Correcte levering zoals aangegeven. Geen verrassingen in de eindafrekening voor levering naar België of bijtelling btw. Zo hoort het! Schroefpalen zitten erin met de bijgeleverde tool. We hebben e... もっと見る

企業が回答しました
Ik had een set besteld om handmatig de schroefpalen in te draaien, maar na overleg besloten we toch om een machine te huren. Dit werd ter plekke geregeld voor mij en het gereedschap om de palen handm... もっと見る
企業が回答しました
Snelle hulp en goed tewoord gestaan. Installatie is prima zelf te doen. Verlengstukken die we achteraf niet nodig hadden, omdat de palen niet verder de grond in gingen, konden gemakkelijk terug.
企業が回答しました
Snelle levering prima kwaliteit en goed advies.palen zijn eenvoudig te monteren. Handmatig indraaien vraagt wel enige kracht, twee man voor nodig.
当該企業による記述

Vechtdal Schroeffunderingen is dé expert in duurzame en innovatieve funderingsoplossingen met schroefpalen. Wij leveren hoogwaardige schroefpalen die perfect zijn voor uiteenlopende projecten, zoals het plaatsen van veranda’s, tuinhuizen, zonnepanelenopstellingen, en nog veel meer. Onze schroeffunderingen staan bekend om hun eenvoudige installatie, zonder gedoe met graafwerkzaamheden of betonstorten. Dit bespaart tijd, energie en beperkt de impact op het milieu.
Wat ons onderscheidt, is onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid. We bieden een compleet assortiment, variërend van doe-het-zelf pakketten voor de handige klusser, de verhuur van professionele machines voor grotere klussen, tot het laten installeren van schroefpalen door een ervaren partnerinstallateur. Wij staan altijd klaar met persoonlijk en deskundig advies, zodat je zeker bent van de beste schroeffundering voor jouw specifieke situatie.
Vechtdal Schroeffunderingen staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit.
Onze schroefpalen zijn duurzaam, bestand tegen alle weersomstandigheden en gaan tientallen jaren mee. Met snelle levertijden en scherpe prijzen bedienen wij elke klant, groot of klein, of het nu gaat om een kleine tuinopstelling of een groot bouwproject.
Kies voor Vechtdal Schroeffunderingen en bouw met vertrouwen met onze schroefpalen!
Super snelle levering
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Vechtdal Schroeffunderingen からの回答
Het product was zoals beschreven. Voldeed aan alle verwachtingen. En een snelle levering. Vriendelijke chauffeur.

Vechtdal Schroeffunderingen からの回答
Bezorgen snel hielp met uitladen. Stevige schroef fundering . Ben er blij mee !!

Vechtdal Schroeffunderingen からの回答
Prima kwaliteit voor een mooie prijs. Wordt geleverd wat gewenst is.

Vechtdal Schroeffunderingen からの回答
Schroeven zeer degelijk. Kopplaat kan iets vlakker voor, dan zou ik 5 sterren geven.
Stelset had geen bouten en moertjes en dat verwacht ik wel voor deze prijs.

Vechtdal Schroeffunderingen からの回答
Een hele goede ervaring gehad, keurig materieel en materiaal. Alles ook perfect op tijd geleverd en opgehaald.

Vechtdal Schroeffunderingen からの回答
Alles keurig netjes geleverd, zeer behulpzame mensen bij vechtdal

Vechtdal Schroeffunderingen からの回答
Ik had een vraag en daar werd meteen op gereageerd.
En de levering was op tijd

Vechtdal Schroeffunderingen からの回答
Prima geholpen kreeg op tijd seintje dat de juiste schroeffundering weer leverbaar was!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。