VIA VAI レビュヌ

4. 靎工堎
  5. ストリヌトりェア店
  6. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Al bijna 35 jaar is VIA VAI een inspirerend en internationaal opererend schoenenmerk. Dankzij onze webshop VIAVAISHOES.COM zijn wij altijd en overal bereikbaar. Met een eigen Brandstore in Amsterdam en ruim 500 partnerstores in Noord-Europa is VIA VAI op meerdere fronten actief. In onze diverse collectie is er voor ieder wat wils. Van casual en edgy items tot stijlvolle en tijdloze designs. VIA VAI is meer dan alleen een schoenenmerk, het is een lifestylebrand. Wij geloven in de kracht van zelfverzekerdheid - in stijl, in keuzes in de manier waarop je door het leven beweegt. VIA VAI is er voor mensen met een eigen koers. Voor wie zich niet laat leiden door trends, maar kiest voor een authentieke lifestyle. Onze collectie is stijlvol zonder concessies, comfortabel zonder compromis. Met Nederlandse ontwerpen, Italiaanse roots en Europees vakmanschap, brengt VIA VAI handgemaakte collecties die indruk maken - Crafted to Impress.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Super sneaker!

Mooie sneaker, snelle en correcte levering. Goede communicatie over levering, top!

2026幎8月10日

Hi Annelies,

Bedankt voor het delen van jouw positieve review! Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen!

Liefs, Danique

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben erg tevreden over via vai

Ik ben erg tevreden over via vai. De schoenen zien er niet alleen mooi uit, maar zitten ook comfortabel en voelen kwalitatief goed aan. De bestelling verliep soepel en alles werd netjes geleverd. Zeker een merk waar ik opnieuw zou bestellen!

2026幎8月4日

Hi Britt,

Wauw, bedankt voor deze positieve review! Daar doen we het allemaal voor. We wensen je veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop!

Liefs, Danique

Na 1 jaar scheurt het binnenwerk van de

Na 1 jaar scheurt het binnenwerk van de zool al kapot.
Heb het nu met schoenlijm proberen te lijmen.

Wel erg snel voor een paar schoenen van 250,-

2026幎6月6日

Hi,

Bedankt voor je eerlijke review en feedback.

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je VIA VAI's.

Ik heb je een mail gestuurd. Zou je hier eens naar willen kijken? We willen graag met je meekijken naar een passende oplossing.

Sorry voor het ongemak.

Liefs, Marleen - VIA VAI

Zeer slecht

Zeer slecht! 2xlaarsjes en binnen paar uur (!!!!!) laat de bovenkant los.
Kon ze wggooien want ziet er niet uit met deze zichtbare beschadigingen.

2026幎2月19日

Hi Evelien,

Dank voor je eerlijke review. Spijtig om te lezen dat dit je ervaring met VIA VAI is; dat is natuurlijk niet de bedoeling. We vinden echter in ons systeem geen bestelling terug op jouw naam. Het kan natuurlijk zijn dat je onder een andere naam hebt besteld of dat je aankoop bij een van onze partners is gedaan.

We hebben daarom onlangs geprobeerd met je in contact te komen, maar dat is helaas tot op heden niet gelukt. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, hoor ik het graag.

5぀星のうち4の評䟡

Klantgericht en coulant – fijn geholpen door klantenservice

Ik koop al jaren schoenen bij VIA VAI en ben daar eigenlijk altijd erg tevreden over. Recent had ik echter een probleem: bij een paar loafers liet de toplaag los na slechts enkele keren dragen. In eerste instantie werd dit niet als garantiegeval gezien, wat teleurstellend was.

Na mijn toelichting is er alsnog een zeer nette oplossing geboden: de volledige aankoopprijs in winkeltegoed, zodat ik een nieuw paar kan uitzoeken. Dat waardeer ik enorm.

Kortom: schoenen zijn meestal van topkwaliteit, en de klantenservice heeft uiteindelijk laten zien dat ze hun klanten serieus nemen en goed willen helpen. Daarom blijf ik graag bij VIA VAI bestellen.

2025幎10月8日

Hi,

Bedankt voor je eerlijke feedback. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en over het feit dat we toch samen tot een passende oplossing zijn gekomen. Hopelijk tot ziens in onze webshop!

Slechte kwaliteit leer

Slechte kwaliteit leer, begon al snel te scheuren bij de rechtse enkellaars bovenop de linkse bleef mooi.
Heel veel geld voor een slechte kwaliteit leer. Jammer want ze hebben een mooie collectie

2025幎7月1日

Hi Saskia,

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har endnu ikke modtaget mine penge

Jeg har endnu ikke modtaget mine penge retur for returning af et par sko.
De skriver op til 14 dage. Den tid er forlÊngst overskredet.

2025幎7月17日

VIA VAI からの回答

Hi Karin, you contacted us last year about the refund of your order. There was a mix-up in our conversation about your 2 order numbers, unfortunately. Furthermore, we experienced some technical issues at that time that caused a delay in refunding your order to your bank account. In the end, it was all settled correctly. We are sorry for that! Hope to see you again. Love, Natascha

Slechte kwaliteit

Eerste paar sneakers dat ik kocht van ViaVai was geweldig. Daarna ging de kwaliteit achteruit. Laatste paar dat ik kocht is echt van bedroevende kwaliteit (het leer). Ik heb een klacht bij Omoda ingediend, maar die lijken het niet serieus te nemen.

2024幎10月25日

Hi Inge,

Dank voor je eerlijke feedback. Wat vervelend om te lezen dat je een klacht hebt over je VIA VAI's; dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Omdat je je schoenen bij een partner van ons hebt gekocht, kan ik je klacht helaas niet rechtstreeks in behandeling nemen en moet ik je naar deze winkel doorverwijzen. Zij gaan dan samen met jou kijken naar een oplossing. Sorry voor het ongemak!

Slechte kwaliteit laarzen

Slechte kwaliteit laarzen, het suede scheurd kapot, en klantenservice wil mij niet helpen omdat ik geen order nummer meer heb. Dit is een fabricage fout! Voor mij nooit meer Via vai!

2023幎12月3日

Hi,

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad – dat is natuurlijk niet waar we bij VIA VAI voor staan.

Om je verder te kunnen helpen, hebben we echter wel een aankoopbewijs of ordernummer nodig. Daarmee kunnen we je bestelling terugvinden en de situatie goed beoordelen.
Mocht je deze gegevens nog kunnen achterhalen, dan horen we graag van je.

Super ervaring bij Viavai👍

Super ervaring, bij viavai aangekochte sneakers, binnen een dag geleverd.
Aardigheidje in de doos, en een ontzettend leuk met de hand geschreven persoonlijk briefje, over mijn aangekochte schoenen.😀😀
Echt helemaal top, zou iedereen aanraden hier te kopen👍👍

2023幎10月3日

Hi Amber,

Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van!

TOP!

Meine erste Bestellung bei VIA VAI. Bin durch einen Shop in Amsterdam auf diese Marke aufmerksam geworden. Super Service, super chice Schuhe in sehr guter QualitÀt, total liebevoll verpackt mit einem kleinen Geschenk dabei. Werde hier öfters einkaufen. 👍🏻

2021幎9月1日

Hi Anna,

Es freut uns sehr zu lesen, dass du mit deinen Erfahrungen in unserem Webshop so zufrieden bist. Hoffentlich dÃŒrfen wir dich bald wieder bei uns begrÌßen!

Liebe GrÌße, Natascha

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス