Gebrekkige screening van kandidaat huurders met alle gevolgen van dien.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Een fijne correcte samenwerking.
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bent u op zoek naar uw droomwoning of denkt u eraan uw vastgoed te verkopen of te verhuren? Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding in het volledige koop-of verkoopproces. Hierbij garanderen wij u een eerlijke manier van werken en zetten wij ons positief in om uw plannen te helpen realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vastgoedvragen of een gratis schatting van uw eigendom!
é£çµ¡å
Fruithoflaan 6, 2600, Berchem, ãã«ã®ãŒ
- 03/449.09.09
- info@vdhvastgoed.be
- vdhvastgoed.be
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gebrekkige screening van kandidaatâŠ
Gebrekkige screening van kandidaat huurders met alle gevolgen van dien.
prima service
Correcte en duidelijke uitleg, woning verkocht na 14 dagen, attesten aangevraagd, vriendelijk contacten.
Samenwerken met Van d'helsen IMMO is een absolute aanrader! Happy customer!! :)
De verkoop van het appartement (incl. garage) op de Fruithoflaan in Antwerpen is dankzij Van d'helsen immo bijzonder vlot verlopen. Binnen de week was het appartement verkocht, nog geen 2 maanden daarna de akte verleden. Wat ik het meest apprecieerde in de samenwerking met Emilie Caerels was de persoonsgerichte en pragmatische aanpak. De belofte âdat je geen nummer bentâ bij hen maken ze meer dan waar! Ook voor toekomstige opdrachten zal ik beroep doen op hun expertise!! Absolute aanrader!!
Fantastische service van A tot Z.
Fantastische service van A tot Z.
Kan deze makelaar alleen maar aanbevelen!!!
Zeer goede ervaring als koper met ditâŠ
Zeer goede ervaring als koper met dit kantoor. Correct, organisatorisch sterk, grote plus voor communicatie en bereikbaarheid en vriendelijk. Aan te bevelen.

Van d'Helsen, een prima kantoor Dit is de 2e maal dat ik gebruik maakâŠ
Dit is de 2e maal dat ik gebruik maak van hun diensten, en, zoals de vorige keer, kan ik alleen maar bevestigen dat ik uitermate tevreden ben. Steeds even accuraat, vriendelijk, correct, professioneel en altijd bereikbaar!
Een dikke dankuwel voor de fijne samenwerking!

Uitstekende opvolging
Uitstekende opvolging van het immo kantoor, een positieve ervaring!

Top !!
Voor mij was het een positive ervaring. Zeer goeie communicatie met Emilie en zeer bekwame makelaar. Ik raad Van D'Helsen zonder twijfel aan !!

Positieve ervaring
Zeer tevreden over de service die ons werd verleend door Emilie Caerels en het Van d'helsen Vastgoed team. Alle nodige attesten werd correct in orde gebracht en opgevolgd. Prachtige foto's werden genomen en volledige grondplannen werden uitgetekend. De communicatie verliep steeds stipt en volgens afspraak. Bezoekers werden steeds professioneel en vriendelijk door het huis begeleid.
En inderdaad een glas champagne en een mooi boeket bij afronding van verkoop/aankoop was een mooie attentie en waardering voor ons als klant.
Hans en Berlinde

Van d'helsen Vastgoed ããã®åç
kon mij geen betere begeleiding enâŠ
kon mij geen betere begeleiding en ondersteuning wensen bij mijn beslissing te verhuizen van Brugge naar Berchem.... vriendelijke en zeer efficiënte begeleiding met vlot contact
Eliane Six

Uitstekende ervaring
Alvast danku voor al jullie hulp.
Alles verliep correct en zonder zorgen. Voor mijn eerste ervaring had ik niet om betere service kunnen vragen.

Van d'helsen Vastgoed ããã®åç
je kunt tot in de kleinste details opâŠ
je kunt tot in de kleinste details op ze rekenen en heb altijd de beste oplossingen voor problemen, ik ben er trots op met ze te hebben samengewerkt.

vlotte samenwerking
Ik kan niet echt vergelijken, maar het was een positieve ervaring. Het appartement was in orde (zoals op de foto's weergegeven), de communicatie met Emilie en haar collega's zeker correct en de koop was dan ook snel rond.
Ook nadien zeker nog voldoende opvolging van de papieren.
Tevreden klanten!

Vlotte verkoop
Bekwame makelaar, aangename kennismaking, goede uitleg en bespreking van de prijs en vlotte verkoop

Zeer tevreden!
Stipt en betrouwbaar, vlotte persoonlijke begeleiding en bemiddeling, aangename ervaring met makelaar Femke... Zeer tevreden!

Van d'helsen Vastgoed ããã®åç
Merci pour votre professionnalisme pourâŠ
Merci pour votre professionnalisme pour et votre excellente attention vis à vis du client .

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ