Verdo レビュヌ 1,062

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig god oplevelse fra start til slut. InstallatÞren var super flink og nede pÃ¥ jorden, og man kunne mÊrke, at han havde styr pÃ¥ det, han lavede. Han kom til tiden, arbejdede effektivt og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores ladeboks har nu vÊret defekt i over 3 mÃ¥neder, og pÃ¥ trods af adskillige rykkere sker der absolut ingenting. Hver gang vi kontakter dem, fÃ¥r vi det samme standardsvar: "Vi er kede af det",... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har i dag fÃ¥et monteret en Zaptec bil lader. MontÞren kom til tiden og arbejdet blev udfÞrt omhyggeligt, til vores fulde tilfredshed. Inden han kÞrte, fik jeg en god intro til ladeboksen. Kan kun a... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fik lader sat på Jagtvej 50 i Hammel virkelig hjÊlpsom og dygtig elektriker kan varmt anbefale Verdo kundeservice er også flinke til at hjÊlpe

䌁業情報

1. 発電䌚瀟
  2. 電力䌚瀟
  3. 電気自動車充電スタンド
  4. グリヌン ゚ネルギヌ提䟛業者
  5. 熱゚ネルギヌ䌚瀟
  6. 氎道事業䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Verdo er et dansk elselskab, der har positioneret sig som en fÞrende aktÞr inden for grÞn energi og bÊredygtige lÞsninger. Vi har taget en proaktiv rolle i den grÞnne omstilling og tilbyder et bredt udvalg af grÞnne energilÞsninger til både private og erhvervslivet. En af vores satsninger er salg af ladestandere til elbiler. Som et grÞnt elselskab er Verdo dedikeret til at reducere CO2-udledningen og fremme brugen af vedvarende energi. Vi tilbyder deres kunder en bred vifte af grÞnne el-produkter, herunder el fra solenergi, vindenergi og vandkraft. Ved at skifte til grÞn strÞm fra Verdo kan vi bidrage til at mindske dit klimaaftryk og samtidig stÞtte en mere bÊredygtig fremtid. Verdo er også engageret i at fremme elbilindustrien og elektrisk mobilitet. Vi har etableret os som en vigtig leverandÞr af ladestandere til elbiler og infrastruktur til elbilopladning. Vi tilbyder et bredt udvalg af ladestandere til forskellige formål, herunder offentlige ladestationer, private hjem og virksomheder. Med Verdo's ladestandere kan du oplade dine kÞretÞjer nemt og bekvemt. Ladestanderne er designet til at vÊre effektive og pålidelige og sikrer, at elbilerne får den strÞm, de har brug for. Desuden arbejder vi på at udvide ladestationsnetvÊrket for at sikre, at der er tilstrÊkkelig kapacitet til at imÞdekomme den stigende efterspÞrgsel efter elbilopladning. Verdo - et grÞnt skridt foran - sammen

Vi vil vÊre et grÞnt skridt foran - sammen

圓該䌁業による蚘述

Verdo's mission
Vi driver og udvikler bÊredygtig kritisk infrastruktur til gavn for kunder og fremtidens samfund - med udgangspunkt i varme, vand, el og teknisk infrastruktur. NÞgleordene i vores mission er bÊredygtig, kunder og samfund. Det er dét og dem, vi er her for. Vi skal sÞrge for kritisk infrastruktur til vores kunder, og vi skal gÞre det bÊredygtigt til gavn for fremtidens samfund og de nÊste generationer.
Verdo's vision
I Verdo arbejder vi hver dag for mere bÊredygtige lÞsninger, så vi kan sÊtte et grÞnt aftryk på fremtiden. Vi vil vÊre et grÞnt skridt foran - sammen. Dét betyder, at vi hele tiden sÞger at optimere vores lÞsninger til endnu mere bÊredygtige teknologier, uden det har en negativ konsekvens for vores kunder. Og vi ved, at vi kan rykke den grÞnne omstilling, når vi samarbejder. Derfor er vores vision ikke noget, vi kan opnå alene. Det skal gÞres sammen.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

1062件のレビュヌ

Fik lader sat på Jagtvej 50 i Hammel

2026幎4月17日

Hej Anders

Vi er glade for at hÞre om din positive oplevelse med installationen, og vores kundeservice. Tak for din anbefaling og feedback, god weekend.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse fra start til slut.

InstallatÞren var super flink og nede på jorden, og man kunne mÊrke, at han havde styr på det, han lavede. Han kom til tiden, arbejdede effektivt og tog sig samtidig tid til at forklare tingene undervejs, så jeg fÞlte mig helt tryg i processen.

Installation af ladeboksen gik glat, og det hele ser pÊnt og ordentligt ud bagefter. Ingen rod eller halve lÞsninger.

Alt i alt bare en rigtig positiv oplevelse. Jeg vil helt klart anbefale dem til andre.

2026幎4月14日

Hej Jakob

Vi er glade for at hÞre om din positive oplevelse. Det er dejligt at vide, at installatÞren var hjÊlpsom og grundig, og at du er tilfreds med installationen af ladeboksen.

Tak for din anbefaling.

Hilsen Sarah - Verdo

Ustabil lader, med minimum service.

Jeg kan ikke anbefale ladeboks til elbil gennem Verdo. Det sker meget ofte, at den ikke starter med at lade om natten, når man har tidsindstillet den. Så ingen strÞm på bilen om morgenen når man skal bruge den. Andre gange stopper den med at lade efter en time, men starter ikke igen.
Har kontaktet dem flere gange, og hver gang fÃ¥r man samme svar. “Vi fjernopdatere lige, og sÃ¥ skal du bare genstarte laderen”. Det har aldrig hjulpet, og jeg har mine tvivl om de overhovedet gÞr noget, eller om de bare skriver det?

Har også snakket med dem fÞr nytår, hvor de skrev, at de havde problemer med Telenor, som driver simkortet i boksen. Det skulle efter sigende vÊre fixet slut januar, men det er altså de samme problemer, jeg oplever så sent som i dag.

Jeg er selv på udkig efter en anden udbyder med en mere stabil lader.
Kan bestemt ikke anbefale dem.

2026幎4月14日

KÊre Christoffer

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at hÞre om de udfordringer, du oplever med din ladeboks. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give.

Vi vil meget gerne undersÞge sagen nÊrmere og hjÊlpe dig med at finde en lÞsning. DesvÊrre har vi ikke mulighed for at identificere din installation ud fra anmeldelsen her. Derfor vil vi bede dig kontakte vores kundeservice med flere oplysninger, såsom navn, adresse eller kundenummer, så vi kan finde din sag i vores system.

Når vi har de nÞdvendige oplysninger, kan vi gennemgå forlÞbet, kontrollere din ladeboks og sikre, at der bliver taget hånd om problemet korrekt.

Vi ser frem til at hÞre fra dig, så vi kan hjÊlpe dig videre.

Super tekniker/elektriker

OpsÊtning af elstander skete med stor professionalitet. Tekniker venlig og meget serviceminded

2026幎4月10日

Hej Erik

Vi er glade for at hÞre, at du oplevede professionel opsÊtning og venlig betjening. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Karina - Kundeserviceleder

3 måneder med defekt ladeboks

Vores ladeboks har nu vÊret defekt i over 3 måneder, og på trods af adskillige rykkere sker der absolut ingenting.

Hver gang vi kontakter dem, får vi det samme standardsvar: "Vi er kede af det", men der er ingen handling bag ordene. Der er ingen status på udbedring, ingen tidsplan og ingen lÞsning.

Kan på nuvÊrende tidspunkt ikke anbefale Verdo til andre, der Þnsker en driftssikker ladelÞsning og en levenradÞr der tager ansvar, når teknikken svigter.

2026幎4月7日

KÊre KP

Tak for din anmeldelse – og jeg er virkelig ked af at hÞre om din oplevelse.

Jeg forstår fuldt ud din frustration over manglende opfÞlgning og konkrete lÞsninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder, og jeg beklager, at vi ikke har levet op til dine forventninger i denne sag.

Jeg vil meget gerne se nÊrmere på din situation og hjÊlpe med at få sagen videre hurtigst muligt. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice og bede om at blive stillet videre til mig, så jeg kan tage hånd om din sag personligt.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og håber, at vi kan få rettet op på din oplevelse.

Karina - Kundeserviceleder.

Kontakt og support.

Kontakt og support.
Jeg ringer til Verdo's kundekontakt nummer og efter at have udfÞrt de valg deres voice response system stiller, bliver jeg sat til at vente.
Jeg bliver oplyst om 8 minutters ventetid og efter ca 15 minutter, så lÊgges "rÞret" på, altså uden at have fået kontakt med en person, så afbryder de forbindelsen.

2026幎3月26日

Hej Lars

Vi beklager meget, at du oplevede så lang ventetid og efterfÞlgende afbrydelse. Vi tager din oplevelse alvorligt og vil undersÞge, hvad der forårsagede problemet, så vi kan forbedre vores kundeservice.

Hilsen Sarah - Verdo

Vi har i dag fået monteret en Zaptec

Vi har i dag fået monteret en Zaptec bil lader. MontÞren kom til tiden og arbejdet blev udfÞrt omhyggeligt, til vores fulde tilfredshed. Inden han kÞrte, fik jeg en god intro til ladeboksen. Kan kun anbefale Verdo lade.

2026幎3月18日

Hej Dorte

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med installationen af din Zaptec lader. Tak for din positive feedback om montÞrens omhyggelighed og introduktionen til ladeboksen. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling!

Verdo top service

Kan kraftig anbefale Verdo med ladestander til elbil. Derudover en meget god og informativ service.

2026幎3月18日

Hej Torben

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores ladestander til elbiler og informative service. Tak for din anbefaling og positive feedback!

Altid hÞflig

Altid hÞflig, hurtig betjening og forklaring pÃ¥ tingene 😊

2026幎3月11日

Hej Kristian

Vi er glade for at hÞre, at du oplevede hÞflig og hurtig betjening med gode forklaringer. Mange tak for din positive feedback.

God dag. Sarah- Verdo

Professionel montÞr arbejde

Professionel, omhyggelig , serviceminded og meget sympatisk montÞr. Kan absolut anbefales.

2026幎3月11日

Hej Per

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores montÞr. Tusind tak for din anbefaling og positive tilbagemelding.

Dygtig medarbejder

Dygtig medarbejder, lÞste problematikken det hele fungerer perfekt.

2026幎3月6日

Hej Heidi

Vi er glade for at hÞre, at en medarbejder lÞste problemet, og at alt fungerer perfekt nu. Mange tak for din positive feedback!

Tommel op herfra.

Tommel op herfra.
Jeg mener han hed Lasse og der blev svaret kort og prÊcis på mine spÞrgsmål.
SÃ¥ det var helt i vinkel.

2026幎3月3日

Hej Jacob
Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse, og at dine spÞrgsmål blev besvaret prÊcist. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Elendig app og selvbetjeningslÞsning

Elendig app og selvbetjeningslÞsning!

NÃ¥r jeg forsÞger at logge ind i “Mit Verdo” om det er vi app’en eller via jeres hjemmeside, sÃ¥ fÃ¥r jeg som oftest den samme fejl:
“Fejl ved login
Der opstod desvÊrre en fejl ved dit login”

Det kunne måske vÊre en idé at kigge på disse lÞsninger, og få den til at virk ordenligt, hvis kunderne skal forblive hos jer - det tegner jo på (endnu et) underskud for regnskabet i 2025, så måske det var vÊrd at yde en ekstra indsats for at beholde jeres kunder..

2026幎2月21日

Hej Michael

Tak for din anmeldelse – vi beklager den oplevelse, du har haft med Mit Verdo. Det er selvfÞlgelig ikke godt nok, nÃ¥r login ikke fungerer som det skal.

Vi er opmÊrksomme på udfordringerne og arbejder på forbedringer. Der er en ny og forbedret app på vej, som skal give en mere stabil og brugervenlig oplevelse.

Indtil da er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjÊlper vi dig gerne.

Karina - Verdo

ImÞdekommende og hjÊlpsom medarbejder i

ImÞdekommende og hjÊlpsom medarbejder i telefonen. Hurtig opfÞlgning og god kommunikation.

2026幎2月16日

Hej Allan

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder. Tak for din positive feedback og for at dele din oplevelse.

God og venlig betjening

God og venlig betjening, men irriterende at men ikke kan få svar,
og skal vente på Home Charge igen igen selv om de selv har vÊret med til at oprette appen, der ikke virker igen igen igen

2026幎2月6日

Hej Anne

Vi beklager ulejligheden med appen og ventetiden. Vi tager din feedback alvorligt og arbejder på at forbedre vores service og app-funktionalitet. Tak for din tålmodighed.

Mega go kundeservice

Mega go kundeservice. Meget positiv og hjÊlpsom personale. Go priser.

2026幎2月13日

Hej Esben

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice og priser.

Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

God dag
Sarah - Verdo