Super flink medarbejder udfÞrt sitâŠ
Super flink medarbejder udfÞrt sit arbejde utrolig godt tilfreds
Jeg er stolt af at prÊsentere min nyopstartet IT support virksomhed, en dedikeret partner for mindre erhvervs- og privatkunder, der Þnsker at optimere deres teknologiske potentiale i Vejen omkreds. Jeg tror på, at en stabil IT-infrastruktur er afgÞrende for en effektiv forretningsdrift, og jeg er her for at hjÊlpe mine kunder med at opnå netop dette.
HÞgevej14 B, 6600, Vejen, ãã³ããŒã¯
Super flink medarbejder udfÞrt sit arbejde utrolig godt tilfreds
Super service
Vi har oplevet at blive mÞdt med hÞj service og hjÊlp til at lÞse en udfordring med en computer. De varmeste anbefalinger til Jonas og Vejen IT herfra.
Jeg havde kÞbt komponenter til at bygge en computer, men jeg havde ikke lige overblikket til at selv sÊtte det sammen. SÃ¥ det fik jeg Jonas til at gÞre. Det gik ekspedit og var et veludfÞrt arbejde. Han var ogsÃ¥ flink til at hjÊlpe mig i telefonen lidt efter. Jeg kan varmt anbefale ham. Tak for en god service. ð
Super service af Jonas som fik lÞst mit problem. Kan kun anbefales herfra ð