Voor mijn ouders een tete a tete bankje voor hun 60 jarig huwelijk aangeschaft. Deze stond boven in de showroom in Apeldoorn. Aangezien mijn ouders minder mobiel zijn heeft de medewerker het bankje n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
âWij hebben onlangs onze nieuwe tuinmeubelen gekocht bij Van der Garde Tuinmeubelen, en we zijn echt ontzettend tevreden. Vanaf het eerste moment in de showroom werden we prettig en deskundig geh... ãã£ãšèŠã
Ik was op zoek naar een parasol die niet zo snel verkleurt. Ik heb hem goed kunnen vinden op de website met duidelijke specificaties. Daarbij ook een snelle levering , ik ben zeer tevreden.
Mooie online zaak, en met vragen krijg je ook snel en netjes antwoord. Ook het vervoersbedrijf is prima verzorgd. Zou er zo weer wat bestellen. Nog wel 1 puntje van verbetering, het zou zoveel sc... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prachtige bank keurig afgeleverd. Ben er heel blij mee!
Keurig afgeleverd.
Prettige service en uitleg bij aankoop
Prettige service en uitleg bij aankoop. Snelle levering en alles zoals gezien in showroom bezorgd. Top aankopen. Mooie en goede duurzame kwaliteit.
Aanrader
Verrassend grote zaak, midden in Opheusden, met veel keuze in zeer uiteenlopende producten. Vriendelijke verkoopster, geen aanbetaling nodig en leverbaar op afroep.
Goede kwaliteit, levering volgens afspraak, prima!
Heldere website, vlot bestelsysteem. Prima informatie over aflevering, goede communicatie over tijdstip van leveren. Goede kwaliteit, vriendelijk personeel bij levering, alles top.
Mooie kwaliteit voor een goede prijsâŠ
Mooie kwaliteit voor een goede prijs zeer degelijk en mooie veranda set.
Snelle levering en een heeeeeeel mooiâŠ
Snelle levering en een heeeeeeel mooi en degelijk zeer goed zittend stoelset waardoor ik met nog meer plezier en comfort bij ga zitten op mijn balkon
Geheel geleverd op afspraak
Geheel geleverd op afspraak, er zat in wat ik bestelde. Kan niet beter toch. ð
Aluminium terrasoverkapping 3x5,3 m Sand
Een aluminium terrasoverkapping besteld in de kleur Sand. Het was een gok, maar wat is deze prachtig! Goed in elkaar te zetten volgens de beschrijving. Levering was vlot. We zijn er erg blij mee, een aanwinst voor onze tuin!
Een foutje met advies
Een foutje met advies, maar uiteindelijk een zeer goede oplossing. Complimenten!
tuinset is super
tuinset is super, was compleet en vervoerder deed alles netjes.
Top...
Ik ben ontzettend tevreden met deze prachtige granieten parasolvoet van Vandergarde. De kwaliteit is echt top â het graniet is stevig, zwaar en mooi afgewerkt. Je merkt meteen dat het om een duurzaam product gaat dat jarenlang meegaat.
De uitstraling is ook erg luxe en strak, waardoor hij perfect past in onze tuin. Onze parasol staat nu stabiel, zelfs bij wat meer wind. Daarnaast is de voet makkelijk te verplaatsen dankzij de handgrepen en wieltjes (indien van toepassing).
Kortom: een stijlvolle, solide en betrouwbare parasolvoet. Zeker een aanrader!
de klant is koning
prettige ontvangst in de winkel
duidelijke uitleg
bezorging zoals afgesproken
hulp bij vragen over de montage
1 beschadigde plank snel en kosteloos vervangen
Heel correct bedrijf
Heel correct bedrijf. Korte lijnen dus je hebt snel antwoord op je vragen.
Kussenbox kwam helaas zwaar beschadigd binnen. Dit was niet de schuld van van der Garde maar is fout gegaan bij de vervoerder. Toch heeft van der Garde het zeer snel opgepakt. Op zaterdag de foto's gestuurd en maandag is er direct contact met mij opgenomen. Dag later hadden wij de nieuwe kussenbox al binnen. Kortom prima service en wij zullen hier in de toekomst zeker meer gaan bestellen.
De bank is supermooi geworden
De bank is supermooi geworden. We hebben m met douglasolie behandeld, omdat we die kleur heel mooi vinden.
Het pakket was goed verpakt, werd snel geleverd en was heel gemakkelijk te monteren.
Alle lof voor Van der Garde.
Top!!
Super tevreden over deze website voor het zoeken naar onze tuinmeubelen! De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor ik snel vond wat ik zocht. Het assortiment is ruim en duidelijk beschreven met mooie fotoâs. Bestellen ging eenvoudig en de service was top. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve tuinmeubelen!
De bestelling werd vlot geleverd
De bestelling werd vlot geleverd. Stoelen zijn stevig. Zitten heerlijk en staan goed bij onze loungeset die we 3 jaar geleden bij jullie kochten.
Makkelijk zoeken op website.
Makkelijk zoeken op website.
Ruime keuze
Keurige levering