レビュアーのコメントを見てみましょう
Termijn van levering zoals aangegeven Producten ontvangen 1 daarvan bevatte een ander soort dan besteld. Contact opgenomen .ruim aanbod aan mogelijkheden gekregen voor de oplossing . Fijne man... もっと見る
企業が回答しました
Een tapas verrassing besteld voor een verjaardag. Het kado werd zeer gewaardeerd, was erg smakelijk! Wat ik wel een beetje jammer vond, is dat het pakket 3 dagen na de verjaardag bezorgd werd. Geen ma... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je vriend of vriendin? Bij ons ben je dan aan het goede adres. Wij zijn namelijk De online cadeauwinkel van NL en BE. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor relatiegeschenken! Zien wij jou snel terug op Verrasjevriend.nl?
連絡先
Boomstraat 15, 3582 KP, Utrecht, オランダ
- klantenservice@verrasjevriend.nl
- verrasjevriend.nl
Was leuke verrassing...maar..
Was leuke verrassing. Werd leuk op gereageerd door collega's. Ik had verwacht dat de persoonlijke tekst op een sinterklaas kaart zou worden geplakt ipv een reclame kaart van het bedrijf. Dit vond ik minder. Laat de keuze aan de koper over al dan niet met meerkosten.

Verrasjevriend からの回答
Ik miste een aantal zakjes in mijn…
Ik miste een aantal zakjes in mijn bestelling, gelijk mail gestuurd en kreeg gelijk een reactie en zonder moeilijk gedoe werden de ontbrekende zakjes gelijk na geleverd.

Verrasjevriend からの回答
Een bestelking die voor herhaling vatbaar is
De service was perfekt. Lekkere tapas en vlotte bezorging

Super goed
Echt een aanrader om hier te bestellen, geen minimaal bestel aantal zoals bij heel veel andere bedrijven en super snelle levering. Ik had zelf een sinterklaaspakket samengesteld met een handgeschreven briefje erbij het is heel leuk geworden.

Makkelijk besteld leuk
Makkelijk besteld leuk. We hebben het kado gedaan. Is snel geleverd.

Verrasjevriend からの回答
Super snel en perfect geregeld
Super snel en perfect geregeld. Bij aflevering wordt je bericht omgezet naar één geschreven bericht.
Top!
Ga zo door

Veel keuze
Veel keuze en goed voooruit te bestellen, updates over bezorging. Bijzonder is dat die in hun aanhef gericht zijn aan de ontvanger, maar gelukkig wel gezonden naar je eigen mailadres, anders zou verrassing weg zijn.
Klant tevreden
Termijn van levering zoals aangegeven
Producten ontvangen 1 daarvan bevatte een ander soort dan besteld.
Contact opgenomen .ruim aanbod aan mogelijkheden gekregen voor de oplossing .
Fijne manier van zaken doen .raad ze zeker aan

Verrasjevriend からの回答
Bestelling 3 weken geleden geplaats zou…
Bestelling 3 weken geleden geplaats zou in de week van 26 september. Geleverd worden met referentie. 21289.
Maar nog steeds niks ontvangen. En als ik mail stuur waar dit pakket blijft geen reactie.

Verrasjevriend からの回答
Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel!
Top klantenservice! Een defect product van mij, waarvan de garantie reeds verlopen was, werd vervangen door een leuk soortgelijk product, een fijne verrassing, dank nogmaals!

Nog steeds niet bezorgd
Bestelling is nog steeds niet ontvangen, 13-9 gekocht, het is inmiddels 22-9.

Verrasjevriend からの回答
Een Treatments pakket besteld voor een…
Een Treatments pakket besteld voor een leuke prijs. Hou wel rekening met een langere levertijd (in mijn geval 10 dagen).

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。