Förutom det underbara i att det säljs veganmat, så vill jag prisa det personliga kundbemötandet. Så välvilligt, serviceinriktad o villigt att gå längre än många i sin kontakt med mig som kund för att... もっと見る
企業が回答しました
Bra utbud, enormt snabb leverans! Fick dessutom med en liten gåva och en lapp, väldigt generöst och det gör att man verkligen vill handla igen. Skulle gärna vilja att ni tog in Peanut buttercups som ä... もっと見る
企業が回答しました
Har handlat ett par gånger på denna sida varorna har levererats snabbt. Har även hänvisat till denna hemsida till ett par bekanta . Är det något man undrar över så har jag fått snabbt svar . Kommer kö... もっと見る
企業が回答しました
Hos Vegan Goods hittar du ett stort utbud av 100% veganska livsmedel, kosttillskott, hygienartiklar och hushållsprodukter. Handla smidigt online med snabba leveranser till närmaste ombud eller direkt till din dörr!
Har sökt efter företaget undrar har dom gått i konkurs sista betyget för denna hemsida är ifrån den 20 januari.
Snabb leverans, men flera artiklar där bäste före redan hade passerat, eller kort tid kvar på.
Tveksamt om man kommer återkomma som kund, iallafall vad gäller matprodukter.
Första ordern och det kommer att bli fler det är ett som är säkert. Snabb service och mycket att välja på.
Barnbarnen som har mjölkallergi tyckte allt var bra som dom åt. Så vi återkommer framöver.
God fortsättning
Jättesnabbt, men en av saker jag bästellde var 8 dagar efter "bäst före-datum".
Mycket dålig kundtjänst med väldigt litet intresse för att lösa problem med beställda varor, skyller helt och hållet på transportföretaget och är inte villiga att på något vis hjälpa till att lösa problemet. Har ännu ej fått mina varor beställde för en vecka sedan och betalare extra för snabb hemleverans.
Jag beställde mat för 650 kr. Ett paket med Vegansk rostbiff från Seitanfoods var gammalt - utgånget datum! Konserver med spicy bönchili, smaklöst, inte alls gott. Kräver så mycket piffande och tillägg så att det vore bättre att laga själv från grunden.
Snabb leverans, produkterna jag beställde var helt över förväntan, allt från choklad till städ/rengörings artiklar! Stort tack, kommer absolut att beställa härifrån igen! :)
Kul att ni har många olika choklad sorter för mjölkprotein allergiker 🙂
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。