2.1

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Wat een onbeschoft bedrijf

Net in gesprek geweest met een dame. Ik word al enkele malen gebeld over een nieuw aanbod voor energie. Ik leg netjes uit dat ik al zo vaak ben gebeld. Er komt een mega ontkenning en daarna probeer ik weer in te haken, want mevr ratelt maar door. Midden in mijn gesprek ( ik probeer nogmaals netjes uit te leggen waarom ik niet in wil gaan in dit gesprek) en mevr legt de hoorn erop. ZWAAR ONBESCHOFT! Ik ben netjes om niet meteen af te kappen en naar mij wenst mevr niet te luisteren. VRESELIJK! Voor mij nul sterren!!!!

2026幎7月20日
5぀星のうち1の評䟡

Arrogant, brutaal, respectloos en kunnen slecht tegen 'nee' als antwoord.

Arrogant, brutaal, respectloos en kunnen slecht tegen 'nee' als antwoord. Ik ben heel wat telefonische verkopers gewend maar deze is er weer een voor in de boeken. Wanneer je niet ingaat op een promotie van Ziggo die zij dan aanbieden (omdat ze natuurlijk werken op provisiebasis) worden ze ineens brutaal, schelden je uit (want je bent dom blijkbaar) en hangen ze prompt op zonder enige ruimte voor conversatie. Slechte verliezers en dus 1 ster. Ik schrijf bijna nooit reviews maar als ik zo met potentiele nieuwe klanten zou omgaan zou ik snel failliet zijn denk ik. Keep smiling want ik moet altijd om dit soort gasten vreselijk lachen =)

2026幎6月17日
5぀星のうち1の評䟡

Uit het niets gebeld door ene Andro

Uit het niets gebeld door ene Andro Boomsma van de vaste lastendesk. Een collega had in 2021 blijkbaar een energie contract aan mij verkocht en hij wilde weten hoe dit beviel (5 jaar later). Hij kon geen details geven over de betreffende energie leverancier en ik gaf aan dat ik de afgelopen jaren was overgestapt naar een andere. Hij viel me in de rede toen ik kritische vragen ging stellen. Gesprek was vrij snel afgelopen daarna;)

2026幎6月9日
5぀星のうち1の評䟡

Ongevraagd benaderd en sketchy bedrijf

Bedrijf belt met een verborgen nummer met de mededeling dat ik online wat zou hebben ingevuld en dat ik daarom gebeld mag worden. Dit is niet waar. Ze hadden natuurlijk een ontzettende leuke aanbieding voor een goedkoop energie contract. Na al deze alarmbelletjes heb ik het gesprek verbroken. Daarbij ben ik hellaas vergeten te zeggen dat ze me nooit meer mogen bellen, want ze bellen doodleuk de volgende dag weer.

2026幎4月30日

Vastelastendek, vreselijk onbeschoft.

Wat een onbeschoft mens net aan de lijn. Ze bellen je met de opmerking dat je zelf iets ingevuld hebt en willen je graag geld afhandig maken. Ze vertellen je niet waarvoor ze bellen. Ze wordt onbeschoft als ik vragen stel. Leggen je woorden in de mond die je helemaal niet gezegd hebt, geven geen antwoord op je vragen maar drammen gewoon door. Ophangen.

2026幎4月21日

niet best!

Er waren nog geen reviews over "Vastelastendesk", maar zij probeerden mij klant te laten worden van Engie. Toen ik later op Trustpilot keek hoe Engie beoordeeld wordt, schrok ik me een hoedje. Ik heb daarom alles in allerijl geannuleerd."

2026幎3月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ