Fuldstændig uovertruffen kundeservice…
Fuldstændig uovertruffen kundeservice og meget hurtig levering. 5 store stjerner herfra!
Vejgreb.dk – komplette hjulsæt med kvalitet og pasform i fokus Hos Vejgreb.dk gør vi det nemt at købe nye hjul til din bil – uanset om du kører elbil, SUV eller familiebil. Vi leverer komplette hjulsæt med dæk, fælge og TPMS ventiler, som er professionelt monteret og afbalanceret, så de er klar til at sætte direkte på bilen. Vi samarbejder med anerkendte leverandører i hele Europa og sørger for, at du får pasningsgaranti, høj kvalitet og en tryg købsoplevelse fra start til slut. Bag Vejgreb.dk står danske bilentusiaster, der brænder for godt vejgreb, flot design og personlig service – uanset om du shopper vinterdæk, sommerdæk eller helårshjul. Kort sagt: Vi leverer hjul, der passer – og service, der holder.
4030, Tune, デンマーク
Hurtig levering, super tilfreds, da jeg stod lidt akut og skulle bruge et sæt nye dæk til min Renault Twingo.
Rigtig hurtig levering og supporten spiller maks!
Professionelt og trykt at handle her.
Købte vinterdæk til G6 PF

Vejgreb.dk からの回答
Med de nye regler om vinterdæk skulle det gå stærkt. Vejgreb leverede mine vinterdæk hurtigt og holdt mig opdateret hele vejen. Bestillingen var enkel, priserne skarpe og alt fungerede præcis, som det skulle – hurtigt og problemfrit.

Vejgreb.dk からの回答
Virkelig en anbefaling værd.
Meget professionel service, hurtig og tilfredsstillende levering og rigtig gode og fornuftige priser. Kan klart anbefale Vejgreb til andre 👏🏻

Vejgreb.dk からの回答
Super nemt og hurtig levering! Ingen tvivl om at vejgreb.dk kan levere konkurrencedygtige priser!

Vejgreb.dk からの回答
Jeg købte vinterdæk og fælge til min XPeng G6 hos Vejgreb.dk. Patrick hjalp mig professionelt over mail og sammensatte et tilbud, der matchede mit budget og mine ønsker. Levering skete allerede to dage efter bestillingen. God kommunikation, konkurrencedygtig pris og hurtig levering — jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale dem.

Vejgreb.dk からの回答
100% 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ konge vejledning af dæk og fælge samt 4 dages leveringstid ⭐️
Super fed biks

Vejgreb.dk からの回答
Vinterhjul til Lynk&Co o1 - Fik god rådgivning til valg af de rigtige vinterdæk (til prisen). Leveret til tiden. Intet at klage over ;)

Vejgreb.dk からの回答
Bestilte helårsdæk godkendt til vinterkørsel hos Vejgreb.dk. Dækkene blev leveret lynhurtigt til min adresse. Super tilfreds med mit køb og god vejledning i hvilket produkt jeg skulle vælge.

Vejgreb.dk からの回答
Med de nye regler for vinterdæk der er kommet, så stod jeg og manglede et sæt hjul til min bil.
Jeg fandt vejgreb.dk, og fik kompetent og hurtigt hjælp og fik bestilt et sæt. Der var hurtig levering og de nye hjul er nu monteret på bilen. Kan varmt anbefale andre at bestille her.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。