レビュアーのコメントを見てみましょう
Enkele weken geleden is onze voor en achtertuin aangelegd door Verdonk Tuinaanleg. We hadden enige haast met de tuin van onze nieuwbouw woning en gelukkig kon hij snel bij ons terecht. Ze gi... もっと見る
Hans en Dani van verdonktuinaanleg hebben hun uiterst best gedaan om mijn droom tuin te realiseren. Heb heel de zomer er nog van kunnen genieten. Echt een top ervaring gehad met het bedrijf !!
企業情報
当該企業による記述
Verdonk tuinaanleg is uw hovenier in zoetermeer en omstreken! Wij realiseren uw droomtuin. Uw tuin onze zorg.
連絡先
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super!
Wij zijn ontzettend tevreden over Verdonk Tuinaanleg! Hans is een man van zijn woord: afspraken worden nagekomen en communicatie verloopt prettig en duidelijk. Wat vooral opvalt is zijn oog voor detail – alles wordt netjes en met zorg afgewerkt.
Daarnaast heeft hij zijn zaken goed op orde en denkt hij actief mee in oplossingen. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, wat het hele traject extra prettig maakt. Kortom, een betrouwbare vakman die wij zeker aanraden!
We hebben een prachtige tuin…
We hebben een prachtige tuin gekregen,Hans en Dani hebben een stukje vakwerk laten zien!
Prachtige tuin
Ik ben heel erg tevreden over Verdonk Tuinaanleg. Ze zijn vriendelijk en je ziet dat ze er verstand van hebben. Het is een prachtige tuin geworden, waar we straks in de zomer lekker van kunnen genieten!
Verdonk Tuinen verbetering fundering verzakt tuinhuis
Verdonk Tuinen heeft onder slechte weersomstandigheden bij ons tuinhuis dat behoorlijk gezakt en scheef stond een fundering te maken waardoor het scheefzakken verholpen is. Het nabij gelegen tegelwerk weer keurig herstraat
Voortuin en Achtertuin
Ze gingen professioneel te werk en zijn ook erg vriendelijk!
We zijn erg blij met het resultaat en zouden Verdonk Tuinaanleg dan ook zeker aanbevelen!
Droomtuin
Deze zomer is onze droomtuin een werkelijkheid geworden! De tuin is netjes betegeld en de schutting is vakkundig geplaatst. Wij zijn erg blij over het resultaat, en zeer tevreden over de manier waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd. We raden Verdonk tuinaanleg zeker aan!
Goed en betrouw en profesioneel werk…
Goed en betrouw en profesioneel werk geleverd, zijn toppers, ben zeer tevreden
Zeer tevreden
Heel erg tevreden met het geleverde werk. Harde werkers en ze geven een eerlijk en goed advies. Ik kan ze zeker aanraden.
Vakantie tuin
Lester valks
19-10-2022
Verdonk tuinaanleg is een Klein bedrijf,maar die twee jongens werkt heel hard,mijn tuin ziet heel erg mooi uit, ik geniet ik mijn tuin gewoon,als je tuin mooi wil maken bel verdonk tuinaanleg,in aanteraden
Heel erg tevreden!
Super werk gedaan!
Heel erg tevreden over de hoveniers, me tuin ziet er weer mooi uit!
De beste!
Tuin is heel mooi achtergelaten! Deze jongens werken hard en nauwkeurig.
Hier moet je terecht komen
Super blij
Professioneel bedrijf!
Professioneel bedrijf dat meedenkt in wat mogelijk is en ook let op je budget. Vriendelijk en houden zich aan de afspraken. Ik kan ze aanbevelen.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。