VerktÞyskuret AS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Genialt konsept! NÃ¥ vet jeg hvor jeg skal lete om jeg trenger ulike verktÞy jeg ikke har og bare vil leie. Lett Ã¥ finne frem i skuret, ryddig og lett forstÃ¥elig epost med instrukser og koder. Tepper... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Veldig enkelt å hente/levere, og gode priser for leie av utstyr. Leide utstyr for vask av sofa, og alt vi trengte var tilgjengelig på utleveringspunktet og fungerte veldig bra. SuperfornÞyd!

5぀星のうち5の評䟡

Dette var/er en veldig praktisk og enkel måte å få tak i og brukt verktÞy som man normalt ikke besitter selv, og til en nokså beskjeden pris. Dette vil jeg gi terningkast 6, og anbefale til andre.

5぀星のうち5の評䟡

Anbefales på det varmeste! Stort utvalg av verktÞy til god pris, og superenkelt å hente på forskjellige steder i Oslo. Utstyret er i topp stand, så her kommer jeg garantert til å leie igjen :)

䌁業情報

5. 掗浄剀提䟛業者
  6. 工具店

VerktÞyskuret AS に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Leie verktÞy og utstyr – enkelt, trygt og dÞgnÃ¥pent

Hos VerktÞyskuret.no kan du leie verktÞy og utstyr enkelt, trygt og nÃ¥r det passer deg – hele dÞgnet, 365 dager i Ã¥ret. VÃ¥re selvbetjente utleiestasjoner gjÞr at du kan hente og levere utstyr uten Ã¥ vÊre avhengig av Ã¥pningstider. All booking skjer pÃ¥ nett, og du mottar dÞrkode og hentelÞsning pÃ¥ e-post etter bestilling.

Hvorfor velge VerktÞyskuret?

• ✔ Åpent 24/7 – 365 dager i Ã¥ret
  • ✔ Selvbetjent henting og levering
  • ✔ Prisgaranti og konkurransedyktige priser
  • ✔ Profesjonelt og godt vedlikeholdt utstyr
  • ✔ Enkelt Ã¥ bestille pÃ¥ nett

Utstyr til alle typer prosjekter

Vi tilbyr verktÞy og maskiner til oppussing, bygg, hagearbeid, rengjÞring og vedlikehold – bÃ¥de for privatpersoner og bedrifter. MÃ¥let vÃ¥rt er Ã¥ gjÞre det enklere og rimeligere Ã¥ leie i stedet for Ã¥ eie.

VÃ¥re lokasjoner

• 📍 Drammen
  • 📍 Asker
  • 📍 Sandvika
  • 📍 Oslo-omrÃ¥det

Hos VerktÞyskuret får du også veiledning fra personer med praktisk erfaring med utstyret vi leier ut. Vi hjelper deg å finne riktig lÞsning til jobben som skal gjÞres.

VerktÞyskuret gjÞr det enkelt Ã¥ fÃ¥ jobben gjort – akkurat nÃ¥r du trenger det.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 62ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk lett å leie utstyr til

Fantastisk lett å leie utstyr til rimelige priser. God informasjon og oppfÞlging, og veldig god kundeservice.
Anbefales på det sterkeste.

2026幎6月25日

VerktÞyskuret AS からの回答

Tusen takk for hyggelige ord. VerktÞyskuret skal vÊre rimeligst, og vi har hÞyt fokus på best kundebehandling :)

5぀星のうち5の評䟡

Godt utvalg, tilgjengelig og billig

VerktÞyskuret har et utrolig stort og variert utvalg av verktÞy som er tilgjengelig dÞgnet rundt og utrolig billig. Vi bruker det så ofte vi kan da vi mye heller vil stÞtte en slik virksomhet fremfor å kjÞpe verktÞy vi vil bruke en sjelden gang.

2026幎6月23日

VerktÞyskuret AS からの回答

Tusen takk for tilbakemeldingen din. VerktÞyskuret.no skal vÊre rimeligst, vi utvider stadig sortimentet og elsker samtidig delingsÞkonomi :)

Dette er supert!

Dette er supert! Trengte murhammer for 20 hull i betongmur. Kun 127,- for leie og veldig enkelt å gjennomfÞre, selv for dame 62:) Kommer til å bruke dere mer!

2026幎6月23日

VerktÞyskuret AS からの回答

Helt fantastisk at du delte din erfaring med VerktÞyskuret.no, at prisen var lav og tjenesten enkel :)

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd med dette leieforholdet

Veldig fornÞyd med dette leieforholdet! Enkelt, raskt, bra utvalg og god pris! Skal benytte meg av VerktÞyskuret flere ganger😁

2026幎6月14日

VerktÞyskuret AS からの回答

Tusen takk for at du delte din erfaring Heidi. Verktyskuret.no skal vÊre rimeligst, og samtidig tilby et enkelt konsept for utleie av verktÞy og utstyr :)

5぀星のうち5の評䟡

Dette er et utrolig godt tilbud midt i

Dette er et utrolig godt tilbud midt i Oslo, hvis man trenger verktÞy i farta. Lekene lett å bestille verktÞy på nett, å hente det. Har leid verktÞy 2 ganger uten problemer. Så dette er min faste verktÞys leverandÞr fra nå av.

VerktÞyskuret AS からの回答

Flott at du deler, dette verdsettes. Vi har åpnet enda en lokasjon i Oslo, med samme lave priser, og enkel tilgang hele dÞgnet :)

5぀星のうち5の評䟡

VerktÞyskuret leverer en enkel og

VerktÞyskuret leverer en enkel og effektiv tjeneste med sine sentralt plasserte lokasjoner med verktÞy.
Leide slissesag til betong og stÞvsuger som hÃ¥ndterer stÞv fra saga. Alt funka finfint fra A-Å, inkludert kundeservice 👍👍
LÞp og lei:)!

VerktÞyskuret AS からの回答

Tusen takk for at du deler! VerktÞuskuret skal vÊre enkelt å bruke og vi setter god kundeservice hÞyt :)

Enkelt og lettvint

Veldig enkel og lettvinn måte å leie godt verktÞy på. Alt gikk knirkefritt selv for oss som prÞvde konseptet for fÞrste gang. Kommer til å leie mer verktÞy av VerktÞyskuret fremover.

2026幎6月12日

VerktÞyskuret AS からの回答

Tusen takk Signe! Flott å hÞre at dere hadde en hyggelig opplevelse av tjenesten vår :)

Enkelt og effektivt opplegg

Enkelt og effektivt opplegg! Fikk også kjapp assistanse (på en lÞrdag) da det dukket opp et spÞrsmål. Veldig fornÞyd og kommer nok til å benytte VerktÞyskuret igjen!

VerktÞyskuret AS からの回答

Takk for hyggelig tilbakemelding. VerktÞyskuret streber etter å vÊre det enkleste og rimeligste tilbudet på utleie av verktÞy og utstyr i Drammen, Asker, BÊrum og Oslo :)

5぀星のうち4の評䟡

Veldig lettvint å leie på den måten

Veldig lettvint å leie på den måten. Fin og ryddig nettside. Rene og robuste maskiner til en rimelig pris.
Det burde vÊre litt bedre merket der konteinerne står på Furuset.
Ellers tommel opp.

2026幎6月12日

VerktÞyskuret AS からの回答

Tusen takk for tilbakemelding. Hyggelig å hÞre at du opplevde nettbutikken som fin og ryddig, og opplegget som enkel. Vi setter stor pris på konstruktive tips til hvordan vi kan bli bedre. Har nylig ombygget lokasjonen på Furuset noe, og skilting kommer også snart på plass for å Þke synligheten til VerktÞyskuret :)

5぀星のうち5の評䟡

Supert tilbud for oss i byen

Vi leide trapptralle. Superenkel og oversiktlig prosess, perfekt tilbud for oss i byen, og veldig gode priser. Anbefales!

2026幎6月11日

VerktÞyskuret AS からの回答

Takk for at du tok deg tid til å vurdere Verktoyskuret.no. Hyggelig at du opplever VerktÞyskuret som enkelt å bruke, og at vi har gode priser :)

Lett å leie på nette

Lett å leie på nette. Bare å hente å levere når det passer deg. Du får tilbud om å forlenge leie hvis det er behov for det ( 2 timer fÞr levering. Det slipper man stress) ( selv servise)

2026幎6月6日

VerktÞyskuret AS からの回答

Tusen takk for at du vurderte VerktÞyskuret. Setter stor pris på tilbakemeldingen om at du vurderte Verktoyskuret som enkelt og kundevennlig :)

Jeg anbefaler

Jeg anbefaler.
NÞyaktige instruksjoner for henting og returlevering. Den profesjonelle tekstilrensemaskinen var ren og uten defekt, og den fungerte feilfritt. Kontaktpersonen på telefonnummeret ved informasjon/hjelp er veldig hyggelig og hjelpsom. Jeg var veldig fornÞyd.

2026幎6月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス