Vensterbank Shop BV レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zeer goede service. Eerst een proefstaaltje voor de kleur aangevraagd. Deze is helaas bij de post kwijtgeraakt, maar zonder gedoe en zonder extra kosten kwam er een nieuw staaltje onze kant op. Uite... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vensterbank shop heeft een super service. Denken mee en komen met oplossingen. Tijdens de bouwvak paar dagen gesloten. Was niet aangeven op google. Wel op de website. Helaas heb ik dit niet gezien... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Prima en mooi afgewerkte vensterbanken ontvangen. Puntje van aandacht: Ik had een mail ontvangen waarin werd aangegeven dat de vensterbanken binnen twee werkdagen werd bezorgd. Daarna geen enkele info... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Maatvoering was goed, kleur zoals de foto. We hebben 2 kleine vensterbanken afgehaald. Omdat de leveringskoste helaas niet in verhouding met het product staan (3x de prijs). Hierdoor geen 5 sterren

企業情報

1. 天然石提供業者
  2. 天然石卸業者

当該企業による記述

Specialist in hoge kwaliteit kwartscomposiet vensterbanken tegen de beste prijs in de markt. Met onze andere producten als keramische vloertegels, natuursteen buiten vensterbanken en dorpels geven we de finishing touch aan je woning. Vensterbanken op maat laten maken in onze eigen zagerij is onze specialiteit.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Goede service, snelle levering en een goede prijs!

2022年8月25日

Vensterbank Shop BV からの回答

Bedankt voor uw review Lauren, veel plezier met uw aankoop.

Top !

makkelijk bestellen, goede communicatie ( per email )
snelle service bij ophalen, medewerker hielp mee om te laden, gewoon top !!
Snel, simpel en goed, zoals het hoort !

2022年8月20日

Goedemorgen H Croonen.
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Netjes

Keurig snel en goed!

2022年8月2日

Bedankt voor uw review.

Prachtige vensterbanken

Prachtige vensterbanken, een sieraad voor je thuis. Duidelijke uitleg t.a.v. het opmeten; snelle levering; deugdelijke verpakking; de vensterbanken voldoen aan de verwachtingen en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Alles bij elkaar, een echte aanrader!

2022年7月18日

Vensterbank Shop BV からの回答

Vriendelijke bedankt voor u zeer positieve review. Wij wensen u nog veel plezier met uw vensterbanken

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden met de raamdorpels.

Zeer tevreden met de raamdorpels.
Al de tweede keer dat ik ze hier bestel, nu ook weer gewoon netjes volgens afspraak.
Ook bij het ophalen netjes geholpen. Ik kom hier zeker terug.

2022年7月8日

Vensterbank Shop BV からの回答

Goedemiddag Chris, Dit vinden wij fijn om te horen. Bedankt voor uw review en tot snel!

Prima

2022年7月1日

Vensterbank Shop BV からの回答

Goedemiddag Sergio, Bedankt voor uw review. Helaas is het transport inderdaad ontzettend duur geworden hopelijk wordt dit snel anders.

Snel geregeld

Snel geregeld
En bij thuis komst bleek er een vensterbank niet de juiste afmeting te hebben de werd gelijk kosteloos toe gestuurd

2022年6月24日

Vensterbank Shop BV からの回答

Goedemiddag Michel, Bedankt voor uw review. Foutje kan per ongeluk gebeuren, maar hebben we inderdaad snel opgelost.

Een tevreden klant!

Snelle levering van een vensterbank sample, en ook snel een reactie op een ingestuurde vraag die ik had.

2022年6月14日

Vensterbank Shop BV からの回答

Bedankt Ingrid, voor deze 5 sterren review.

Vensterbank op maat besteld

Vensterbank op maat besteld, super snelle levering, boven verwachting 👍🏻

2022年6月1日

Vensterbank Shop BV からの回答

We zijn echt heel erg blij met deze uitstekende review. Dank u voor de moeite te nemen.

5つ星のうち3の評価

Spul is prima toen we het op kwamen…

Spul is prima toen we het op kwamen halen moesten we wachten het moest nog worden gezaagd. Beetje slordig. Gevraagd hoe de bevestiging was op hout moesten we maar vragen in een bouwmarkt een raar advies voor een bedrijf die hetverkoopt en ook plaatst geen beste beurt!!!!

2022年5月15日

Vensterbank Shop BV からの回答

We zijn blij om te horen dat u het materiaal goed vind. Betreft het wachten op de bestelling dit vonden wij ook jammer, ivm de piek drukte van het hoog seizoen liep de planning uit. betreft de montage ons advies is vaak dit bij de bouwmarkt na te vragen aangezien wij geen montage doen, en er komen elk jaar nieuwe montage producten uit waar wij niet altijd van op de hoogte zijn aangezien wij ons bezig houden met natuursteen. vandaar dat dit ons beste en eerlijkste advies is. we hopen in ieder geval dat u tevreden bent met het eind resultaat van uw verbouwing.

5つ星のうち4の評価

Geleverde vensterbanken waren niet…

Geleverde vensterbanken waren niet dezelfde als opgestuurd proefstukje.
Na contact is het goed opgelost.

2022年4月26日

Vensterbank Shop BV からの回答

Goedemorgen K Slager, Gelukkig zijn we samen tot een goede oplossing gekomen en zien we jullie graag terug in de toekomst. Met vriendelijke groet, Vensterbank-Shop.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。