Bureau massief Sheesham met zwart metalen U- poten besteld. Geschatte levertijd 2 tot 3 weken onder voorbehoud. Bureau kwam al met nog GEEN 2 weken, wat was dit een geweldige verrassing! Prima verpa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wij hadden deze week een afspraak met zaakvoerder Jurgen om een set kookpotten en pannen aan te kopen. Na een bezoek aan de toonzaal blijkt dat het aanbod veel ruimer is dan wat de website prijsgeeft.... ãã£ãšèŠã
De tweedelige salontafel set Fusion Hoogglans Wit is net een flashback terug naar de jaren '70. Terug naar de zitkuil met hoogpolig bruin tapijt en daarop precies zo een salontafel. Uitstekend en p... ãã£ãšèŠã
Geweldig mooi TV meubel besteld (Mystic acacia). We hebben wat mailtjes ontvangen van Ventura Design dat de levering vertraagd zou zijn. Dat was jammer, maar al snel kwamen we erachter dat dit voor he... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Moderne Design meubelen & woonaccessoires met de laagste prijs garantie van Nederland & België!
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prachtige meubels voor een scherpeâŠ
Prachtige meubels voor een scherpe prijs. Paprika afwikkeling en bezorging.
Mooie bureaustoel
Mooie bureaustoel, makkelijk in elkaar te zetten. Snel antwoord op een paar vragen over levering.
Snelle levering. Degelijk verpakt.
Schroeven ontbraken. Werden snel nagestuurd.
Prima service.
Erg tevreden met het product.
Top aankoop
Heel tevreden met mijn vloerlamp en communicatie na de vraag te hebben gesteld over de levering en levertijd.
mooi product en alles op tijd.
Duidelijke afspraken, levering binnen de tijd en een mooi procuct. Kortom niets op aan te merken.
De producten zijn kwaliteit en het pakket is een goede ingepakt.
De producten zijn op tijd gekomen en heel goede kwaliteit.Ik ben er heel tevreden.
Top kwaliteit
Top kwaliteit ! Snel en met respect geleverd. Doe zo verder.
Zeer teleurstellende ervaring
Zeer teleurstellende ervaring met Ventura Design.
Er werd bevestigd dat de levering zou plaatsvinden, waardoor ik de hele dag thuis ben gebleven. Niemand is komen opdagen en ik heb niets gehoord: geen telefoontje, geen bericht, geen update.
Later kreeg ik te horen dat er zogezegd een tweede planning was ingepland, terwijl dit nooit duidelijk gecommuniceerd is. Tot mijn verbazing wilden ze bij levering â¬40 extra aan de deur vragen.
Vlot en vriendelijk
Vlotte aankoop, vermelde leveringstermijn klopt, goed materiaal, vriendelijke communicatie kortom alles zoals het hoort! Heel blij met onze aankoop!
Goede prijs, snel, vriendelijk
Goede prijs. En omdat we relatief in de buurt woonden (half uur rijden), kwamen ze de set zelf in een busje brengen. Goedkoper voor hen natuurlijk, maar wij hadden 'm de volgende dag bij ons in de achtertuin. Vriendelijke bezorger ook!
The products are great quality but theâŠ
The products are great quality but the installation and design is not ideal when it came to our wooden shelves. Other than that great products and solid support. Thanks.
Not as shown in pictures
Not as shown in pictures. Very cheap Chinese knockoff that they charged more than twice the price for the original eBay listing I found after seeing the company name on the box. Very flimsy, poorly made, many bolts and screws not aligned. Expect I will have to replace soon. Further to this it took over a month to deliver when at checkout it was days. Really disappointed....
Heerlijke lounge set
Heerlijke lounge set die in meerdere configuraties kan worden neergezet. Ombouwen is een fluitje van een cent. Wij kozen voor de dubbele loungebank
Laagste prijs garantie, helaas.
Slechte ervaring
Zij bieden laagste prijs garantie + gratis verzending boven de â¬50,-. (In hun banner bovenaan website, geen adders onder het gras. Er staat namelijk nergens een asterix)
Ik vind het product op een gelijkaardige website â¬100,- goedkoper en contacteer hen vervolgens.
De correspondente bleef maar hameren op hun 'gratis' verzending en dat de andere website verzending aanrekend.
Daar draait het helemaal niet om, het product is â¬100,- goedkoper, ik zou volgens de laagste prijs garantie het product dus aan die prijs moeten krijgen MET gratis verzending boven de â¬50,- aankoopbedrag. Nu is de correspondentie stilgevallen en hoor ik er niets meer van.
Slechte communicatie, zeker niet tevreden hierover.
Vandaag naar Ventura gegaan en was bestâŠ
Vandaag naar Ventura gegaan en was best echt onder de indruk van het mooie en goede materiaal wat ze allemaal hebben. Heb dan ook 2 dingen aangekocht en kijk uit naar de levering. Enige minpuntje wat ik spijtig vind is dat als je iets wil alles in ene keer moet nemen en achteraf niet meer kan/mag teruggaan... Dat gaat wel beetje m'n verstand te boven. Als je bijvoorbeeld uw hele inboedel wil vernieuwen kan je niet zeggen van... Ik kom volgend jaar of als er terug beetje gespaard is terug. Ik hoop dat hier wel verbetering in zal komen, want als klant wil je top kwaliteit, als verkoper wil je verkopen, geef dan ook ten alle tijden die kans.
Goeie service
Vandaag een goeie service bekomen ivm onze salon
Met veel dank aan onze verkoopster Patsy Vankerschaver .
Dikke merci en doe zo verder
Grtjes Ginette en Rik
I bought a Tori Cloud bed in the kingâŠ
I bought a Tori Cloud bed in the king size. The bed is smaller than a king, to the point that my standard king sized mattress doesnât fit on the bed. The product is not as advertised, and does not suit the advertised purpose.
Helaas een ander tafelblad geleverd danâŠ
Helaas een ander tafelblad geleverd dan de aangevraagde, maar na heel goed overleg, kon ik kiezen tussen twee opties. Terug sturen of korting.
Ik heb voor de korting gekozen en geen spijt van!
Al met al, heel netjes geholpen, hartelijk dank!
Prachtige loungezetel
Wat zijn wij blij met onze loungezetel van Ventura design. Ik stond er een beetje spectisch tegenover om deze online te bestellen maar dit is heel vlot gegaan. Steeds een snelle respons gekregen, snelle en vlotte levering maar vooral een zetel van goede kwaliteit !
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ