レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Veel keus, leuke kleuren, snelle levering. Heb al meerdere keren besteld voor dochter, vriendin en mezelf. Klein minpuntje is dat het schakeltje waarmee het persoonlijk alarm vastzit snel open gaa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na zelf helaas ervaren te hebben dat iemand mij achterna kwam in de avond en mij wilde aanvallen, zo mega blij met mijn aankoop bij Veilige Vriendin. Keychain Nalani gaat overal mee naartoe, heel makk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Superfijn contact met dit bedrijf gehad. Duidelijke uitleg en adviezen gehad 🥰 mooie dingetjes gekocht voor mijn dierbaren ❀ Ik kan het zeker aanbevelen! Mooi verpakt. Precies zoals ik had gevr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De bestelling gedaan voor 2 buurmeisjes, die voor het eerst naar een festival gingen. Zelfs als buurvrouw vond ik het een beetje spannend dat ze gingen. Ze moeten zich veilig voelen tijdens het ontdek... もっず芋る

䌁業情報

1. ファッション アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

Veilige Vriendin is naast bewustwording creëren rondom maatschappelijke kwesties als straatintimidatie- en (seksueel) grensoverschrijdend gedrag, op missie een concrete oplossing (tools) te kunnen bieden voor diegene zich onveilig voelen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 74ä»¶

レビュヌを曞く

Heel tevreden

Snel verzonden, leuk ingepakt en sowieso heel leuk assortiment qua kleurtjes en printjes

2026幎6月29日

Veilige Vriendin からの回答

Hi! 💚 Bedankt voor je bestelling en deze mooie review, dat waarderen we enorm. Stay safe! Liefs, Team Veilige Vriendin.

Super fijn!

Super snelle service en heel prettig contact met de 'klantenservice'.
Ik zou hier zo weer bestellen.

2026幎7月8日
自発的なレビュヌ

Veilige Vriendin からの回答

Hoi Emma! 💚 Bedankt voor deze mooie review, ontzettend fijn om te lezen dat je het contact als prettig hebt ervaren en je ons nogmaals zou vertrouwen. Stay safe! Liefs, Team Veilige Vriendin.

5぀星のうち4の評䟡

Prijs/kwaliteit matig, goede service

Producten zijn duur als je kijkt naar prijs/kwaliteit. Levering was ook matig.
Ondanks dat, goede service en een veilig gevoel.

2026幎5月26日

Veilige Vriendin からの回答

Hi Evelien! 💚 Bedankt voor je bestelling en feedback.

Jammer om te horen dat je niet nog eens bij ons zou willen bestellen en de prijs-kwaliteitverhouding niet als positief hebt ervaren. We streven ernaar onze producten zo betaalbaar mogelijk te houden maar begrijpen dat de beleving van prijs en kwaliteit voor iedereen anders kan zijn. Mocht je hierover meer toelichting willen geven dan mag je ons altijd een e-mail sturen. Een tevreden gevoel staat voorop dus we horen graag wat er volgens jou aan de producten beter kan.

Over de levering willen we graag toelichten dat de bestelling op een vrijdagavond is geplaatst en dat het weekend, inclusief Tweede Pinksterdag hier tussen viel. Daardoor heeft de bezorging langer geduurd dan gebruikelijk. Ondanks dat begrijpen we natuurlijk dat wachten op een bestelling vervelend kan zijn.

Nogmaals bedankt voor je voor het delen van je ervaring en mocht je toch nog iets kwijt willen om onze service te verbeteren horen we dat graag. Stay safe!

Liefs,

Team Veilige Vriendin.

5぀星のうち3の評䟡

Bought the key chain to support their

Bought the key chain to support their cause, however the light on the chain that is supposed to be also an alarm is actually just a small flashlight. I didn’t check if it said that on the website but still it’s misleading.

2026幎5月13日

Veilige Vriendin からの回答

Hi Sara! 💜 Thank you for your support, we appreciate it.

We checked your order and we’re happy to clarify any confusion regarding how the product works.

The button at the top of the device only activates the built-in flashlight. To activate the alarm, you need to pull out the gray pin with the loop on the side of the device. Once the pin is removed, the alarm will sound.

The product therefore includes both a flashlight and a personal alarm.

If you have any questions or need assistance, please feel free to contact our customer service team directly. We’ll be able to help you more effectively there than through a Trustpilot review.

Stay safe!

Warm regards, Team Veilige Vriendin.

Prima webshop

Veel keus, leuke kleuren, snelle levering.
Heb al meerdere keren besteld voor dochter, vriendin en mezelf.
Klein minpuntje is dat het schakeltje waarmee het persoonlijk alarm vastzit snel open gaat.

2026幎5月15日

Veilige Vriendin からの回答

Hi Ilja! 💜 Bedankt voor je vertrouwen en deze mooie review, dat waarderen we enorm! Mocht je problemen ervaren met de pin van het persoonlijke alarm, stuur ons gerust een mailtje dan helpen we je graag verder. Stay safe! Liefs, Team Veilige Vriendin.

5぀星のうち5の評䟡

Ze was er blij mee als verjaardag

Ze was er blij mee als verjaardag cadeautje

2026幎5月19日

Veilige Vriendin からの回答

Hoi Martijn! 💚 Wat fijn om te lezen dit! Een super mooi cadeau. We hopen uiteraard dat ze de items nooit hoeft te gebruiken maar zijn blij dat ze zo altijd iets met zich meedraagt in geval van nood. Stay safe! Liefs, Team Veilige Vriendin.

Goede,snelle levering

Goede,snelle levering
Ook goede info ,op de site

2026幎5月11日

Veilige Vriendin からの回答

Hi Ingrid! 🩷 Bedankt voor deze mooie review dat waarderen we enorm! Een fijne, veilige dag gewenst. Liefs, Team Veilige Vriendin.

5぀星のうち5の評䟡

Je veiliger voelen met de veilige vriendin.

De veilige vriendin ziet er heel leuk uit, werd mooi verpakt bezorgd en wat het aller belangrijkste is, is dat mijn dochter zich veiliger voelt.

2026幎5月13日

Veilige Vriendin からの回答

Goedemorgen! 💜 Bedankt voor deze mooie review en inderdaad: het allerbelangrijkste is het veiligere en weerbaarder gevoel van uw dochter! We zijn enorm blij om dat te lezen. Stay safe! Liefs, Team Veilige Vriendin.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。