Voor mijn ouders een tete a tete bankje voor hun 60 jarig huwelijk aangeschaft. Deze stond boven in de showroom in Apeldoorn. Aangezien mijn ouders minder mobiel zijn heeft de medewerker het bankje n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
âWij hebben onlangs onze nieuwe tuinmeubelen gekocht bij Van der Garde Tuinmeubelen, en we zijn echt ontzettend tevreden. Vanaf het eerste moment in de showroom werden we prettig en deskundig geh... ãã£ãšèŠã
Ik was op zoek naar een parasol die niet zo snel verkleurt. Ik heb hem goed kunnen vinden op de website met duidelijke specificaties. Daarbij ook een snelle levering , ik ben zeer tevreden.
Mooie online zaak, en met vragen krijg je ook snel en netjes antwoord. Ook het vervoersbedrijf is prima verzorgd. Zou er zo weer wat bestellen. Nog wel 1 puntje van verbetering, het zou zoveel sc... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer tevreden
Er was een defect aan een tuinstoel en er werd meteen een nieuwe gestuurd. Zeer klantvriendelijk vond ik.
Alles netjes en snel geleverd.
Alles netjes en snel geleverd en volgens de beschrijving. Product voldoet en voelt sterk aan. Nog net in gebruik dus duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen.
Eerlijke deal
goede, eerlijke en gerichte informatie. Niet opdringerig om snel een deal te sluiten. Hierdoor vol vertrouwen een keuze gemaakt.
Mooie winkel met veel verschillende soorten tuinmeubelen
Mooie winkel met bekwaam personeel en wij werden goed geholpen.
Mooie stoel gekocht met kussen en de bezorging ging prima.
Zijn ontzettend tevreden over deze zaak.
Netjes geholpen door Mark
Netjes geholpen door Mark
Vriendelijk en behulpzaam!
Mooi bedrijf ð
Overzichtelijke website
Overzichtelijke website, goede productomschrijving en alles keurig op tijd geleverd.
Goede communicatie, goede service! Prachtige ligbank!
Tuinset werd keurig volgens afspraakâŠ
Tuinset werd keurig volgens afspraak geleverd. Ziet er erg mooi uit. Bezorgers waren vriendelijke mensen. Kortom dit is zeker 5 sterren waard!
Alles was mooi ingepakt
Alles was mooi ingepakt, stoot en krasvrij gemaakt. De levering was op het geplande moment aangekomen.
Parasol met voet besteld
Parasol met voet besteld. Netjes en snel afgeleverd. Zware parasolvoet werd netjes op het terras neergezet. Prima service
Snelle levering, snelle service en Top producten!
Zweefparasol 3 x 4 meter
Overzichtelijke site. Op aangeven van een mij uitkomend bezorgmoment werd er ook daadwerkelijk bezorgd. Kwaliteit van de parasol met parasolvoet zijn goed. Enig minpuntje zijn de zwenkwieltjes onder de voet van 120 kilo, deze zijn wat klein zodat het verzetten van de parasolvoet op een klinkerbestrating behoorlijk zwaar is. Verder supertevreden.
Perfecte Ibiza buitenruimte
Bij Vandergarde vonden we wat we in België niet vonden. Stijlvolle kwaliteitsvolle & budgetvriendelijke tuinmeubelen voor onze Ibiza buitenruimte. Vlotte service & correcte levering. De moeite om 2.5 u voor te rijden!
Prachtige producten en behulpzame klantenservice
Mooie website, bestelde bbq hoezen werden de dag erna al geleverd.
Omdat ik zelf 1 verkeerde maat had besteld heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Daar waren ze heel behulpzaam/vriendelijk en ik kreeg een link om het product terug te sturen. Ik had na verzenden binnen een paar dagen mijn geld alweer terug. BBQ beschermhoezen zijn echt van super mooie kwaliteit (maar na 5 jaar buiten in de zon/sneeuw kwam er een scheurtje in).
We hebben ook al jaren een loungebank hoes en parasol hoes van hetzelfde merk/materiaal en ook die blijven mooi.
Een kind kan de was doenâŠ
Alles gemakkelijk te bestellen, duidelijkheid over levering. Levering glasplaat ging fout (bezorger gooide met pakket dus glasplaat in gruzelementen) maar volgende dag al nieuwe bezorgd!
Alleen jammer dat we veel werk hebben gehad aan opruimen glasscherven anders waren het 5 sterren geweest.
Goede communicatie snel geleverd
Goede communicatie snel geleverd
Een hele vriendelijke meneer die het gebracht heeft
Nogmaals dikke merci
PRIMA EN VRIENDELIJK GEHOLPEN
Netjes thuisgebracht
Netjes thuisgebracht, was behoorlijk zwaar met de parasol voet. Verder een mooie parasol, solide
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ