Jeg anbefaler 100% Vest Collection. Jeg kÞbte de fineste kludetÊpper og puder, som jeg fik sendt meget hurtigt og sÃ¥ fint pakket ind. DesvÊrre var farven ikke rigtig da jeg havde varerne i hÃ¥nde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sehr schöne Ware und schneller Versand. Von DÀnemakr nach Deutschland innerhalb von 2 Tagen. Hier bestelle ich unter Garantie wieder. Beautiful items and quick shipment. Even though from Denmark to... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Levering til tiden, varerne i orden, det var et godt tilbud på prÞve kollektion.
I forbindelse med en ombytning af en vare hvor jeg ved en fejl havde lagt den forkerte i kurven fik jeg en fantastisk god behandling, og sagen var hurtigt lÞst! Herligt med den personlige og imÞdekom... ãã£ãšèŠã
Webshop med boliginteriÞr og velvÊre
Horsensvej 24A, 8732, HovedgÃ¥rd, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Smukke skÃ¥le og hurtig levering. Kan varmt anbefaleâºïž
Fik min sÞde dÞrmåtte med en solsikke hurtigt og godt pakket ind.
Nem og overskuelig hjemmeside. Gode produkter og god leveringstid
Kan altid anbefale Vest Collection. God service, hurtig levering, og varer, der er i orden.
VÀldigt fina glasögon, jag gillar dem. Speciellt eftersom de Àr munnblåsta .
Hurtig levering, fine produkter og god kommunikation og hurtig handling omkring fejl i rabatberegning på webshop
Superhurtig ekspedition og virkelig god service.
Ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Stine har undervejs god kundekontakt ved henvendelse, en god service og nem webshop at handle pÃ¥.ð
I loved everything about the items I bought: the colors, the feel, the vintage look. The delivery was swift. Plus, the package included a handwritten note which I loved. Lovely experience, overall!
Der kom en lille håndskrevet hilsen med i pakken med mine vare.
Wir haben die Tassen schnell geliefert bekommen. Eine Tasse hatte MÀngel und es wurde sehr schnell auf unsere E-Mail reagiert und uns könnte nicht besser geholfen werden. Gerne wieder!