レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hele vlotte manier van aankopen. Tevens correct ontvangen wat werd besteld en dit op een snelle manier! Spijtig dat de verzendkosten vrij hoog waren voor dit product.

5぀星のうち5の評䟡

Via de site van verzorgmarket heb ik een aantal verzorgingsartikelen gekocht, oa. van diadermine. Ten eerste zijn de prijzen véél betaalbaarder en verlenen ze goede service....want... ik kreeg een bev... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

SUPER!

Ik ben zeer tevreden over deze webshop! Ik vond hier nog 10 doosjes L'Oréal blush in mijn favoriete kleur die inmiddels uit de handel is genomen maar hier nog verkrijgbaar was en ook voor een veel lagere prijs dan bij andere webshopsOok werd het dezelfde dag nog verzonden. Ik raad deze shop zeer aan. Bedankt Verzorgmarket!

2025幎7月18日

👍👍

Makkelijke site

Makkelijke site. Snelle verzending. Ze hadden een product dat nergens meer te krijgen is.

2025幎3月26日

👍👍

5぀星のうち5の評䟡

Heb mijn bestellingen snel binnen

Heb mijn bestellingen snel binnen gekregen en ook de echtheid van het product is gegarandeerd waar ik op verschillende sites enkel maar valse replica's tegenkwam ,Bedankt aan verzorgmarket en personeel!

2025幎1月16日

5぀星のうち3の評䟡

Niet alles geleverd van mijn bestelling

Jammer dat er niet goed gereageerd is op mijn mail dat ik niet alles heb binnen gekregen, geen mail of bericht dat niet alles in voorraad was, van 1 artikel beetje geld terug gekregen maar van het andere niets gehoord. Wel alles netjes bezorgd en op tijd.

2024幎12月7日

Alles prima

Alles prima. Nu twee keer een bestelling van rond de 100 euro gedaan en alles netjes geleverd. Gewoon een betrouwbare website ondanks hetgeen sommige andere recensies beweren.

2024幎11月5日

Goede keuze!

Ten eerste de zeer scherpe prijzen, groot assortiment en wat zeker niet onbelangrijk is de snelle levertijd.

2024幎8月25日

Bestel hier niet

Bestel hier niet! Willen defecte elektrische tandenborstel niet omruilen omdat er zogezegd niks mis mee is en ze geen twee keer verzendkosten willen betalen. En dat terwijl ik €10,99 betaald heb voor de verzendkosten en er wel degelijk iets mis is met het toestel. Het ergste is dat ze het toestel (aangezien er volgens hen niks mis mee is) gewoon terug verkopen aan iemand anders..

2024幎7月22日
5぀星のうち1の評䟡

Heb niet ontvangen wat ik besteld heb

Heb niet ontvangen wat ik besteld heb. Verkeerde produkt gestuurd! Dit heb ik laten weten. In plaats dat ze het juiste alsnog opsturen, moet ik hun werk doen, het foutieve bestelling terug sturen met een label en de kosten betalen! Terwijl de fout bij hun ligt. Niet klant gericht. Ik doe geen zaken neer met hun. Belachelijk

2024幎5月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス