Dygtige og god service fra servicekonsulent. Alle svarer hurtigt og kompetent. Jeg kunne godt Þnske mig lidt mere info om betjening af varmepumpen da brugsanvisningen ikke er nok slet ikke ift wifi.... ãã£ãšèŠã
Vi bestilte en ny luft til luft varmepumpe til vores skur / vÊrksted pÃ¥ hjemadressen og en ny luft til luft varmepumpe til vores sommerhus, da den gamle fra 2008 var ved at vÊre opslidt. Alt fra... ãã£ãšèŠã
Efter bestilling booker de tid for montage, denne overholder de, jeg bliver kontaktet af montÞren da han er pÃ¥ adressen for montage, han vil lige vejlede mig lidt, en fantastik montÞr med styr pÃ¥ tin... ãã£ãšèŠã
Et opkald og et par dage efter stod En medarbejder. frisk og imÞdekomme, Hurtig og effektiv Kun rosende ord . Varmepumpe kÞre som ny Kan varmt anbefales DER ER MANGE FIRMA DER KUNNE LÃRE LI... ãã£ãšèŠã
- ææ¿åšå ·æäŸæ¥è
- ãšã¢ã³ã³è«è² æ¥è
- ãšã¢ã³ã³ä¿®çæ¥
- 空調ã·ã¹ãã æäŸæ¥è
- 黿°å·¥
- ã°ãªãŒã³ ãšãã«ã®ãŒæäŸæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Over 30 års kombineret erfaring og ekspertise Vi lÊgger vÊgt på godkundeservice, hÞj kvalitet, kvalificeret uddannelsesamt kendskab til produkterne. Med en lang og bred erfaring fra el-branchen, varmepumpebranchen og kÞlebranchen, giver det tilsammen en solid baggrund, der gÞr at Vestklima kan levere kvalitetslÞsninger indenfor service, reparationer samt montage, naturligvis udfÞrt af faguddannet personale. Samtidig til sÊrdeles fornuftige priser. I vores produktprogram bruger vi kun de bedste produkter. Med lang levetid, hÞj kvalitet og god leveringssikkerhed. Vi har et stort tilbehÞrsprogram med et udvalg vi er stolte af. Vi har endnu ikke måttet sige nej til en opgave inden for vores område. Vi har altid fundet en lÞsning med de rigtige produkter. Vores mission er at vÊre den fÞrende leverandÞr af varmepumper i både vores lokalområde samt langs hele vestkysten fra RÞmÞ til SÞndervig. Vi vil kun levere produkter af hÞjeste kvalitet og med god garanti. Vi fÞlger altid udviklingen på området, og vil til stadighed efteruddanne os for både at have den nyeste kendskab, samt kende og fÞlge gÊldende lovgivning på området.
Ãresundsvej 6 , 6715, Esbjerg N, ãã³ããŒã¯
- 41924000
- info@vestklima.dk
- vestklima.dk
Igen omhyggelig og kompetent hjÊlp fraâŠ
Igen omhyggelig og kompetent hjÊlp fra Mathias og Ibrahim, denne gang årlig service af varmepumpen.
De estimerede aftaler blev overholdt
De estimerede aftaler blev overholdt og arbejdet blev hurtigt og effektivt udfÞrt.
Fem stjerner ð
Hele processen fra vejledning til opsÊtning skal have 5-stjerner.
Perfekt Service and very kind
Mathias har styr pÃ¥ bÃ¥de teknik ogâŠ
Mathias har styr på både teknik og Êstetik og er uhyre rar.
Dygtige og god service fraâŠ
Dygtige og god service fra servicekonsulent. Alle svarer hurtigt og kompetent.
Jeg kunne godt Þnske mig lidt mere info om betjening af varmepumpen da brugsanvisningen ikke er nok slet ikke ift wifi. Ville vÊre godt med nogle eksempler på sÊrlige situationer og råd til lÞsninger. Lidt mere fleksibilitet ift årsservice var Þnskeligt, men vÊlger alligevel 5 stjerner.
Aftaletider blev overholdt
Aftaletider blev overholdt. Arbejdet blev udfÞrt professionelt. Meget tilfreds. ServicemontÞren var god til at forklare, når jeg spurgte ind til arbejdet.
Fint arbejde og god service på kontoret
Gik det hele igennem så alt ok.
I har også en dygtig pige på kontoret
Hurtig opsÊtning og til aftalt tid.
Vi bestilte to nye luft til luft til luft varmepumper
Vi bestilte en ny luft til luft varmepumpe til vores skur / vÊrksted på hjemadressen og en ny luft til luft varmepumpe til vores sommerhus, da den gamle fra 2008 var ved at vÊre opslidt.
Alt fra bestilling til udfÞrelse og opsÊtning af varmepumperne gik som aftalt.
Vestklima anbefalede de rigtige varmepumper til vores behov.
OpsÊtningen af varmepumperne blev udfÞrt af en tekniker, der udfÞrte et proffesionelt stykke arbejde.
Stor ros til Vestklima fra bestilling til udfÞrt arbejde.
Vi kan varmt anbefale Vestklima til jeres nye varmepumpe.
Professionel og serviceminded
Den 4. virksomhed jeg kontaktede, for aftale om service på en varmepumpe, hvor det lykkedes at få en aftale. Professionel og serviceminded montÞr.
Klare aftaler og dygtig og omsorgsfuldâŠ
Klare aftaler og dygtig og omsorgsfuld tekniker
Godt og veludfÞrt arbejde