Vanvelzenmode

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Alles wat dit bedrijf verkoopt, wordt op Temu ook aangeboden (het zijn exact dezelfde producten, dezelfde plaatjes zelfs). Goedkope rommel uit China en maten die niet kloppen. Vlekken op kleding. KOOP... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Dit bedrijf is een enorme scam! Het zijn oplichters! Twee coltruien besteld die komen gewoon niet, dan sturen ze eerst een fake en niet kloppende tracking code mail en dan, opeens, antwoorden ze helem... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Oplichters

Wat weer een ontzettend slecht bedrijf! Doen alsof ze kwaliteit verkopen, maar het is gewoon goedkope rommel!
Mensen lees eerst de reviews als je iets op internet wilt kopen. Ik was het helaas deze keer vergeten.
Neemt niet weg dat ik er wel aangifte van ga doen, het zijn pure oplichters!!

2024幎12月13日

Ook ik ben erin getrapt

Ook ik ben erin getrapt! Zal me echt geen tweede keer gebeuren! Verwacht dat bestelde artikel niet geleverd wordt en heb verzocht om terugbetaling. Ik vrees het ergste!!!!

2024幎12月8日

HIER VOORAL NIETS BESTELLEN

HIER VOORAL NIETS BESTELLEN. OPLICHTING! Chinees Rommel reageren niet op reclamatie. Er wordt aangegeven dat je niet mag retourneren omdat er korting op zit. Dit is in strijd met het herroepingsrecht. Mensen doe vooral aangifte als je gedupeerd bent!

2024幎12月12日

OPLICHTERS

OPLICHTERS
Artikel dat ik ontvangen heb lijkt niet op wat ik besteld heb. Wil het retourneren maar krijg geen retour adres. Beweren onterecht dat omdat het artikel “afgeprijsd” is ik geen recht op retour heb. Dit is wettelijk onjuist. Die regel geldt NIET voor webshops.

2024幎11月26日
5぀星のうち1の評䟡

gewoon een niet bestaand bedrijf dat

gewoon een niet bestaand bedrijf dat niet is ingeschreven bij de KvK. ik had informatie gevraagd via Email want een adres of telefoons niet te vinden dus maar even op de site van de kamer van koophandel gezocht( is kosteloos) staat dit bedrijf niet ingeschreven .
puur oplichters en geen justitie die daar iets aan doet.

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan, een foute tracktrace nummer ontvangen en de bestelling is nergens terug te vinden. Reclameren lukt niet want ze reageren niet nergens op de enige manier om je geld terug te krijgen is aangifte doen en wellicht even langsgaan om deze oplichters de oren over hun kop te trekken.

Bestel bij vanvelzenmode waarop ene Patrick van Henk ter Horst mailt Welkom terug bij Henk ter Horst!
De connectie tussen de 2 is duidelijk aangezien tussen de bestelling en de mail van deze Patrick 2 minuten zat. Kost mij € 80,-

Morgen aangifte van oplichting!

2024幎12月8日

Oplichters bende

Oplichters bende. Dat dit nog kan is onbegrijpelijk. Er staan zoveel slechte reviews over deze site dat ze allang uit de handel hadden moeten gehaald zijn.
Bekende verhaal, een Houdi net onder de 50 euro besteld maar geen respons na de order.
Geen mogelijkheid voor contact behalve Email die foutief of niet beantwoord wordt. Begin er niet aan.

Oplichters

Oplichters. Helaas te laat de recensies gelezen maar deze site stuurt vlutproducten vanuit china! Retour beleid is tegen de nederlandse wetgeving maar men geeft niet thuis! Helaas voor €49,95 opgelicht door deze toko!

2024幎12月9日

Dit zijn grote oplichters

Dit zijn grote oplichters en ik ben, met velen, in de mooie website getrapt! VanVelzenmode is een internet oplichtersbende die artikelen verstuurd van bedrijven als Shein en Temu uit China!! De jas die ik graag wilde hebben in maat XL bleek een maatvoering te hebben waarin mijn kleinkind van 12 nog niet in paste! Tevens was de kwaliteit zo slecht dat de scheuren er al in kwamen toen ik de verpakking openmaakte!!
Mensen , KOOP NIET BIJ DIT SOORT BEDRIJVEN!!

2024幎12月7日
5぀星のうち1の評䟡

VanVelzen mode is één oplichtersbende

Dit zijn grote oplichters en ik ben, met velen, in het Facebook bericht getrapt! VanVelzenmode is een internet oplichtersbende die artikelen verstuurd van bedrijven als Shein en Temu uit China!! De jas die ik graag wilde hebben in maat XXL bleek een maatvoering te hebben waarin mijn kleinkind van 3 nog niet in paste! Tevens was de kwaliteit zo slecht dat de Schueren er al in kwamen toen ik de verpakking openmaakte!!
Mensen , KOOP NIET BIJ DIT SOORT BEDRIJVEN!!

2024幎12月7日

Helaas moet je een ster aanklikken

Helaas moet je een ster aanklikken
 maar het is geen ster waard!
Koop hier niets! Als je een artikel hier koopt en je besteld er gelijk 2 maten van dan gooit het bestelsysteem er automatisch korting erop met het gevolg dat jij niets meer terug kunt sturen want dan zeggen hun hier zit korting op!
Bestel niets! Waardeloze service!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。