Veroamsterdam レビュー 163

TrustScore 5段階評価の1

1.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

If I could give it minus stars I would. Absolute disgrace of a company. Ordered my daughter a hoody got Christmas. Looked really good material thick hood shape etc. they sent the wrong size.... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Superslecht. Wilde een product terugsturen omdat het niet was zoals het op de foto stond en de maat niet goed was. Moest 22 euro betalen omdat het dus blijkbaar uit China kwam heel misleidend al... もっと見る

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

If I could give it minus stars I would

If I could give it minus stars I would. Absolute disgrace of a company.
Ordered my daughter a hoody got Christmas. Looked really good material thick hood shape etc. they sent the wrong size. Not to mention material was terrible quality super thin etc
Contacted company quick response offered a refund.
Paid £29 for return. Sent all tracking details and regular updates no reply
They never collected the parcel
Emailed again with evidence of same.
Instant reply stating full refunds
Waiting 2 weeks+ still not returned to my account.
I’ve placed an enquiry through my bank regarding this issue.
Steal peoples money! AVOUD AT ALL Costs!!!!

2025年10月30日

Superslecht

Superslecht.
Moest 22 euro betalen omdat het dus blijkbaar uit China kwam heel misleidend allemaal. Terug gestuurd met het hele adres van 6 regels erop geplakt ligt het weer in mn brievenbus met adres onjuist.
En dus nog steeds geen geld terug.
Voel ik me zo belazerd.

2025年11月3日

SLECHT!

Ik schaam me er gewoon voor. Kleding besteld, vergeten de website/reviews te checken, kleding wel ontvangen, maar niet te vergelijken met de foto's. Ik heb het geprobeerd te retourneren (wat veel geld kost naar China) en nu -5 maanden later- krijg ik het pakketje via de post weer terug! Ondertussen inderdaad via de mail een aantal keren contact gezocht met de klantenservice, waar ik een paar keer 'gerustgesteld' werd met dat het pakketje nog door de douane moest en dat ik moest afwachten. Telefonisch en via de mail nu niet meer bereikbaar. Ik ben dus voor het eerst in mijn leven opgelicht :( Voor 200 euro. Wat een rotgevoel.

2026年2月6日
5つ星のうち1の評価

Fraude, ze geven nieks terug!

Jaaah... al die verhalen kloppen bij mij dus ook... alleen.. ik heb mijn geld nog niet terug!.. ik ben bang dat gaat ook niet gebeuren want ze reageren niet ens meer op mijn e-mails...
En hoop geld ook met retour kosten, ..
Fraudeurs !!!

2026年1月17日

SCAMMER! Betrug. Minderwertige Ware

SCAMMER! Fraudster! Betrug! Dieser Onlineshop VERO Amsterdam verkauft minderwertige Ware! Sogar der Name dieses Laden ist irreführend - denn wir dachten wir bestellen bei VERO Moda (eine bekanntlich seriöse Firma).
Womöglich wurde der Name gewählt wegen dieser Ähnlichkeit, um Kunde zu betrugen.
Wir haben einen Cashmere-Cardigan bestellt. Nach 2 Wochen kam immer keine Ware, dann müssen wir schreiben wo unsere Bestellung bleibt. Wir erhielten keine Antwort. Nach ca. 3 Wochen kam ein schlecht verpacktes Paket ohne Absender-Anschrift an. Der Cardigan war Billigware - keine gute Wolle, geschweige Cashmere! Wir haben den Onlineshop geschrieben, dass wir die Ware retournieren wollen. Zuerst versuchen Sie mit Ausreden über Umweltschutz wenn wir nicht zurück senden, und Rabatt beim nächsten Kauf. Als wir auf der Retoure bestehen haben, sollen wir die Ware auf eigene Kosten nach China schicken! Wenn man bedenkt, dass in der AGB steht Sitz in Niederlande

2025年11月4日

HIER NIET KOPEN!

Iets besteld op de website op 9 juli. Het kwam binnen 2 weken later. Maar het kledingstuk leek niet eens wat op de foto stond. Het kwam uit China en waarschijnlijk kon je het gewoon kopen op een website als Shein. Ik heb het toen geretourneerd op 21 juli. Vervolgens staat het sinds 16 augustus vast bij de douane(?) in China. Verschillende mails naar Vero Amsterdam gestuurd waar ze ook op reageerden in het Nederlands. Ik moest wachtten totdat het pakket bij ze in China was. Uiteindelijk nog een paar mails gestuurd de afgelopen weken maar krijg nu geen reactie meer. Het staat nog steeds vast bij de douane. Koop hier niet want of het is slechte kwaliteit of je krijgt je geld niet terug met een retour.

2025年7月21日

Heel slecht

Heel slecht
Product was niet op voorraad terwijl online nog wel staat
Geld terug gevraagd en krijg Herne contact meer met ze is nu denk 2 maanden geleden

2025年12月11日
5つ星のうち1の評価

Ho acquistato on line 2 tute di 59 euro…

Ho acquistato on line 2 tute di 59 euro ciascuna
Ne ho ricevuta solo una non corrispondente a quella vista sul sito
Ho più volte scritto,lamentando di non aver ricevuto la seconda
Mi è stato risposto che la tuta era in stallo,quindi persa
Ho chiesto rimborso e mi è stato detto che la loro politica non prevede rimborso ma che potevo scegliere un altro prodotto o lo stesso
Ho effettuato la scelta,ho confermato i miei dati ma ad oggi,a distanza di un mese e mezzo non ho ricevuto NULLA
È chiaro che è una presa per i fondelli
Esperienza PESSIMA
Non acquisterò più nulla

2025年10月28日

Hele slechte service

Let op: retouren moet je zelf terugsturen naar China en ook zelf betalen (en dat is erg duur met track en trace) en daarna zit ik nu al 2 weken nadat het is aangekomen in China nog steeds te wachten op mijn geld. Koop hier niets als je niet heel zeker weet dat je produkt past en goed is

2025年10月2日

Oplichters!

Doe dit niet! Ik ben zelf in hun val getrapt. Ze verleiden je met AI gegenereerde foto's en ze geven jou iets dat op niets trekt. De kwaliteit van de trui die ik bestelde is verschrikkelijk en ik kreeg ook nog eens de foute kleur. Er zitten gaten en plukjes in de trui.
De verzendkosten lopen voor mij al op tot minstens 100 euro terwijl ik 55 euro betaalde voor de trui waar ik ook 14 dagen op moest wachten.
Jammer dat het minste aantal sterren dat je kunt geven 1 ster is, want zij verdienen er geen.
Doe dit aub niet!

2025年11月28日
5つ星のうち1の評価

Vest besteld en klopte niet met de foto…

Vest besteld en klopte niet met de foto op de website. Om retour te sturen waren de kosten met zoveel als wat ik er voor betaald heb. Ga ik niet doen natuurlijk.
Vele mails gestuurd en uiteindelijk werd het begrepen wat er niet goed was. Kan ik een vervanging bestellen. Maar ik wil mijn geld terug.
Dit heb ik al weer vele malen doorgegeven. En nu hoor ik helemaal niets meer.
Goeie les voor mij om beter op te letten als ik ergens iets wil bestellen.
Maar bij deze word je wel misleid omdat je niet ziet dat het vanuit China komt. En de retouren daar ook weer naar toe moeten.
Nou ja, ik ben niet de enige.

Ik heb inmiddels mijn geld terug omdat ik betaald heb met mijn creditkaart. Het bedrijf heeft 45 dagen de kans om daar tegen in te gaan.

2025年11月5日
5つ星のうち1の評価

Absoluter Betrug nichts dort kaufen!!!!!

Absoluter Müll!!!!Ich bin selbst schuld hätte mir die Bewertungen besser anschauen sollen. Pullover wurden als 100% Baumwolle deklariert und es kam 100% Polyester aus China und kaputte Maschen im Pullover. Bilder geschickt, Geld zurückgefordert jetzt keine Antwort mehr. Absolute Warnung!!!! Werde nie wieder irgendwas aus China kaufen.Schliesst diesen Sch...laden

2025年11月25日

Vero Amsterdam zijn oplichters

Helaas ben ik ook voor dit bedrijf gevallen. Waarschijnlijk door de associatie met de naam Vero onvoldoende opgelet. Dit zijn inderdaad oplichters. Je krijgt niet wat je bestelt. Communicatie is aanvankelijk traag en stokt daarna geheel. Telefonisch contact is onmogelijk. Het bedrijf komt zijn wettelijke verplichtingen voor online handel niet na. En jij wordt nog op extra kosten gejaagd om op eigen kosten dingen terug te sturen naar China. Dat is tegen de regels, dus gelukkig heb ik dat ook niet gedaan. Gezien de vele andere slachtoffers hier, ga ik nu op zoek naar klachtenprocedures bij banken (fraude) en consumentenbescherming.

2025年10月4日
5つ星のうち1の評価

Dit is drop shipping bedrijf met artikelen uit china die op eigen kosten naar china retour moeten als je van koop wil afzien

Dit is drop shipping bedrijf. Artikelen krijg je uit China opgestuurd en moeten naar China geretourneerd worden op eigen kosten zonder dat dit duidelijk op de website van vero amsterdam wordt gemeld. Een advocaat in het tv programma kassa meld dat dit helemaal niet mag. Helaas krijgen consumenten ondanks hun recht, toch vaak hun geld niet terug. Dus wees gewaarschuwd want de artikelen vallen bovendien erg tegen qua stijl en kwaliteit vergeleken met hoe ze op de website worden getoond! Dus koop hier niet, wees gewaarschuwd!

2025年11月13日

レビューの対象になっている企業の方へ