Venstershop.nl Kunststof En Aluminum Kozijnen レビュー 17

3.7

企業情報

1. 建材提供業者

当該企業による記述

Venstershop is jouw leverancier van kunststof, aluminium, stalen en houten kozijnen met bijbehorende accessoires. Als aannemer, inkoper, architect of projectontwikkelaar bestel je de voor jouw project gewenste kozijnen met ons eenvoudige 7 stappenplan. Wij leveren je vervolgens de door jou gekozen, hoogwaardige kwaliteit kozijnen, waarvan jouw klanten, bij goed onderhoud, jarenlang kunnen genieten. Samen leveren we hiermee een bijdrage aan een duurzame wereld. ---Eenvoud en gemak--- Iedere opdrachtgever heeft eigen wensen t.a.v. kozijnen. Dat weten wij uit ervaring. Je wilt rekening houden met de wensen van de opdrachtgever én kwaliteit leveren. Deze combinatie vind je bij Venstershop.nl. In één webshop diverse soorten kozijnen, van goede kwaliteit, vensters op maat samen te stellen en op jouw werk geleverd. Hoe fijn is dat!--- Met onze jarenlange bouwervaring en -kennis, weten wij dat gemak jouw voordeel is. Daarom delen wij via venstershop.nl onze kennis over de soorten kozijnen, de levensduur, het onderhoud en welke accessoires nodig zijn. Je hoeft niet verder te zoeken.--- Wij werken met leveranciers op wie wij kunnen vertrouwen. Om jou precies die kozijnen te leveren die jij wenst, zonder dat het proces van bestellen tot leveren jou veel energie en tijd kost.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Voor de verbouwing van mijn huis in…

Voor de verbouwing van mijn huis in Odijk heb ik onlangs kozijnen besteld bij Venstershop. De communicatie verliep vlot en duidelijk, en de kozijnen zijn netjes geleverd. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat.

2025年7月25日

Venstershop.nl Kunststof En Aluminum Kozijnen からの回答

Bedankt voor de mooi review

Topbedrijf

Levering duurde uiteindelijk vrij lang. Half juni besteld en half juli was het raam pas klaar. Desondanks goede ervaring met venstershop.

Pluspunten: 1) goed contact met het bedrijf/klantvriendelijk, 2) scherpe prijzen, 3) gekozen voor ophalen maar ze bezorgden het gratis bij mij thuis

Minpunten: 1) levering duurde lang

2025年7月19日

Venstershop.nl Kunststof En Aluminum Kozijnen からの回答

Bedankt voor de review, het kozijn wat u bestelde groen aan de Buiten zijde en trippel glas. is 4 weken een normale levertijd. Fijn dat u er blij mee bent.

5つ星のうち5の評価

Recentelijk kozijnen besteld bij…

Recentelijk kozijnen besteld bij Venstershop.nl en ik ben tevreden! De bestelling werd netjes binnen de levertijd geleverd, zonder enige problemen. De kozijnen zijn van topkwaliteit en precies zoals verwacht. Het hele proces verliep soepel, en de communicatie was duidelijk en prettig. Kortom, een fijne samenwerking zonder klachten. Zeker een aanrader!

2025年1月31日
5つ星のうち3の評価

We hebben hier onze raamkozijn besteld…

We hebben hier onze raamkozijn besteld deze moet nog geleverd worden er wordt wel om een review gevraagd zowel positief als negatief maar dat kunnen we nog niet beoordelen omdat het nog niet is geleverd dus zodra het is geleverd kan pas een beoordeling plaatsen ik hoop voor hun en mij een positief bericht. Mevrouw Scheerder uit Elst

2025年1月9日

5つ星のうち2の評価

Goed in opstarten, slecht in afleveren.

Vakkundige eerste indruk van eigenaar, opnemen klus en vertalen in offerte verliep soepel. Ook prettige en nette werklieden in en om huis. Helaas gingen er een aantal dingen mis, dat kan natuurlijk gebeuren. Maar het overleg ging daarna erg, erg moeizaam. Niet terugbellen, afspraken niet nakomen en uiteindelijk na ruim een half jaar (klus zou een week duren) is het 'af'. Er heeft geen oplevering plaatsgevonden. Wel sturen ze meteen na werkzaamheden facturen, zonder een betaaltermijn, waarvan verwacht wordt dat je ze direct (op de dag van ontvangst factuur) betaalt. Kortom, dit bedrijf is geen aanrader wat mij betreft.

2025年1月14日

Venstershop.nl Kunststof En Aluminum Kozijnen からの回答

Er is door u vacuum glas besteld, dit geeft helaas een verlengde levertijd. WE hebben opgeleverd en een ventilatie rooster in een andere ruit gezet. We hebben alles netjes afgerond, en daar hoort dan ook betaling bij.

Onbetrouwbaar

Je spreekt een prijs af, dan kom je langs en vervolgens is de prijs 400 euro hoger. Dit type komt nogal nonchalant over, tijd voor een ander baantje denk ik.

2025年1月6日

…Wij raden niemand aan.

Wij willen graag alle kozijnen laten vervangen met kunststof kozijnen.
Venstershop gebeld om afspraak te maken voor inmeet, wanneer medewerker telefoon opneemt hoor alleen maar "JA" niet zich voorstellen helemaal niets vond ik heel onfatsoenlijk.
Uiteindelijk overgestapt naar andere bedrijf.
Wij raden niemand aan.

2024年6月4日

Venstershop.nl Kunststof En Aluminum Kozijnen からの回答

Wij vinden het jammer dat u ons zelf niet benaderd, en verteld over ervaringen. Ik zie dat u alleen negatieve ervaringen deelt, gezien de rest van uw reviews.

Oplichters!!!

Niet mee in zee gaan, oplichters!!! Kozijnen zouden met 4/5 weken geleverd worden. Inmiddels 14 weken verder en nog niks gehoord.
Je wordt niet op de hoogte gehouden en inmiddels wordt er niet meer gereageerd op berichten en nemen ze de telefoon niet meer op.

2024年8月26日
5つ星のうち2の評価

De communicatie was belabberd

De communicatie was belabberd. Er wordt telefonisch opgenomen met' Ja?'. Gaf ons niet zo'n prettig gevoel. We werden gebeld over een aflevering in Rotterdam terwijl wij in Drenthe wonen. Het geeft ons de indruk van een rommelige organisatie. Product was wel naar wens. Maar zullen hier niet weer bestellen.

2023年5月15日

Venstershop.nl Kunststof En Aluminum Kozijnen からの回答

is jammer dit te horen over het telefoon gebruik, wij zullen er aan werken. maar wij weten niet dat er kozijnen afgeleverd zijn Rotterdam, terwijl het naar Drenthe geleverd zou moeten?

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。