レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Super leuke cadeaus voor veel gelegenheden. Prijzen zijn zeer betaalbaar als je "even" een leuke attentie wilt opsturen: inclusief kaartje en verzendkosten. Heel vaak aanbiedingen met korting als je e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het pakketje werd niet geleverd, hierop hebben ze gelijk een nieuw pakketje verzonden. Post nl deed ook lang over het volgende pakketje en leek erop dat deze ook niet geleverd werd. Ze wilden al bijna... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ
  2. 菓子屋
  3. チョコレヌト工堎

圓該䌁業による蚘述

Een cadeau versturen was nog nooit zo leuk en lekker, want een verrassing laten bezorgen door Veel Liefs is altijd een feestje. Wil je jouw ontvanger verrassen met wat lekkers door de brievenbus? Neem dan eens een kijkje in ons verrukkelijke assortiment. Chocolade harten, luxe bonbons, kleurrijke snoepdoosjes of wat anders lekkers? We verpakken het in een feestelijk doosje dat door iedere brievenbus past. Een cadeau per post is dus geen probleem. Voor deze momenten komen de brievenbus cadeaus van Veel Liefs goed van pas!

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Vertraagde bezorging

Ik kende veelliefs al, maar deze ervaring was erg teleurstellend. Woensdag eind middag besteld, aangegeven bezorging vrijdag ivm verjaardag zondag die niet doorging ivm ziekte. Uiteindelijk werd het pas dinsdag daarna bezorgd. De inhoud van het pakket was dik in orde, maar de vertraagde bezorging erg jammer. Na het wat algemene antwoord van de klantenservice heb ik het er maar bij gelaten tot dit verzoek om beoordeling.

2026幎4月15日
Veel Liefs ロゎ

Veel Liefs からの回答

wat super jammer, ik zie inderdaad dat het pakket bij ons op tijd verwerkt is en de deur is uitgegaan maar bij de post traag verwerkt is Aangezien er zondag en maandag geen post bezorgd wordt, vertraagd het dan al snel naar dinsdag, super jammer! fijn dat de inhoud van ons in elk geval dik in orde was, vr groet! Mylene, team Veel Liefs

Leuke verrassing

Al meerdere keren besteld hier, voor een prima prijs een leuke verrassing voor een jarige of zieke. Deze keer helaas problemen met de verzending, na een mailtje werd dit direct opgelost. Dus nog steeds erg tevreden, foutje moet kunnen

2026幎3月11日
5぀星のうち4の評䟡

Leuke cadeau's om te versturen

Leuke cadeau's om te versturen. Passen altijd door de brievenbus. Het is jammer dat de favoriete Liqor 43 bonbons uit het assortiment zijn verdwenen en ook de donut en taartpuntje bonbons. Deze hadden ze beter in het vaste assortiment kunnen opnemen want die waren zeer populair bij de mensen om me heen.
Helaas versturen ze via Postnl en komen de brievenbuspakjes vaak te laat..maar als het echt mis gaat dan is de klantenservice van Veel Liefs altijd zeer hulpvaardig.

2025幎6月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス