レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Kom in spontant en lördag för att titta på en bil, där jag direkt blev bemött av värme. Jonny hjälpte mig slutföra en affär, där jag kände mig trygg från start till slut. Hans professionella b... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Så nöjd med Victor Köpte en Roadglide kom dit den var på verkstad, frågade Victor om den var fin yes sa han. Ok tog den osedd betalade åkte hem veckan efter fredag kommer hojen med Joel allt var so... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi reste hela vägen från Skåne till Norrköping för att köpa bil hos VD Motor – och det var helt klart värt det! Ett extra stort tack till Jonny som tog emot oss på bästa sätt och gav fantastisk serv... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag sålde min bil och är supernöjd med bemötandet från Victor som åkte från Norrköping till mig i Mjölby. Proffsigt och ett trevligt sätt gjorde att jag kände mig trygg med att betalningen skulle f... もっと見る

企業情報

1. カーディーラー
  2. 自動車市場
  3. 自動車販売店
  4. オートバイ販売店
  5. 中古車ディーラー
  6. 中古オートバイ販売業者

当該企業による記述

Med många år i branschen är våra mål, långsiktiga relationer, återkommande kunder samt kundservice utöver det vanliga. Vi anstränger oss för att du som kund ska känna dig både trygg & nöjd. Framför allt ska det vara vara roligt när du handlar ditt nya fordon! VD Motor- "En Smidigare bilaffär”

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Inga klagomål

Inga klagomål! Simon var proffsig, trevlig och hjälpsam

2026年4月7日

VD Motor AB からの回答

Tack för en tydlig och ärlig recension!

Vi hoppas på fler lika trevliga affärer och kommer att tala om detta för Simon! :)

Super trevlig personal

Super trevlig personal! Väldigt professionella, väldigt nöjd med bemötandet! Super nöjd med mina bilköp där och kommer vara återkommande kund, stort tack för allt😊

2026年4月1日

VD Motor AB からの回答

Tack för att du delar med dig på Trustpilot Filip!

Vi ser fram emot att träffas igen! :)

/VD Motor Crew

Grym upplevelse med simon

Grym upplevelse med simon! Smidig affär

2026年4月7日

Tack Loke!

Det uppskattar vi :D
Vi kommer även tala om för Simon att du rekommenderat VD Motor AB och honom här på Trustpilot.

5つ星のうち5の評価

Köpte en vattenskoter av er och de va…

Köpte en vattenskoter av er och de va en väldigt smidig affär och väldigt snabba på svara. Väldigt bra bemötande!

2026年3月13日

VD Motor AB からの回答

Hej Teo! Tack för att du delar med dig av din upplevelse och att vi får möjligheten att skapa lika trevliga upplevelser i framtiden :)

5つ星のうち5の評価

Tack Simon för en riktigt smidigt…

Tack Simon för en riktigt smidigt affär. Inga om och men dem håller vad dem lovar hoppas på fler affärer i framtiden 👍

2026年4月3日

VD Motor AB からの回答

Hej Senad och tack för din fina kommentar!

Vi kommer självklart att framföra detta till Simon :D

Trevlig personal

Trevlig personal, hjälpsamma och bemöter kunder med vänlighet.

2026年4月2日

VD Motor AB からの回答

Tack för att du delar med dig och hoppas på många fler lika trevliga upplevelser inne hos oss i framtiden! :)

Allt gott!

Väldigt bra upplevelse

Väldigt bra upplevelse. Proffsigt skött från förfrågan till avslutad affär. Kan rekommendera denna firma starkt!

2026年4月2日

VD Motor AB からの回答

Tack snälla för den mycket trevliga recensionen!

Vi hoppas på många fler lika trevliga affärer i framtiden.

5つ星のうち5の評価

Kom in spontant en lördag för att titta…

Hans professionella bemötande och engagemang gjorde det tydligt för mig att det är här jag ska handla mina bilar framöver.

Stort tack till personalen runt omkring som även hjälpte till med nycklar och däckskifte.

Vill ni handla bil här? Tveka inte!

2026年3月7日

Vilken glädje Adde!

Oerhört roligt att höra om din upplevelse och vi kommer definitivt se till att Jonny få det till sig.

Vi ser fram emot att kunna bistå med trygga och trevliga affärer i framtiden.

På återseende! :)

Så nöjd med Victor på VD motor

Så nöjd med Victor
Köpte en Roadglide kom dit den var på verkstad, frågade Victor om den var fin yes sa han. Ok tog den osedd betalade åkte hem veckan efter fredag kommer hojen med Joel allt var som Victor sa är supernöjd
Joel bästa leverantören
Fick förtroende för Victor på en gång

2026年3月6日

Hej Roger!

Fantastiskt att höra om du in upplevelse av VD Motor :)

Vi hoppas kunna bistå med lika god och trevlig service i kommande affärer i framtiden.

Varma hälsningar

Trevliga och hjälpsama personal

Trevliga och hjälpsama personal. Alltid smidig affär.

2026年2月22日

VD Motor AB からの回答

Tack snälla för det Richard! Vi hoppas på fler återkommande besök och utlovar samma upplevelse :)

En otrolig upplevelse!

En otrolig firma, man kände sig så välkomnande som att man vore hemma.
Trevliga, god service.
Tackar Simon för en otrolig upplevelse för bilköpet. 👏🏼

2026年2月18日

VD Motor AB からの回答

Tack för att du delar med dig på Trustpilot!

Vi är oerhört glada att höra över din positiva upplevelse vid bilköp på VD Motor.

Vi hoppas på fler lika trevliga vistelser i framtiden.

Rekommenderar varmt!

Kom i kontakt med Victor efter annons på Blocket där han stod ut som en av få vettiga personer.

Affären gick smidigt och enkelt och jag kan bara varmt rekommendera att göra era affärer med de här killarna!

2026年1月27日

VD Motor AB からの回答

Tack snälla Patrik! Vi blir oerhört glada över denna recension och vi kommer definitivt påtala detta för Victor! :)

Vi hoppas att vi fortsättningsvis kommer att förbli ett självklart val för er vid framtida bilaffärer!

Väl mött

5つ星のうち5の評価

VD Motor har varit en trevlig upplevelse bra bemötande och kunnig personal.

Det är riktigt bra killar på VD Motor. Vi har gjort affärer med dem två gånger nu, och båda gångerna har båda parter varit nöjda. Precis som en affär ska vara om man tänker långsiktigt.
Tack – vi ses igen!

Mats / Göteborg

2026年1月22日

Hej Mats!

Wow! Tack för det, verkligen :D

Det gläder oss att höra och se fram emot att efterleva förväntningarna i framtiden.

/VD Motor Crew

Proffsigt

Proffsigt, snabbt och trevliga.

2026年1月26日

Tack snälla för det!
Vi hoppas på att din upplevelse alltid blir densamma med oss. :D

5つ星のうち5の評価

Mycket trevligt ställe att köpa bil…

Mycket trevligt ställe att köpa bil från. Speciellt tack till Victor för härligt bemötande och en bra affär 😊

2026年1月17日

VD Motor AB からの回答

Tack för att du delar med din André! :)
Det ska vi se till att Victor får höra.

Smidig bilaffär

Professionellt och trevligt bemötande, både före och efter affären. Precis så här önskar jag att en bilaffär ska gå till!

2026年1月12日

Hej Tor!

Va härligt att höra. Då hoppas vi att alla framtida affärer genom oss kommer att upplevas lika bra :)

5つ星のうち5の評価

Mycket enkel och smidig bilaffär

Mycket enkel och smidig bilaffär. Trevlig och kunnig personal. Kan starkt rekommendera VD Motor

2026年1月5日

VD Motor AB からの回答

Tack för den fina recensionen! Roligt att höra att vi levde upp till förväntningarna och hoppas på att vi ses i framtiden igen!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。