Veras Verden ydede den bedste service pr. Telefon og ved efterfÞlgende bestilling af varer. Varen var pakket ind pÃ¥ smukkeste vis til gave. SÃ¥ professionelt. Hurtig expedition. Modtager af ga... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dejlige specialiteter og andre spÊndende sager du ikke finder alle steder. Med andre ord, her finder du noget alle andre ikke har. Meget stort udvalg til okay priser. Mega hurtig levering og pakket... ãã£ãšèŠã
Bedste online oplevelse ever - blev kontaktet af den flikeste mand, som ville sikre sig at jeg rettelig ikke Þnskede at varen blev pakket ind som gave - bestilte fredag 22/12 kl. 9.31. Og fik pakken a... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte 2 smÃ¥ ting, som jeg skulle bruge til en gave. De tilbyder gratis indpakning, hvilket jeg benyttede mig af. Jeg har modtaget de fineste 2 smÃ¥ pakker, som jeg glÊder mig til at give. Super... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Om os Veras Verden er en unik inspiration og oplevelse for alle, der sÊtter pris på design, delikatesser, brugskunst og interiÞr. Det nemmeste ville vÊre at kalde Veras Verden en livsstilsbutik, men den er så meget mere. Vera er vores skÞnne regnbuebarn, og alle varer i butikken reprÊsenterer vÊrdier, som vi Þnsker, at både Veras verden og alle andre bÞrns verden bygges på nu og fremover. Varerne i Veras Verden er valgt ud fra vÊrdier som fair trade, stoltheden ved godt håndvÊrk, venskaber, mangfoldighed, passion, nÊrhed, hÞj kvalitet, godt design og bÊredygtighed. En meget stor del af produkterne i Veras Verden finder du kun hos os og ingen andre steder i Danmark. De fleste producenter har vi selv fundet og besÞgt på vores rejser i udlandet. Veras Verden mikser åbne dÞre mod verden med kÊrligheden til det nÊre. Vi er langt fra de eneste i vores nabolag, der lÊgger vÊgt på kvalitet og design i alt, hvad vi gÞr. Naturen omkring Veras Verden er inspiration for mange kreative, passionerede kunsthåndvÊrkere og producenter af delikatesser. Ud over vores internationale kvalitetsprodukter finder du derfor sÊrligt udvalgte varer, som er fremstillet helt lokalt. Oplev Veras Verden i webshoppen og i vores fysiske butik på SydsjÊlland, en lille times kÞrsel syd for KÞbenhavn. ForkÊl dig selv og dine gÊster med en udflugt til vores butik, og kombiner turen med flere unikke oplevelser ved at besÞge de populÊre attraktioner Skovtårnet på Camp Adventure og Gisselfeld Kloster, som er vores naboer. Kommer du én gang, så ses vi sikkert igen. Velkommen til Veras Verden Nicolaj, Jimmi og Vera
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Alt var i orden ð
Hurtig fremsendelse
Hurtig fremsendelse. En enkelt vare var skadet, men blev erstattet med ny vare inden for et par dage. Virkelig god service ðððŒ
Hurtig ekspedition og fin indpakning afâŠ
Hurtig ekspedition og fin indpakning af den bestilte vare
Kunne ikke finde varen andre steder iâŠ
Kunne ikke finde varen andre steder i DK
Fin service
Super effektiv og hurtig service
Hurtig bestilling og levering.
LÊs og lÊr
Allerede dagen efter jeg havde anmeldt en fejl på en krus modtog jeg et nyt. Her er noget at lÊre om effektivitet og service for mange webshops!!
Veras Verden ydede den bedste serviceâŠ
Varen var pakket ind på smukkeste vis til gave. Så professionelt.
Hurtig expedition.
Modtager af gaven var meget begejstret for indpakning og for indholdet, som var puden med de to påske harer.
Tak for fin service.
Det er lÊkkert påskeslik
Det er lÊkkert påskeslik. Rigtig fint til bÞrn og barnlige sjÊle.
Hyggeligt med den lille personlige påskehilsen.
SÃ¥ var det meget hurtig betjening og alt var i god stand da det kom frem.
En spÊndende webshop
En spÊndende webshop, nem at handle pÃ¥, hurtig levering- og nu skÞnne krus pÃ¥ mit bord ð¥°
Godt produkt. Hurtig levering.
Det er fantastiske krydderier. Kan bruges i rigtig mange forskellige retter. BÃ¥de kartofler, gryderetter, kylling. Det giver lige den sidste gode smag.
Fantastisk kundeservice og hurtig levering.
Jeg skulle bruge produktet som gave til dagen efter og noterede det. De vendte tilbage og sagde at den var sendt, plus de havde pakket den ind. Super service! P
Virkelig tilfredsstillende indpakning
Jeg kÞbte et knivslibesÊt som gave til min sÞn. Indpakningen var enestående og den vedlagte fÞdselsdagshilsen var fin og håndskreved. Super tilfredstillende handlel. VH Peter
Har netop hentet min bestilling hosâŠ
Har netop hentet min bestilling hos pakkeposten. Alt i skÞnneste orden - og den 5. stjerne er for et stykke lÊkkert mundgodt. Prikken over iâet, tak.
Rigtig god service. De åbnede op for bestilling af en vare der ikke var på lager, fordi jeg gerne ville vente på varen, og kunne så bestille den. De kontaktede mig igen, for at hÞre om jeg stadig var interesseret, da de fik varen på lager. Kan klart anbefale alle at handle ved Veras Verden
Fin oplevelse
Fin oplevelse, fik rabat på fÞrste kÞb og modtog hurtigt varen, som også levede op til forventningerne.
Perfekt unik vare med sikker levering
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã