Hei hoi, Sinds ruime tijd Superfan van de oogcrème en de heerlijke rozenolie!! My skin Loves it 🌹!! Oogcrème plakt of prikt niet in mijn ogen, wat ik al jaren zoek! En de Rozenolie: ik... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Gebruik de oogcreme nu bijna 3 weken en zie nog geen verschil . Mijn wallen zijn nog steeds aanwezig al lijkt het wel wat minder te worden. Ik blijf gewoon smeren
In meerdere reviews gelezen en inderdaad erg belachelijk dat ze zogenaamd voordelig 1+1 aanbieden. Daar krijg je dan een “ik word beetje voor de gek gehouden “ denken ze dat we daarin trappen? Teleur... もっと見る
Bestel alweer een hele tijd de producten van Velveux. Al paar keer de De anti-age bundel besteld. Heerlijk!!! met de volgende producten: 1. 3 in 1 vit-c serum: Voedt (anti rimpels) 2. O... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Velveux gelooft dat iedere persoon van nature een ‘glow’ heeft, een soort gloed of aura om je heen. Het straalt aantrekkingskracht, vertrouwen en geluk uit. Deze "Glow" trekt onbewust mensen naar je toe en Velveux gelooft erin dat iedere persoon op deze natuurlijke manier kan schitteren. "Discover Your Natural Glow" met Velveux.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fijne producten
Gisteren besteld en vandaag al in huis.
Ik heb het al eens eerder besteld en vond
vooral de rozenolie heerlijk!
De toner is ook erg fijn.
Het vitamine c serum heb ik nog niet geprobeerd.
Goed ontvangen!
Kan niet meer zonder
Kan niet meer zonder,,mijn gezicht leeft weer en straalt,,en voelt zacht aan,,, goede basis voor de makeup.echt Top.
Rozen olie
Ik heb de rozen olie en dit heeft mijn huid echt heel rustig/minder droog gemaakt ik ben er erg blij mee !
Door grondig research voor olie/serum…
Door grondig research voor olie/serum ontdekte ik de Velveux site. Betrouwbare, overzichtelijke site met de nodige info. Meteen ook mijn bestelling geplaatst waar ik op zoek was. Mijn bestelling kwam héél snel en verzorgd toe. Een top service! Zeker aan te raden! Je hebt een vaste klant bij, Velveux 🥰
Fijne producten
Mijn bestellingen waren netjes en optijd geleverd. Alles was goed en netjes verpakt. En ikwas blij met mijn producten.
Heerlijke olie, grote fles.
Na het gebruik van een sample was ik enthousiast over de rozenolie. Ik vond het wel wat prijzig, maar met een bon van bol.com was het de moeite waard. Ik kreeg het meteen de volgende dag binnen, keurig verpakt. Het is een grote fles, had ik niet zo ingeschat. Blij mee.
Fijne en betrouwbare website.
Fijne en betrouwbare website.
De bestelling kwam snel en netjes verpakt binnen met leuke samples erbij!
Keurig verpakt en op tijd geleverd.
Keurig verpakt en op tijd geleverd.
Heerlijk masker!
Effectieve Gezichtsolie voor Acnelittekens en Onrustige Huid
Ik gebruik de Velveux gezichtsolie met rozenbottelolie nu bijna een jaar en ben enorm tevreden. Het heeft mijn onrustige huid zichtbaar verbeterd en helpt fantastisch tegen acnelittekens. De olie kalmeert mijn huid snel en is daardoor goed te combineren met een dermaroller. Echt een aanrader.
Zeer snelle service.
Had geklaagd per ap, dat mijn pakje niet was aangekomen, volgende dag alsnog ontvangen!
DHL slechte ervaringen hier, verzenden jullie ook per POSTNL?
Love it
Zo snel aangekomen, heerlijk crème ik heb hem al paar dagen en ik merk nu al hoe mijn wallen uitgerust uitzien, ik zal meer van kopen!!
Heel tevreden van deze productlijn
Heel tevreden van deze productlijn! Gezicht voelt lekker zacht.
Minpuntje mss is in het begin wegwijs geraken in de volgorde van het gebruik. Maar na aantal keer gebruiken is ook dat opgelost. Aanrader!
Snelle en keurige afhandeling
Snelle en keurige afhandeling, goed verpakt en milieuvriendelijk geleverd.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。