レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb eerst een broek in de winkel gekocht , maar ze hadden er helaas maar 1 in mijn maat. Dus heb later twee via webshop bij besteld , daar hadden ze nog wel mijn maat . Snel geleverd , en netj... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Wat er mis ging? Na dertig jaren trouwe klant te zijn werd ik na een serieuze klacht afgebekt door de klantenservice. Klacht werd omgedraaid zodat de klantenservice het gerechtvaardigd vindt om me oo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onlangs een blauw kostuum gezien en een paar weken later waren wij in Hereveen daar toevallig binnen gelopen om het pak aan mijn vrouw te laten zien. Na passen bleek het kolbert aan de korte kant... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

䌁業情報

1. 玳士衣料店
  2. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Van Dal mannenmode biedt een uitgebreide collectie eigentijdse mannenmode met de nadruk op casual en vrijetijdskleding. Voor een mooi kostuum of een goed passend colbert ben je bij Van Dal mannenmode evengoed op het juiste adres. Onze 50 winkels zijn verspreid over heel Nederland. Iedere winkel is ruim opgezet, zodat je in alle rust onze herenkleding kunt bekijken. Omdat onze winkels niet middenin het stadscentrum liggen, maar net daarbuiten, is de bereikbaarheid optimaal en is parkeren geen enkel probleem. Bij Van Dal mannenmode zijn we gezellig en altijd eerlijk. Een persoonlijke winkelervaring hoort daar ten volle bij. Die krijg je in onze winkels met vers gezette koffie en eerlijk modeadvies. Neem gerust een kijkje in een van onze winkels!

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Van Dal Helmond

Van Dal Helmond. Hier haal ik veel kleding voor kantoor. Fijne pantalons, overhemden met een leuke prints in plaats van die saaie egale meuk. Wisselen omdat ik me thuis toch bedacht had? Geen probleem. Pantalons worden ook fijn op maat ingekort.

2025幎8月20日
5぀星のうち5の評䟡

Onlangs een blauw kostuum gezien en een

Na passen bleek het kolbert aan de korte kant, stond er op een pop een heel ander soort pak ook wat de kleur betreft de medewerkster rade aan om het gewoon eens te passen al was het maar voor de kleur.
Zo gedaan jasje stond goed en de maat was perfect dus werd door haar alles uit de kast getrokken om alles bij elkaar te passen.
Gewoon geweldig en heb dus gelijk het totale pak, overhemd, riem sokken e.d. gekocht.
Echt een aanrader, hier nemen ze nog uitgebreid de tijd voor je ok al koop je niets.

2025幎10月4日

Klanten gaan voor!

Afgelopen week was ik aan het shoppen in Enschede Zuid en daar trof ik een mooie herenzaak aan van dal mode. De 2 dames die daar aan het "werk" waren zaten aan de koffie tafel diep in gesprek en er kon nog geen groet van af. Ik was echt op zoek naar pakken voor mijn werk maar zij bleven liever kletsen over hun eigen leven en bleven zitten aan de koffie tafel. Er werd gewoon heel nonchalant van uit de stoel ongeïnteresseerd gevraagd: kom je kijken of ... En ze zetten het gekletst weet voort! Ik ben gelijk weg gegaan uit de zaak. Want hun gesprek is blijkbaar veel belangrijker dan de klant! Vaarwel

2025幎8月7日

Prima service door Raymond van Van Dal

Prima service door Raymond van Van Dal Barneveld. Ik kom er al jaren en ben heel tevreden. Onlangs was er iets met een Bartlett shirt. Ik besloot er toch iets van te zeggen. Raymond maakte er geen enkel punt van. “Iets moet gewoon goed zijn” aldus Raymond. Dat waardeer ik enorm.

2025幎7月12日

Bij Van Dal Mannenmode Winterswijk kom je op de koffie

Het betreft Van Dal Winterswijk.
Mensen op leeftijd of met een gebrek(elleboogkrukken oid ) worden aan de huistafel uitgenodigd voor een lekkere bak koffie. Alsof je bij familie op bezoek gaat.
Het winkelpersoneel is zeer gastvrij en de dames vullen elkaar goed aan.
Tijdens de koffie wordt gesproken over de wensen en voor je het weet, hebben ze iets voor jou samengesteld dat je voor jezelf vanuit de folder al had bedacht.
Door de zeer correcte klantbenadering zijn de dames eenvoudig te benaderen.
Dat ze samen met José voorop het Nedersaksisch beheersen is een pré, of zoals ze in de Randstad zeggen; het plat/dialect.
Let op, nu komt het.
Dit Plat sprak vroeger heel Nederland, allemaal in een andere uitspraak.
Vanuit het Oosten heeft men gedacht, dit moet Anders.
Uit dit Plat is het ABN 200 jaar geleden ontstaan/ ontstaon zegt men hier!
Dus de moedertaal; de Nedersaksische Spraoke spreekt men ook nog bij VanDal Mannenmode.
Als je in deze Spraoke wordt aangesproken, voel je jezelf als klant thuis. Dit plat verbind en opent daardoor een groot netwerk.
En uiteraard veel nieuwe klanten.
Want onze oosterburen in Duitsland spreken ditzelfde Plat.
Dus ga zo door dames; Top !

2025幎5月16日

Ervaring bij herenmode van Dal Wijchen

Juni 2024 een vrije tijd pantalon gekocht, deze met tussenposen regelmatig gedragen en al snel bleek dat de broekspijpen sterk van kleur veranderden!
Medio maart hiermee naar de winkel en als eerste was de opmerking "Oh u fietst zeker veel"
De manager moest het beoordelen, deze neemt niet z'n verantwoording en schuift het door naar de hoofdvestiging in Utrecht.
Telefonisch komt er geen reactie, ben dan maar zelf weer naar de winkel gegaan en daar wordt mijn klacht afgewezen!
Wel wordt een poging gedaan met 10% extra korting een volgende miskoop af te dwingen.
Kom niet om garantie bij van Dal, ze geven niet thuis!
Ik heb me uit hun klantenbestand laten verwijderen!
Advies: ga naar een kledingzaak die wel kwaliteit levert en die garant staat voor hun producten!

2025幎4月3日

Blauwe Bartlett broek.

Ik heb een blauwe Bartlett broek gekocht.
De levering was super snel. S’Middags besteld en de volgende dag werd de
broek reeds geleverd.
De broek is van een uitstekende kwaliteit en overtreft de verwachting.
Een nette gevoerde broek voor die prijs is echt een koopje.
Echt een aanrader Van Dal mannenmode levert al jaren kwaliteit en goede service.

2025幎1月10日
5぀星のうち4の評䟡

Horst

Bij de Winkel in Horst geweest een colbert gekocht met een blouse en n2 stropdassen.goed gehoplen door de leuke vriendelijk verkoopster en met advies erbij ook de stropdas werd gevouwen voor me en netjes verpakt.

2024幎1月10日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス