Banner for Veteranforsikring Danmark

Veteranforsikring Danmark レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

AnstÊndig pris, fornuftig dÊkning. God vejhjÊlpsordning. Fin og fair behandling ved tyveri af kÞretÞjer (i Ã¥r 2012) Jeg savner dog mulighed for at tegne helÃ¥rs forsikring, eksempelvis er min MZ TS2... もっず芋る

䌁業が回答したした

God og behagelig samtale, imÞdekommende personale der har styr pÃ¥ tingene vedr. veteranforsikring. Kun godt at sige herfra og kan kun anbefales 👍 Og ikke mindst en fin pris pÃ¥ forsikring 🀗

䌁業が回答したした

Thisted Forsikring! I needed a quick insurance solution for my motorcycle and came across this company with super nice service. In fact, to be honest, the best and most “nÊrvÊrende og venlig hjÊlp”... もっず芋る

䌁業が回答したした

FÞrst og fremmest hurtig tilgang gennem systemet til den rette person der med få oplysninger kunne svare mig korrekt og prÊcist på min forespÞrgsel. Dertil en serviceminded medarbejder.

䌁業情報

1. 保険代理店
  2. 自動車保険代理店
  3. 保険䌚瀟
  4. バむク保険代理店

Veteranforsikring Danmark に぀いお

圓該䌁業による蚘述

I Veteranforsikring Danmark sÊtter vi pris på originalerne - og det har vi gjort i mere end 20 år.

Vores hjerter banker for de gamle kÞretÞjer. De velholdte og velbevarede kÞretÞjer. Dem, du pudser og plejer hele vinteren, så du kan kÞre sÞndagstur i kÞrselssÊsonen.

Derfor skal du vÊlge os

Vi er specialister, og vi gÞr en dyd ud af at vide mest om veterankÞretÞjer. Det er sådan, vi sikrer, du altid får den bedste dÊkning på de bedste vilkår.

Vi stÞtter veteranlivet, for når vi stÞtter de klubber, der varetager veteranejernes interesser, kan vi hjÊlpe med at styrke fÊllesskabet.

Vi yder personlig betjening, uanset om du vÊlger at mÞde op på vores kontor, eller om du ringer til os.

Vi elsker veterankÞretÞjer. Vi er selv veteranentusiaster og ved, hvad du forventer og Þnsker. Sådan kan vi bedst hjÊlpe dig.

優良

レビュヌを曞く

Flinke og imÞdekomne

2026幎2月25日

Hej Christian

Tak for din anmeldelse :-)

Det er godt at hÞre, at du oplever os som flinke og imÞdekommende. Her i Thisted Forsikring lÊgger vi vÊgt på, at du bliver mÞdt ordentligt og altid får hjÊlp på en måde, der er til at finde ud af.

Hvis du på et tidspunkt får spÞrgsmål til dine forsikringer eller behov for at Êndre noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ha' en god dag.

Alt OK

Alt OK. Hurtig betjening

2026幎2月23日

Tak for din gode anmeldelse :-)

Det er rart at hÞre, at du oplever hurtig og professionel betjening hos os. Vi gÞr os nemlig umage for, at det skal vÊre nemt at få hjÊlp, og at det vi leverer, er i orden.

Hvis du en dag får spÞrgsmål til dine forsikringer eller Þnsker at Êndre noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

God personlig service

God personlig service

2026幎2月20日

Hej Henrik

Tak for din gode anmeldelse :-)

Det er rigtig rart at hÞre, at du oplever god og personlig service hos os. Her i Thisted Forsikring lÊgger vi vÊgt på, at du bliver mÞdt ordentligt og i ÞjenhÞjde, og at den hjÊlp du får, passer til din situation.

Hvis du på et tidspunkt får spÞrgsmål til dine forsikringer eller Þnsker at Êndre noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kommunikationsspecialist, Thisted Forsikring

Kanon go service det bare dejligt med

Kanon go service det bare dejligt med imÞdekommende medarbejdere

Hej Robin

Tak for din fine anmeldelse :-)

Det er rigtig rart at hÞre, at du oplever kanon god service, og at du har haft en god oplevelse med mine dygtige kollegaer her hos os. I Thisted Forsikring gÞr vi os umage for, at du både bliver mÞdt ordentligt og i ÞjenhÞjde, og at den hjÊlp, du får, er i orden.

Hvis du en dag får spÞrgsmål til dine forsikringer eller får brug for at Êndre noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

SÞd og venlig betjening

SÞd og venlig betjening

Hej Jytte

Tak for din fine anmeldelse :-)

Det er rigtig rart at hÞre, at du har oplevet sÞd og venlig betjening hos os. Her hos os lÊgger vi vÊgt på, at du altid bliver mÞdt af en imÞdekommende medarbejder, og at det er trygt og rart at tage kontakt, når du har brug for hjÊlp.

Hurtig og god betjening

Hurtig og god betjening

Hej Alex

Tak for din gode anmeldelse :-)

Det er rigtig rart at hÞre, at du har oplevet god og hurtig betjening hos os. Vi lÊgger nemlig vÊgt på, at det skal vÊre nemt at få fat på os, og at den hjÊlp, du får, er både ordentlig og til at stole på.

Hvis du en dag får spÞrgsmål til dine forsikringer eller behov for at Êndre noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

SÃ¥dan.

Det var bare styr på det hele.

2026幎2月17日

Hej Nicolai

Tak for din gode anmeldelse. Det er rigtig rart at hÞre, at du oplevede, at vi havde styr på sagerne :-)

Her hos os gÞr vi os nemlig umage for, at det skal vÊre overskueligt at vÊre kunde, og at dine henvendelser bliver håndteret både ordentligt og trygt.

Hvis du en dag får spÞrgsmål eller brug for hjÊlp igen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kommunikationsspecialist, Thisted Forsikring

Hurtig svar fra en komponent

Hurtig svar fra en komponent medarbejdere

2026幎2月11日

Hej Morten

Tak for din gode anmeldelse.

Det er rart at hÞre, at du har fået hurtigt svar fra en kompetent medarbejder. Her hos os lÊgger vi vÊgt på, at du nemt kan få fat på os, og at den hjÊlp, du får, både er faglig og ordentlig.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for os.

Fik svar på alting 😅

2026幎2月6日

Hej Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse :-)

Det er rigtig dejligt at hÞre, at du oplevede at få svar på alt. Vi gÞr os umage for at forklare tingene i ÞjenhÞjde, så du kan fÞle dig tryg.

Frederikke
Marketingspecialist, Thisted Forsikring

Venlig

Venlig, effektiv, let forståelig forklaret svar.

2026幎2月5日

Hej Jens

Tusind tak for din flotte anmeldelse :-)

Det er rigtig dejligt at hÞre, at du oplever vores svar som venlige, effektive og lette at forstå. Her hos os gÞr vi os umage for at forklare tingene i ÞjenhÞjde, så du kan fÞle dig tryg ved dine forsikringer og ved de valg, du trÊffer.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får spÞrgsmål eller brug for hjÊlp.

En hjÊlpsom og rar samtale

En hjÊlpsom og rar samtale

2026幎2月4日

Hej Jens

Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for at hÞre, at du har haft en dejlig snak med en af mine sÞde kollegaer :-)
Her hos os strÊber vi efter at vÊre så tilgÊngelige, hjÊlpsomme og nÊrvÊrende som muligt i vores kontakt med kunderne. Så det er skÞnt at se, at du kan mÊrke det.

Ha' en dejlig dag.

Fin oplevelse

Hej Rene

Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med en af mine dygtige kollegaer.
Hos os sigter vi altid efter at vÊre så imÞdekommende som muligt, mens vi selvfÞlgelig også vil lever et knivskarpt professionelt niveau. Så en anmeldelse som din gÞr meget for at betrygge os i, at vi fÞlger den rigtige sti :-)

Ha' en skÞn dag.

Kommunikationsspecialist, Thisted Forsikring

Der vej hjÊlp i policen dét er super.

Jeg er godt tilfreds med Thisted veteran forskning, men har ikke haft brug for hjÊlp inu,men jeg har ringet og spurgt om nogle spÞrgsmÃ¥l og har fÃ¥et det svar jeg havde brug for.😉

Hej Bjarne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er rigtig godt at hÞre, at du har fået den hjÊlp og de svar, du havde brug for, når du har ringet til os. Også selv om du heldigvis ikke har haft brug for din forsikring endnu :-)
Her hos os lÊgger vi stor vÊgt på, at du trygt kan bruge din veteranforsikring og forstå din police. Derfor betyder det meget for os, at du oplever vores vejledning som god og hjÊlpsom.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os igen, hvis du får nye spÞrgsmål eller får brug for hjÊlp.

Super duper

Hej Bo

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er rigtig dejligt at hÞre, at din oplevelse med os er super duper :-)
Her hos os gÞr vi os umage for at gÞre det både nemt og trygt at vÊre kunde, så din tilbagemelding betyder meget.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får spÞrgsmål eller får brug for hjÊlp på et tidspunkt.

Flinke og kompetente medarbejdere

Flinke og kompetente medarbejdere

Hej Bent

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du oplever vores medarbejdere som både flinke og kompetente. Her hos os gÞr vi os umage for at mÞde dig i ÞjenhÞjde og samtidig give en faglig rådgivning, du kan vÊre tryg ved :-)

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spÞrgsmål eller får brug for hjÊlp.

Kommunikationsspecialist, Thisted Forsikring

Konkurrencedygtige pÃ¥ bÃ¥de dÊkning og

Konkurrencedygtige på både dÊkning og pris. Meget tilfreds.

2026幎1月29日

Hej Finn

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er rigtig godt at hÞre, at du oplever os som konkurrencedygtige på både dÊkning og pris. Her hos os gÞr vi os umage for at tilbyde forsikringer, der passer til både dit behov og din Þkonomi. Derfor betyder din tilbagemelding meget for os :-)

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spÞrgsmål til dine forsikringer eller får brug for hjÊlp.

Kommunikationsspecialist, Thisted Forsikring

Ved flere veteran kÞretÞjer kunne der

Ved flere veteran kÞretÞjer kunne der godt vÊre noget rabat. Eventuel også forsikring på dem der står i garagen men ikke er fÊrdig eller ikke indregistreret

2026幎1月25日

Hej Palle

Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse til os og dele dine tanker. Jeg er ked af, at du ikke helt oplever, at vi rammer plet i forhold til rabat, når man har flere veterankÞretÞjer, men jeg er samtidig glad for, at du har givet os din feedback.

Når man har 2 eller flere veterankÞretÞjer, som er enten veteranbiler, veteranmotorcykler eller veteranlastbiler, giver vi faktisk rabat på forsikringen. Til gengÊld er knallerter ikke rabatgivende og får derved ikke rabat via ordningen.

Tak for din kommentar om kÞretÞjer, der står i garagen og enten ikke er fÊrdige eller ikke er indregistrerede. Det er en relevant pointe, som vi tager med videre i vores arbejde med at udvikle Veteranforsikring Danmark.

Du er meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du har spÞrgsmål til vores forsikringer.

Ha' en dejlig dag.

AnstÊndig pris

AnstÊndig pris, fornuftig dÊkning.
God vejhjÊlpsordning.
Fin og fair behandling ved tyveri af kÞretÞjer (i år 2012)
Jeg savner dog mulighed for at tegne helårs forsikring, eksempelvis er min MZ TS250 ikke nogen altertavle, og et evt. styrt ville jeg selv udbedre skaderne af.

2026幎1月25日

Hej Tommy

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er godt at hÞre, at du oplever en anstÊndig pris, fornuftig dÊkning, en god vejhjÊlpsordning og en fin og fair behandling i forbindelse med tyveriet af dit kÞretÞj tilbage i 2012. Det er vi glade for, at du stadig husker.

Jeg forstår godt dit Þnske om at kunne tegne en helårsforsikring. Hos os har vi valgt at tilbyde forsikringer, der er beregnet til kÞrsel i den normale veteransÊson. Det gÞr vi for at holde prÊmien på et så lavt niveau som muligt for vores kunder. Vores erfaring er, at vinterkÞrsel med veterankÞretÞjer giver en vÊsentligt stÞrre risiko for skader. Både buler på egne kÞretÞjer og ikke mindst de skader, som kan ramme andre i trafikken, og som vi har et ansvar for.

Selv om du selv ville udbedre eventuelle skader på din egen motorcykel, skal vi stadig tage hÞjde for det ansvar, vi har over for dine medtrafikanter. Det er en vigtig del af forklaringen på, hvorfor vi ikke tilbyder helårsforsikring på veterankÞretÞjer.

Tak for din Êrlige feedback. Den er vÊrdifuld for os i arbejdet med at udvikle Veteranforsikring Danmark. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil have en snak om dine behov og hÞre mere om, hvilke muligheder der er inden for de rammer, vi har i dag.

Rigtig flinke og hjÊlpsomme

Rigtig flinke og hjÊlpsomme medarbejdere, når man ringer og har brug for hjÊlp

2025幎9月3日

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at hÞre, at du oplever vores medarbejdere som både flinke og hjÊlpsomme, når du ringer ind og har brug for hjÊlp. Vi vil gerne vÊre lette at komme i kontakt med og give god og kompetent hjÊlp, så det er dejligt at hÞre, du vÊrdsÊtter det :-)

Rigtig god dag til dig.

Malene
Marketing- og kommunikationsspecialist, Thisted Forsikring

Top dollar

Top dollar, som de siger på jysk.
Altid nem og hjÊlpsom at få kontakt med - og så er den bedste forsikring jo den hvor man betaler prÊmien (den er godt nok lav), men ikke har nogen skader.
Niels Vest.

2026幎1月23日

Hej Niels

Mange tak for din anmeldelse – og for de fine ord.

Selvom du har givet én stjerne, lÊser vi din anmeldelse som positiv. Det er fÞrst og fremmest dine ord, vi kigger på, og her beskriver du jo netop, at du er tilfreds med både kontakten til os og den måde, din forsikring fungerer på.

Det er derfor dejligt at hÞre, at du oplever, at det er let at få fat på os, og at du får hjÊlpsom service, når du har brug for det :-)

Rigtig god dag til dig.

Malene