Snabb och proffsig hantering Vi behövde en ny hemsida eftersom vi gjort en större förÀndring i hur vi presenterar vÃ¥rt företag. Eftersom vi skulle ivÀg pÃ¥ konferans var det brÃ¥ttom. Vexxa var riktig... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag vill verkligen ge ett stort tack till Vexxa för deras hjÀlp med min hemsida! FrÃ¥n första kontakt tills idag har de varit tÃ¥lmodiga, proffsiga och engagerande. De lyssnar, kommer med nya idéer oc... ãã£ãšèŠã
Arbetade med Filip pÃ¥ Vexxa för att ta fram en enkel och kommunikativ websida för vÃ¥r produkt. Bemötandet var trevligt och professionellt. VÃ¥ra behov lyssnades pÃ¥ och vi hade relevanta diskus... ãã£ãšèŠã
Jag var i kontakt med Filip pÃ¥ Vexxa i behov av en webbsida till mitt fotograferande för att kunna expandera. Vexxa var relativt nystartat dÃ¥, men jag hade tillit. Jag bokade trÀff med Filip och k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãªã³ã©ã€ã³ ããŒã±ãã£ã³ã°ä»£çåº
- åºå代çåº
- ããŒã±ãã£ã³ã° ãšãŒãžã§ã³ã·ãŒ
- ã¡ãã£ã¢ã»ããŒã±ãã£ã³ã°ä»£çåº
- SEOãµãŒãã¹
- ãŠã§ããµã€ã ãã¶ã€ããŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vexxa Àr en digital fullservicebyrÃ¥ med en passion för hÃ¥llbar tillvÀxt. VÃ¥rt mÃ¥l: att accelerera din tillvÀxt, stÀrka din position pÃ¥ marknaden och leverera mÀtbara resultat som inte bara uppfyller utan övertrÀffar dina förvÀntningar. Vi arbetar nÀra vÃ¥ra kunder och utformar mer Àn bara strategier, webbplatser och innehÃ¥ll â vi skapar minnesvÀrda digitala upplevelser som engagerar besökare och omvandlar dem till kvalitativa leads. VÀlkommen till Vexxa, vi tar ditt företag frÃ¥n vision till verklighet, dÀr varje klick och varje interaktion Àr en möjlighet. HÀr byggs framtiden â ett lead, ett sökord, en kodrad i taget.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 0765847224
- filip@vexxa.se
- vexxa.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Man får mer Àn vad man betalar för!
Jag vill verkligen ge ett stort tack till Vexxa för deras hjÀlp med min hemsida! Från första kontakt tills idag har de varit tålmodiga, proffsiga och engagerande. De lyssnar, kommer med nya idéer och kommunikationen flyter på utan problem.
Som ny företagsÀgare i början av min resa med mitt klÀdesmÀrke Àr det viktigaste för mig i ett partnerskap att arbeta med genuina mÀnniskor som vill nå samma mål som jag sjÀlv. Kan inte nog rekommendera Vexxa till andra!! KÀnner att jag har fått mer hjÀlp och tips Àn vad jag betalade för, vilket Àr det högsta betyget jag kan ge.
Snabb och proffsig hantering
Snabb och proffsig hantering
Vi behövde en ny hemsida eftersom vi gjort en större förÀndring i hur vi presenterar vårt företag. Eftersom vi skulle ivÀg på konferans var det bråttom. Vexxa var riktigt bra att jobba med. De hade en ordentlig genomgång med oss innan arbetet satte igång, de höll tidplanen och var snabba med iterering. Efteråt har vi fått en handbok och tydlig information.
Kan varmt rekommendera dem, snabba, proffsiga och trevliga.
Trevliga och duktiga!
Jag var i kontakt med Filip på Vexxa i behov av en webbsida till mitt fotograferande för att kunna expandera.
Vexxa var relativt nystartat då, men jag hade tillit. Jag bokade trÀff med Filip och kommer vÀl ihåg hur lösningsorienterad han var. Filip gav förslag på diverse webbsidor upplÀgg, men kunde Àven tÀnka utanför boxen och ge förslag på olika miljöer att vistas i, olika ljussÀttningar för att påverka fotografi-portrÀttet etcetera. Han hade koll på lÀget.
Behöver jag hjÀlp med hemsida-bygge, marknadsföring eller dylikt inom området, då vet jag att Filip, tillsammans med sitt Vexxa-team, finns dÀr och kommer hjÀlpa mig med mina behov. Rekommenderar!
Ett grymt team !
Jobbat ihop med vexxa och det Àr grymt kunniga och sjyssta killar . HjÀlpsamma och lösnings orienterade . Snabba och drivna. Hittar nya vÀger och utvecklar ens egna idéer.
Inlyssnande och effektiva för produktsida
Arbetade med Filip på Vexxa för att ta fram en enkel och kommunikativ websida för vår produkt.
Bemötandet var trevligt och professionellt.
Våra behov lyssnades på och vi hade relevanta diskussioner om hur vi skulle skapa bÀsta content på hemsidan.
Det fanns en tydlig tidsplan från start som respekterades under hela projektet.
Vi Àr mycket nöjda med resultatet!
Vi pÃ¥ Signworks har anlitat Vexxa förâŠ
SEO-optimering och webbplatsutveckling. Ãn sÃ¥ lÀnge Àr vi mycket nöjda. Redan efter första SEO-optimeringen av vÃ¥r webbplats mÀrkte vi tydliga resultat genom mer jobbförfrÃ¥gningar via webbplatformen. Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete i framtiden!
Vexxa har utvcklat ett system för ossâŠ
Vexxa har utvcklat ett system för oss på Göteborgs Brandkonsult AB. Pålitliga, serviceminded och systemet blev kanon. Tack/Lotta Kilander VD Göteborgs Brandkonsult AB
Grym hemsida!âšïžððœ
Lyhörda, snabba och bra hemsida!
Vexxa har grym service ochâŠ
Vexxa har grym service och kommunikation hela vÀgen. Alltid behjÀlpliga och ser till att man når önskat resultat.
Sebastian och Filip Àr vÀldigt engagerade och pålitliga. Hade vi någon fråga fick vi alltid svar och hjÀlp som behövdes. Rekommenderas starkt!
Vi valde Vexxa för att bygga vÃ¥râŠ
Vi valde Vexxa för att bygga vår hemsida på grund av deras starka rykte och professionella bemötande. Vi anvÀnde deras tjÀnster för både webbdesign och utveckling, och resultatet blev en modern och anvÀndarvÀnlig plattform som har förbÀttrat vår online-nÀrvaro avsevÀrt.
Jag kan varmt rekommendera Vexxa till andra â de Àr pÃ¥litliga, kreativa och alltid engagerade i att hitta de bÀsta lösningarna för sina kunder.
HjÀlpsamt bemötande
HjÀlpsamt bemötande
Hög servicenivå
Kompetens
Flexibilitet
Allt som Àr viktigt för mig som kund nÀr det gÀller den hÀr typen av tjÀnst. Tack Filip
Jag önskade en hemsida som "ser gladâŠ
Jag önskade en hemsida som "ser glad ut", skriven i ett speciellt språk och Vexxa levererade exakt det jag ville ha.
Snabba och lösningsorienterade
Snabba och otroligt lösningsorienterade. Vexxa hjÀlpte mig förenkla strukturen på min wix-sida-preflood- så den skulle bli mer lÀttarbetad Àven i mobil-versionen.
De har Àven hjÀlpt mig med google tags, cookiespårning och analytics kopplingar till webbsidan.
Ãr supernöjd och de kommer bli min go to i stort och smÃ¥tt som rör digital marknadsföring av mina event och resor samt all framtida webdesign.
Vi rankar på position 1 på över 50 viktiga sökord!
Vexxa har varit vår hemliga vapen nÀr det kommer till att boosta vår nÀrvaro i Google. Inte bara har våra SEO-resultat gått genom taket, våra blogginlÀgg har också bidragit till att generera nya affÀrer. Vi Àr mycket nöjda med resultaten av vårt samarbete med Vexxa och ser fram emot ett fortsatt samarbete.
Design av ny webbsida
Vi anlitade Vexxa för att designa en ny hemsida till oss med fokus på bÀttre konverting. Sidan har Àven utökats med möjlighet att lÀgga in nya inlÀgg som vi kan anvÀnda för att förbÀttra SEO över tid. VÀldigt nöjd med resultatet, bra val av fÀrger/typsnitt/bilder, proffsig kÀnsla och den nya hemsidan fungerar dessutom mycket bÀttre på mobil. Fick Àven bra tips om webbhotell, cookie-banners osv.
Nu har vi Àven kopplat Vexxa till vårt Google Ads & Analytics-konto för löpande arbete med vår annonsering. Ser fram emot fortsatt samarbete!
Vexxa skapade min hemsida
Vexxa skapade min hemsida. Utefter mina önskemål blev sidan över förvÀntan. Jag Àr inte alltid så bra på nya programvaror men jag får bra support och guidning för att sjÀlv hantera sidan.
Vexxa hjÀlpte mig med hemsida och allt tekniskt
Filip hjÀlpte mig med webbutveckling av min hemsida. Och alla kopplingar till Google Analytics/Console.
Det bÀsta med Vexxa Àr att de Àr proaktiva och tÀnker affÀrsmÀssigt med funktioner. Jag signade Àven ett underhållspaket dÀr jag får månadsvisa rapporter, oÀndligt med support och dagliga backup. Jag Àr supernöjd!
Professionellt bemötande och lÀrorika samtal, definitivt 5/5!
Stort tack till Filip Blomqvist på Vexxa som hjÀlpte mig att få ordning på både tankar och funderingar kring sökoptimeringen för min hemsida, men också hur jag praktiskt kan jobba både kortsiktigt och långsiktigt för att utveckla hemsidan så mycket som möjligt. Professionellt bemötande och lÀrorika samtal, definitivt 5/5!
Bra idéer
Bra idéer, bra bollpank i min digitala marknadsföring. Snygg, informativ hemsida. LÀtta att nå, bra support.
JÀttenöjd!
Vexxa hjÀlpte mig att fÀrdigstÀlla min hemsida nÀr jag sjÀlv hade fastnat. Jag fick snabb och kompetent hjÀlp. Sebastian och Filip Àr dessutom vÀldigt trevliga att jobba med och lyssnar på ens behov.
Vid leverans fick jag en grundlig genomgång hur jag ska jobba vidare sjÀlv med hemsidan och tips kring digital marknadsföring. Supernöjd!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ