Supre kremer og serum. Alltid rask levering. HÃ¥ndkremen er den beste jeg har forsÞkt noen gang. Bruker hÃ¥ndkrem mye. Sprekker ikke lengre opp pÃ¥ hendene. Har vÊrt fornÞyd med alt jeg kjÞperð
Det er bra produkter. Men jeg synes deodoranten er upraktisk Ã¥ bruke, men veldig effektiv. Skulle Þnske en nattkrem som gir mer fukt enn dagkremen. Skulle Þnske autogiro. Bodykremen er god men altf... ãã£ãšèŠã
Supre produkter! Kroppsdeodoranten er noe av det beste jeg har prÞvd. KjÞpte ogsÃ¥ serum til ansiktet. Har ikke brukt det sÃ¥ lenge, sÃ¥ vet ikke helt virkningen av det enda. Alt fungerte fint med bestil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har kjÞpt ansiktskrem, serum, foundation, shampoo og hÃ¥ndkrem. Ikke mye jeg har Ã¥ utsette pÃ¥ disse produktene. Lukten pÃ¥ hÃ¥ndkremen er ikke god, ( Ansiktskremen lukter veldig godt, tenkte da at det gj... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Effektiv hudpleie med naturlige ingredienser fra den nordiske naturen. Ren nordisk superkraft. Noe du lurer pÃ¥? Har du lagt inn bestilling og har spÞrsmÃ¥l angÃ¥ende ordren din, noen av produktene vÃ¥re, eller har du noe annet pÃ¥ hjertet? Send oss en e-post, og vi vil hjelpe deg sÃ¥ raskt vi kan: kundeservice@vessi.no. Mandag â Fredag 08.00-16.00. Du kan ogsÃ¥ besÞke FAQ-siden vÃ¥r â kanskje har vi svaret pÃ¥ det du lurer pÃ¥ allerede?
BjÞrumsvegen 15, 4820, Froland, ãã«ãŠã§ãŒ
- 37 00 59 26
- kundeservice@vessi.no
- vessi.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 70ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
God lukt, men svidde
God lukt, men syns den svidde på huden. FÞlte også at den ikke trakk ordentlig inn i huden. Usikker på om jeg vil bestille deodoranten igjen.
Supre kremer og serum
Rask levering og veldig gode produkter!
Gode kremer for passet min hud
Gode kremer for passet min hud. Har mye allergier men disse produktene passer meg.
Perfekt for min hud
Perfekt for min hud. Bruker serum og dagkrem og er veldig fornÞyd !!
Gode produkter
Liker serumet, bodydeoderanten og bodykremen godt.Behagelig å ha på huden
Rask levering og fantastisk produkt
Rask levering. Den beste deodoranten jeg har prÞvd noensinne.
Rask levering og et bra produkt
Rask levering og et bra produkt. Body deo anbefales. Vond lukt borte med bruk av den.
Jeg liker produktene og det er raskâŠ
Jeg liker produktene og det er rask levering ð
Gikk fort med bestillingen
Gikk fort med bestillingen
Lukter sÃ¥ freshed. Og takk for tips for bruk av andre steder enn under armeneð€
Fantastiske produktð¥°
Bare prÞvâŠdu blir ikke skuffet
Kroppskremen, Nordic Restoring Body Treatment oppleves etter kort tids bruk som oppstramende, og huden trives, og blir straks mer elastisk.

Vessi ããã®åç
Nordic pro-age serum
Nordic pro-age serum er et veldig bra produkt. Kan varmt anbefales.

Vessi ããã®åç
Flotte produkter som gir huden nÊring
Flotte produkter som gir huden nÊring. Veldig fornÞyd.
Nu fungerer tilbuds merking nÃ¥r enâŠ
Nu fungerer tilbuds merking når en bestiller
Ellers er jo produktene bare topp og de virker
Gode produkter anbefales
Kjapp levering. Grei pris og gode produkter! Bruker serumet og ansiktskremen. Kan anbefales!
Det er bra produkter
Det er bra produkter. Men jeg synes deodoranten er upraktisk å bruke, men veldig effektiv. Skulle Þnske en nattkrem som gir mer fukt enn dagkremen. Skulle Þnske autogiro.
Bodykremen er god men altfor vanskelig å gni ut og uhygienisk med krukke uten spatel.
Ellers liker jeg produktene veldig godt.