Vejen Dyrehospital - DyrlÊge i region Syddanmark レビュヌ 33

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God modtagelse, men manglende kemi i konsultationen. ​ "Vi havde en blandet oplevelse hos Vejen Dyrehospital. Modtagelsen i receptionen var fantastisk – de var smilende og tog sig tid til at hil... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi er virkelig taknemmelige for den omsorgsfulde behandling, vi altid får, når vi kommer forbi. Vi har fulgt dem med begge vores hunde i over 15 år.

䌁業が回答したした

0 I er bare helt fantastiske 🥳 Fantastisk service fra start til slut. Top kompetent personale som forklare undervejs gennemgÃ¥r hesten efterfÞlgende og slutter lige tandbehandlingen med lidt lÞsg... もっず芋る

䌁業が回答したした

Årsagen til at vi bruger Vejen dyrehospital er, at de har en afdeling i Lunderskov. Det er nemt for os, der ikke bor sÃ¥ langt vÊk fra Lunderskov. HovedÃ¥rsagen til at vi bruger Vejen dyrehos... もっず芋る

䌁業情報

1. 獣医

圓該䌁業による蚘述

På Vejen Dyrehospital Þnsker vi at give dig og andre kÊledyrsejere fuld tryghed og kompetent rådgivning. Dette gÊlder dit kÊledyrs sundhed, pleje og ernÊring generelt og i sÊrlig grad, når det kommer til behandling af akutte eller kroniske sygdomme. En god behandling drejer sig ikke alene om dyret, men om at informere og sikre, at forlÞbet bliver optimalt fÞr, under og efter problemet er opstået. Her er en tÊt kontakt til dyrets ejer afgÞrende og med til at skabe en hurtigere raskmelding. Vi udfÞrer en bred vifte af undersÞgelser på vore klinikker (Vejen og Lunderskov) og foretager standard- og specialoperationer. Vi har samarbejdsaftaler med flere henvisnings dyrehospitaler, når der er brug for sÊrlige kompetencer. På Vejen Dyrehospital beskÊftiger vi os også med heste i en udekÞrende praksis, hvor vi kommer ud til dig og dine heste. På Vejen Dyrehospital Þnsker vi at vÊre det nÊrliggende valg for dig og dit kÊledyr. På Vejen Dyrehospital kan du kÞbe kvalitetsfoder fra både HPM Virbac, Royal Canin, Acana, Orijen og Vetpro. Kom ned og få en snak med vores sygeplejersker om de forskellige varianter og få råd og vejledning om fodring, aktivering og andet.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

33件のレビュヌ

Vi er virkelig taknemmelige for den

2026幎5月20日

Hej Sarah
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os. Vi håber på mange flere år.
Mvh Jane

Vejen dyrelÊge

har aldrig haft beder dyrelÊge jeg har ikke fortrydt jeg skifte dyrelÊge

2026幎5月6日

Hej Martin
Mange tak for din anmeldelse, det er vi glade for at hÞre. Vi bestrÊber os hver dag på at gÞre det bedste for klienter og patienter.
Mvh Jane VSP

Altid rimeligt nemt at få en tid.

Altid rimeligt nemt at få en tid.
Konkurrencedygtige priser.

2026幎5月13日

Hej
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os.

Bardzo dobry kontakt

Bardzo dobry kontakt, szybki termin wizyty, kontakt w języku angielskim na duÅŒy plus. Profesjonalne podejście do naszego pieska. Trafna diagnoza i leczenie.

2026幎4月17日

Hi Joanna
Thank you so much for your review, we appreciate it.
Regards Jane

En utryg oplevelse for vores hund

God modtagelse, men manglende kemi i konsultationen.
​
"Vi havde en blandet oplevelse hos Vejen Dyrehospital. Modtagelsen i receptionen var fantastisk – de var smilende og tog sig tid til at hilse på vores hund, hvilket gav en tryg start.
​DesvÊrre Êndrede stemningen sig, da vi kom ind til dyrlÊgen. Han virkede desvÊrre noget kold og hilste slet ikke pÃ¥ hunden i dens ÞjenhÞjde. Det resulterede i, at vores hund blev utryg og knurrede, da den ikke fik lov til at se dyrlÊgen an fÞrst. Det var Êrgerligt at lÊse i journalen bagefter, at hunden blev beskrevet som 'reserveret', nÃ¥r det i vores Þjne skyldtes den manglende kontakt fra dyrlÊgens side. Vi savnede lidt mere forstÃ¥else for hundens signaler."

2026幎3月30日

Hej Thomas.
Dejligt at I fÞler det var en god modtagelse i receptionen.
Jeg er ked af at I havde den oplevelse inde ved dyrlÊgen, det tager vi selvfÞlgelig til efterretning.

Vejen Dyrehospital er dygtige

Vejen Dyrehospital er dygtige, venlige og anbefalelsesvÊrdige

2026幎4月14日

Hej Ditte
Tusind tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for.
Mvh Jane

Dygtige dyrlÊger

Altid en god oplevelse med venlighed og faglighed.

2026幎4月13日

Hej Birgitte
Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for os. Vi forsÞger altid at gÞre det bedste vi kan.

Tandrasp og vaccine

I er bare helt fantastiske 🥳
Fantastisk service fra start til slut.
Top kompetent personale som forklare undervejs gennemgår hesten efterfÞlgende og slutter lige tandbehandlingen med lidt lÞsgÞrende trylleri.
Vi er ret store fan af jer 🀗
God weekend

2026幎3月27日

Hej Tina.
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os. Jeg giver beskeden videre til hestefolket :)

Vejen dyrehospital/Lunderskov afdelingen.

Hovedårsagen til at vi bruger Vejen dyrehospital er Henning (en af dyrlÊgerne)

Simpelthen Henning.

Han er det rareste menneske og vi har en fÞlelse af, at han hverken gÞr mere - eller flår ens pengepung mere - end hÞjst nÞdvendigt.
Henning er en fantastisk dyrlÊge.
Varme anbefalinger fra os.

2026幎3月18日

Hej C.T.
Tusind tak for din anmeldelse, det er vi glade for.
Jeg giver beskeden videre til Henning :)

Venligt og, dygtigt personale

Hunden blev taget sig godt af og, personalet var sÞde og, profesionelle

2026幎3月11日

Hej Klaus
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os.
Mvh Jane VSP

Hurtig hjÊlp i en akut situation

Hurtig hjÊlp i en akut situation. God dialog og information. Profesionel behandling.

2026幎3月10日

Hej Christian
Mange tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for.
Dejligt vi kunne hjÊlpe.
Mvh. Jane VSP

Det er som altid en god og positiv

Det er som altid en god og positiv oplevelse at komme på Vejen Dyrehospital man får en virkelig god og kompetent behandling af hele personalet . Jeg kan varmt anbefale Vejen Dyrehospital , hvis man Þnsker en seriÞs behandling af sine kÊledyr .

2026幎3月4日

Hej Finn.
Tusind tak for din anmeldelse, det er vi glade for. Vi gÞr altid vores bedste for at klienter og patienter får en god behandling.
Mvh. Jane VSP

Afslappet og tryg stemning

Afslappet og tryg stemning, og tydelig interesse for sine dyr.

2026幎3月2日

Hej
Tusind tak for de fine ord i din anmeldelse, det er vi super glade for.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。