レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bureau massief Sheesham met zwart metalen U- poten besteld. Geschatte levertijd 2 tot 3 weken onder voorbehoud. Bureau kwam al met nog GEEN 2 weken, wat was dit een geweldige verrassing! Prima verpa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hadden deze week een afspraak met zaakvoerder Jurgen om een set kookpotten en pannen aan te kopen. Na een bezoek aan de toonzaal blijkt dat het aanbod veel ruimer is dan wat de website prijsgeeft.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De tweedelige salontafel set Fusion Hoogglans Wit is net een flashback terug naar de jaren '70. Terug naar de zitkuil met hoogpolig bruin tapijt en daarop precies zo een salontafel. Uitstekend en p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Geweldig mooi TV meubel besteld (Mystic acacia). We hebben wat mailtjes ontvangen van Ventura Design dat de levering vertraagd zou zijn. Dat was jammer, maar al snel kwamen we erachter dat dit voor he... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店

圓該䌁業による蚘述

Moderne Design meubelen & woonaccessoires met de laagste prijs garantie van Nederland & België!

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring met Ventura Design.
Er werd bevestigd dat de levering zou plaatsvinden, waardoor ik de hele dag thuis ben gebleven. Niemand is komen opdagen en ik heb niets gehoord: geen telefoontje, geen bericht, geen update.

Later kreeg ik te horen dat er zogezegd een tweede planning was ingepland, terwijl dit nooit duidelijk gecommuniceerd is. Tot mijn verbazing wilden ze bij levering €40 extra aan de deur vragen.

2026幎2月6日

Goede prijs, snel, vriendelijk

Goede prijs. En omdat we relatief in de buurt woonden (half uur rijden), kwamen ze de set zelf in een busje brengen. Goedkoper voor hen natuurlijk, maar wij hadden 'm de volgende dag bij ons in de achtertuin. Vriendelijke bezorger ook!

2025幎11月29日
5぀星のうち1の評䟡

Not as shown in pictures

Not as shown in pictures. Very cheap Chinese knockoff that they charged more than twice the price for the original eBay listing I found after seeing the company name on the box. Very flimsy, poorly made, many bolts and screws not aligned. Expect I will have to replace soon. Further to this it took over a month to deliver when at checkout it was days. Really disappointed....

2025幎8月29日
5぀星のうち1の評䟡

Laagste prijs garantie, helaas.

Slechte ervaring
Zij bieden laagste prijs garantie + gratis verzending boven de €50,-. (In hun banner bovenaan website, geen adders onder het gras. Er staat namelijk nergens een asterix)
Ik vind het product op een gelijkaardige website €100,- goedkoper en contacteer hen vervolgens.
De correspondente bleef maar hameren op hun 'gratis' verzending en dat de andere website verzending aanrekend.
Daar draait het helemaal niet om, het product is €100,- goedkoper, ik zou volgens de laagste prijs garantie het product dus aan die prijs moeten krijgen MET gratis verzending boven de €50,- aankoopbedrag. Nu is de correspondentie stilgevallen en hoor ik er niets meer van.
Slechte communicatie, zeker niet tevreden hierover.

2025幎8月27日
5぀星のうち5の評䟡

Vandaag naar Ventura gegaan en was best

Vandaag naar Ventura gegaan en was best echt onder de indruk van het mooie en goede materiaal wat ze allemaal hebben. Heb dan ook 2 dingen aangekocht en kijk uit naar de levering. Enige minpuntje wat ik spijtig vind is dat als je iets wil alles in ene keer moet nemen en achteraf niet meer kan/mag teruggaan... Dat gaat wel beetje m'n verstand te boven. Als je bijvoorbeeld uw hele inboedel wil vernieuwen kan je niet zeggen van... Ik kom volgend jaar of als er terug beetje gespaard is terug. Ik hoop dat hier wel verbetering in zal komen, want als klant wil je top kwaliteit, als verkoper wil je verkopen, geef dan ook ten alle tijden die kans.

2025幎8月24日

Prachtige loungezetel

Wat zijn wij blij met onze loungezetel van Ventura design. Ik stond er een beetje spectisch tegenover om deze online te bestellen maar dit is heel vlot gegaan. Steeds een snelle respons gekregen, snelle en vlotte levering maar vooral een zetel van goede kwaliteit !

2025幎7月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス