klanten variërend van verzekeraars, woningcorporaties en schoonmaakbedrijven tot particulieren en Vve beheerders. We hebben ook partnerschappen met verschillende organisaties, waardoor we één aanspreekpunt zijn voor alle voorkomende werkzaamheden. Onze diensten omvatten onder andere het reinigen van inventaris en opstallen en herstellen na brand- en waterschade, inventariseren en afvoeren van inventaris en inboedels, opslag van inventaris en inboedels, droging van vastgoed na waterschade, lekdetectie en klimaatbeheersing. Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen over calamiteiten, neem dan gerust contact met ons op. We zijn er om u te helpen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
kleine waterschade
Na een kleine waterschade contact opgenomen.
Supersnel geadviseerd geholpen, binnen een paar uur stond de droger aan.
Hierdoor de schade zeer beperkt gebleven.

Heftige lekkage zolder
Deze kwamen binnen 2 uur bij ons.
Nadat een ze een inventarisatie deden, werd direct actie ondernomen.
Tijdens dit proces werden we goed op de hoogte gehouden van de tussentijdse vochtmetingen en het droogproces. Uiteindelijk is op een vakkundige manier alles gedroogd en werden we geheel ontzien.
Erg prettige ervaring met dit bedrijf!

Van Soest Calamiteiten B.V. ããã®åç
Top ervaring in slechte tijden
Fijne communicatie, snelle afhandeling alles is geregeld!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã