Veliro レビュー

TrustScore 5段階評価の4

企業情報

1. 健康・美容製品店

当該企業による記述

Veliro er dedikeret til at forbedre livskvaliteten for kvinder, der lever med smerter. Vi har udviklet en innovativ varmepude med body strap, specielt designet til at lindre menstruationssmerter, endometriose, og andre kvindelige smerteproblematikker. Hos Veliro kombinerer vi funktionalitet og komfort, så du kan få den lindring, du har brug for, når du har brug for det – uanset hvor du er. Vi er stolte af at støtte kvinder i deres dagligdag med produkter, der gør en forskel.

連絡先

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち4の評価

Smerter i ryg

Smerter i ryg, mave eller andre steder.
En nem løsning er den opladelige løsning.
Man lader "varmedunken" op og fæstner den der relevante sted.
Man kan bevæge sig under brug og bundet af ledning.

Kan anbefale Veliro Elektrisk Varmedunk + Body Strap.

2024年9月10日

Hurtig betjening og levering

Hurtig betjening og levering. :-)
Plejer at sætte min til at lade op imens jeg gør mig færdig til sengetid, så er den klar til at give mig ro til nattesøvnen.
Virkelig smart, at man kan fæste den og gå rundt med den imens man laver andre ting.

2024年9月4日

Virkelig et lækkert produkt

Virkelig et lækkert produkt. Gennemført i materialerne og virkelig dejlig at have på. Varmer hurtigt op og giver en dejlig følelse når man bære rundt på den. Meget rart at kunne varme sine hænder samtidig. Kæmpe anbefaling!

2024年9月2日
5つ星のうち5の評価

Fri som en fugl kan jeg sige

Fri som en fugl kan jeg sige, det er så behageligt at jeg ikke længere skulle sidde og holde den almindenlige varmedunk. Blød og dejlig. Komfort giver den helt klart, har allerede anbefalet den til mange af mine kvindelige kollegaer

2024年8月30日

Fantastisk produkt og service

Jeg har i lang tid døjet med kraftige smerter som ikke kunne dækkes af smertestillende tabletter. Veliros produkt er så fantastisk og har hjulpet på mine smerter samt gjort min hverdag en del nemmere. Fantastisk service og hurtig leveringstid.

2024年8月28日

Fremragende god produkt

Fremragende god produkt, faktisk overrasket over effekten. Bestilte to, en til mig og min veninde, og vi er så lettede over virkningen, og mindsken af smerter. Nu kan vi i en bedre omfang udføre daglige aktiviteter.

2024年8月29日

Trustpilot エクスペリエンス